ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (15:00)

Έτοιμος για νίκη ο Τύρναβος 2005

* ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2012 21:49 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:47
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά τις διακοπές λόγω των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αρχίζουν πάλι οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών του Τυρνάβου 2005, στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Αύριο, λοιπόν, στις 3 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο της πόλης, ο Τύρναβος θα υποδεχθεί τους Πόντιους Κατερίνης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και το παιχνίδι παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για πολλούς λόγους.
Η τυρναβίτικη ομάδα που παραμένει αήττητη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος αποσπώντας δύο ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με Απόλλωνα Καλαμαριάς και Νίκη Βόλου αντίστοιχα, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της την καινούργια χρονιά και να πετύχει την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη.
Αυτό θα γίνει εάν οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα αγωνισθούν με πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και το κυριότερο, πιστέψουν στην επιτυχία.
Αρωγό στο να κατακτήσουν το... τρίποντο θα έχουν και τον κόσμο, καθώς αναμένεται κοσμοσυρροή στο γήπεδο και οι φίλαθλοι καλούνται να ενισχύσουν την προσπάθειά τους.
Αναμφισβήτητα οι Πόντιοι χρειάζεται να αντιμετωπισθούν με την πρέπουσα σοβαρότητα, διότι ενισχύθηκαν σημαντικά και ο τεχνικός Λεωνίδας Μπίλλης έχει πλέον πολλές λύσεις.
Το παιχνίδι παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω και της προφορικής συμφωνίας που έχει επέλθει για συγχώνευση ανάμεσα στους Πόντιους και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στον οποίο θα δοθεί το Α.Φ.Μ. της κατερινιώτικης ομάδας.
Σε δηλώσεις του δε για την αυριανή αναμέτρηση ο βοηθός του Μιχάλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία ο Μιχάλης Μπίζιος, επισήμανε τα εξής: «Παίζουμε με μια ομάδα που γνωρίζουμε ότι έχει υψηλές φιλοδοξίες όπως και εμείς, στο πρωτάθλημα της Football League 2.Θα γίνει λοιπόν ένα δυνατό παιχνίδι και πιστεύω ότι ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς προετοιμασθήκαμε κατάλληλα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση που τη βλέπουμε όπως και όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς δεν υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία εύκολα ματς. Με τη συμπαράσταση των φιλάθλων και με συνεχή προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ευελπιστώ ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
* Από αγωνιστικής πλευράς το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Άκης Σουλίδης που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, ενώ ο Δημοσθένης Τζέκος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και υπολογίζεται από τον κ. Ζιώγα.
Αγώνας δρόμου γίνεται για να εκδοθεί το δελτίο του Χρήστου Νόνη από την ΕΠΟ και μέχρις αύριο το πρωί οι διοικούντες στην ΠΑΕ θα περιμένουν μήπως και υπάρξει ευχάριστη εξέλιξη, πάνω σε αυτό το θέμα.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Εθνικός Γαζώρου    11-0     12
2. Νίκη Βόλου 4-1       8
3. Καλαμαριά 5-2       8
4. Τύρναβος 2005       3-2       6
5. Τηλυκράτης 3-4       6
6. Δόξα Κρανούλας    4-4       5
7. Οικονόμος 5-3       5
8. Πόντιοι Κατερίνης 6-3       5
9. Ηράκλεια     2-7       4
10. Βατανιακός            1-3       3
11. Οδυσσέας Αναγέννησης   2-9       1
12. Αετός Σκύδρας     1-9       -11
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass