ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ (14.30 ΟΤΕ ΤV)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Τύρναβο

* ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ-ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΥΠΤΙΟΥ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2012 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:34
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την πόλη του Τυρνάβου, καθώς στο δημοτικό στάδιο της πόλης στις 14:30 η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την Κέρκυρα, για το κύπελλο Ελλάδος.
Μπορεί τους δύο αντιπάλους να χωρίζουν δύο κατηγορίες, σε κάθε περίπτωση όμως το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, διότι σε αυτή τη διοργάνωση οι διαφορές δυναμικότητας δεν εμποδίζουν τα θεωρούμενα ως αουτσάιντερ, να κοντράρουν στα ίσια τα φαβορί.
Αναμφισβήτητα η Κέρκυρα έχει μια αξιόλογη ομάδα με παίκτες έμπειρους, όμως και ο Τύρναβος διαθέτει πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για τους οποίους είναι πρόκληση η σημερινή αναμέτρηση να δείξουν ότι μπορούν να ανέβουν κι άλλα… σκαλοπάτια στην καριέρα τους.
Χαρακτηριστικές και οι δηλώσεις του τεχνικού της τυρναβίτικης ομάδας Τάσου Μπεριτζά, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Το παιχνίδι αυτό όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, θα είναι μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου και είμαστε χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε μια ομάδα από τον χώρο της Σούπερ Λίγκας, όπως είναι η Κέρκυρα. Από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο προσφέροντας θέαμα, θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος και πίεση, στοχεύοντας όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια για νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ζήτησα από τα παιδιά να χαρούν πάνω από όλα τον σημερινό αγώνα και να παίξουν ελεύθερα, δείχνοντας ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Και βέβαια καλούμε τον κόσμο του Τυρνάβου και τους φίλους της ομάδας από όλο τον νομό, να έρθουν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τα παιδιά, επιβραβεύοντας τις μέχρι τώρα προσπάθειές τους στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Ελλάδος».
*Αγωνιστικά, εκτός από τον τραυματία Μπόντε για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός αποστολής και ο Κυπτίου, που είχε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και πριν τον αγώνα με τον Κορδελιό.
 Όλοι οι άλλοι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Γούπος, Ντάλλας, Περήφανος, Αθανασιάδης, Αθανασούλης, Πολύζος, Σιάτρας, Νόνης, Διβανές, Μεζίνι, Αντωνόπουλος, Τζιόλης, Φλέγγας, Αγριόδημος, Οικονόμου, Παπαγεωργίου, Μπουσινάκης, Κακαβίτσης, Τσούκαλος, Αλεξίου.
Ο Τύρναβος στους δύο προηγούμενους αγώνες που έδωσε στο κύπελλο, απέκλεισε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (εντός) και τον Εθνικό Σιδηροκάστρου (εκτός)
Η ΚΕΡΚΥΡΑ
Ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία της Κέρκυρας, ενόψει της σημερινής πρώτης αναμέτρησης με τον Τύρναβο 2005, για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Με δεδομένο ότι την Κυριακή η ομάδα των Φαιάκων παίζει με τον Λεβαδειακό, η αποστολή θα παραμείνει στη Λάρισα μέχρι το Σάββατο, όταν και θα αναχωρήσει για Λιβαδειά.
Η αποστολή του Άκη Μάντζιου αποτελείται από τους Αναστασόπουλο, Στρατηλάτη, Πετρούση, Βενέτη, Έντερ, Αρμένη, Κοντοδήμο, Λάμπρου, Γκούμα, Ζουμπουλάκη, Μπουκουβάλα, Σταμογιάννο, Ηλιάδη, Λεόν, Κρητικό, Τσουμάνη, Τσοκάνη, Λώττα, Καραπέτσα, Καραλή, Διαμαντόπουλο, Αγρίτη, Μπάρκογλου, Γιάντση, Βασιλόγιαννη και Σίμωση.
Τρεις από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν αγωνισθεί κατά το παρελθόν στην ΑΕΛ και αναφερόμαστε στους Λαρισαίους Τάσο Βενέτη Δημήτρη Κοντοδήμο και στον Μιχάλη Μπουκουβάλα, τρεις πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που είναι και εξαίρετοι χαρακτήρες παράλληλα.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο κ. Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας), ο οποίος θα έχει βοηθούς τον κ. Γεωργιάδη (Κοζάνης) και την κ. Κορομπίλια (Καρδίτσας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Καμπαξής (Εύβοιας) και παρατηρητής ο κ. Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ
Κανονικά ορίστηκε και θα γίνει τελικά ο αγώνας ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και στη Ζάκυνθο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 3/12 στις 15.00 στο δημοτικό γήπεδο Τυρνάβου με διαιτητή τον Σπυρίδωνα Τσιάκο (Θεσπρωτίας), επόπτες τους Γεώργιο Γεωργάκη και Αλεξάνδρα Ράπτη (Ηπείρου), 4ο διαιτητή τον Κων/νο Μπούμπα (Ηπείρου) και παρατηρητή τον κ.Μπαλιόζογλου(Μακεδονίας)..
Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League 2 που θα διεξαχθούν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και θα αρχίσουν στις 15:00, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Οδυσσέας Κορδελιού-Βατανιακός: Κετσερίδης (Σερρών), Κωτούλας (Σερρών), Κόκκαλης (Θεσσαλίας), 4ος Κρητικός (Θεσσαλίας), παρ.Τελίδης (Καβάλας)
*Αιγινιακός-Τηλυκράτης: Τζοφώλης , Νταλούκας, Τζάνης (Τρικάλων), 4ος Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας), παρ.Τερματζίδης (Σερρών)
*Σιδηρόκαστρο-Αναγέννηση Κ.: Βουρνέλης, Παπακύπης, Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), 4ος Λυμπούδης (Μακεδονίας), παρ.Κώδωνας (Ξάνθης)
 *Κασσιόπη-Οικονόμος(γηπ.Αχαραβής): Ρούσσος-Μπεκερτζής, Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Μπουκουβάλας (Αιτ/νιας), 4ος Στεφάνου (Θεσπρωτίας), παρ. Βασιλειάδης (Πέλλας)
*Δόξα Κρανούλας-Απόλλων Καλαμαριάς: Αναστασίου, Ακρίβος, Γκαρέλης (Λάρισας), 4ος Καλιακάτσος (Άρτας), παρ. Βακαλόπουλος (Θεσπρωτίας).
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass