ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ

Κοντά σε Παλάσκα ο Οικονόμος

*ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΙΤΚΑ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2012 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:46
 Τον ελασσονίτη μεσοεπιθετικό Θανάση Παλάσκα που από το καλοκαίρι αγωνίζεται στην ομάδα του Αμπελωνιακού, θέλει να αποκτήσει σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Οικονόμος.
Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο εν λόγω 26χρονος παίκτης(σ.σ.έχει παίξει σε Ξάνθη, Νίκη Βόλου) ενημέρωσε τη διοίκηση της ομάδας του για το ενδιαφέρον που υπήρξε από τους «Πράσινους» της Τσαριτσάνης και όπως δείχνουν τα πράγματα πιθανότατα θα έχουμε εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Από κει και πέρα, εντείνονται οι προσπάθειες για να αποκτηθεί τερματοφύλακας το συντομότερο δυνατό και ήδη στο φιλικό της περασμένης Πέμπτης στα Τρίκαλα, αγωνίστηκαν δυο υπό δοκιμή γκολκίπερ.
Χθεσινοβραδινές πληροφορίες πάντως από την Καρδίτσα , έκαναν λόγο ότι η Τσαριτσάνη συζητά με τον 29χρονο πορτιέρο Βαγγέλη Πίτκα, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την Αναγέννηση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας, ενώ έχει παίξει και στον Αιολικό Μυτιλήνης.
Μάλιστα μας μεταφέρθηκε ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και δεν αποκλείεται σήμερα ή αύριο να υπάρξουν εξελίξεις και να ανακοινωθεί επίσημα ο τερματοφύλακας που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Παναγιώτη Νούσια.
Κατά τα άλλα, μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Καλτέκη, χθες οι παίκτες επανήλθαν στις προπονήσεις και ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βατανιακό που θα διεξαχθεί στις 8 του μηνός, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2.
ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass