ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Θέλουν να χαρούν το παιχνίδι με την Κέρκυρα

*ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2012 1:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:34
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 Την Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδος θα αντιμετωπίσει αύριο και ώρα 14:30 ο Τύρναβος 2005 στο δημοτικό στάδιο της πόλης και είναι ένα παιχνίδι που θέλουν να το χαρούν όλοι στην ομάδα.
Καταρχήν θεωρείται   τιμή για τον Τύρναβο που θα φιλοξενήσει ένα σωματείο της Σούπερ Λίγκας και το παιχνίδι θα είναι μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.
Ο κόσμος όχι μόνο από τον Τύρναβο αλλά από τη Λάρισα γενικότερα καλείται να παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά που παρά το νεαρό της ηλικίας τους δείχνουν μια επαγγελματική ωριμότητα και είναι συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις τους.
Οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά λοιπόν θα προσπαθήσουν χωρίς άγχος να κοντράρουν στα ίσια τον αντιπαλό τους και να δείξουν τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν.
Τόσο το αυριανό παιχνίδι όσο και ο επαναληπτικός στο νησί των «Φαιάκων» θα είναι ματς που πολλά μπορούν να κερδίσουν και το κυριότερο να αποκτήσουν εμπειρίες για το πρωτάθλημα της Football League 2, στο οποίο αγωνίζονται.
Η ψυχολογία τους είναι στα…ύψη μετά τις διαδοχικές νίκες με αντιπάλους τον Βατανιακό(3-1) και τον Οδυσσέα Κορδελιού(1-0).
Έτσι το βέβαιο είναι ότι θα επιδιώξουν για το καλύτερο δυνατό   και από αυτά τα παιχνίδια κάνοντας καλή εμφάνιση δίνονται ευκαιρίες για να πραγματοποιήσουν   το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.    
*Από αγωνιστικής πλευράς σήμερα στις 14:30 θα γίνει μια ελαφράς μορφής προπόνηση και εν συνεχεία θα συγκροτηθεί   η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση. Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό Τάσο Μπεριτζά θα είναι ο Πάρης Μπόντε που εξακολουθεί να είναι τραυματίας και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας
 
Σύντομα στον Τύρναβο
ο Βασίλης Χατζηπαναγής                                                                                                                 
 
Μια μεγάλη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Βασίλη Χατζηπαναγή, συνάντησε σε καφετέρια στην Καλαμαριά την περασμένη Κυριακή ο πρόεδρος του Τυρνάβου 2005 Αχιλλέας Δόκος και ο «Βάσια» που γνώριζε ότι η τυρναβίτικη ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά, του υποσχέθηκε ότι σύντομα θα επισκεφθεί τον Τύρναβο.
Στον αγώνα με το Κορδελιό να σημειώσουμε ότι ήταν παλαίμαχοι παίκτες του ΠΑΟΚ καθώς στον Οδυσσέα αγωνίζονται ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του «Δικεφάλου» και εκφράσθηκαν με κολακευτικά λόγια για παίκτες του Τυρνάβου 2005, που θα παρακολουθήσουν και σε άλλα παιχνίδια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass