Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ΑΠ. ΤΑΡΤΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Ένας επιθετικός για τα σαλόνια

«ΤΟ +5 ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΝΤΑΖ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ»

Δημοσίευση: 27 Νοε 2012 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:34
 Αν κάποιος παίκτης κάνει φέτος τη διαφορά στον νομό αυτός δεν είναι άλλος από τον Αποστόλη Ταρταμπούκα. Κατά γενική ομολογία ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΛ Αβέρωφ όχι απλά είναι πολυτέλεια για την Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία αλλά οι δυνατότητές του είναι τέτοιες που μπορεί άνετα να ανταποκριθεί ακόμα και στις απαιτήσεις επαγγελματικών ομάδων. Ο 25χρονος επιθετικός είναι ο βασικός συντελεστής της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα και το +5 στην κορυφή οπωσδήποτε δεν είναι τυχαίο.
«Η ομάδα είχε έναν βασικό κορμό από πέρυσι στον οποίο προστέθηκαν φέτος 4-5 καλοί ποδοσφαιριστές. ήρθαν παίκτες με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες κι αυτό μας βοήθησε σημαντικά. Το κλίμα επίσης είναι πολύ καλό και αυτό πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια ερασιτεχνική ομάδα» σχολίασε ο Αποστόλης Ταρταμπούκας και πρόσθεσε:
«Για μένα η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας ήταν αναμενόμενη. Πίστευα από την αρχή ότι θα πάμε καλά και το επιβεβαιώσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
-Το +5 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τι σημαίνει για σένα;
«Σίγουρα είναι ένα αβαντάζ για μας το οποίο αν ήταν στο τέλος α’ γύρου τότε θα έλεγα ότι κατά 60% έχουμε κατοχυρώσει τον τίτλο. Τώρα όμως δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο γιατί όλα μπορούν να ανατραπούν αν δεν είμαστε σοβαροί. Ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια με πολύ δυνατούς αντιπάλους αρχής γενομένης με τη Γλαύκη στα οποία πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Αν έχουμε τη βαθμολογική συγκομιδή που θέλουμε τότε θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου».
-Σε κάθε παιχνίδι είσαι ο MVP για την ομάδα σου…
-«Πέρυσι ήμουν φαντάρος και δεν είχα τον βαθμό ετοιμότητας που έπρεπε γιατί έχανα προπονήσεις. Φέτος τα πηγαίνω πολύ καλά αλλά σ’ αυτό με βοηθούν και οι συμπαίκτες μου».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass