ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (15:00)

Τελικός για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

* Γ. ΚΑΛΤΕΚΗΣ: «Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τον αγώνα»

Δημοσίευση: 24 Νοε 2012 22:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:33
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Αποφασισμένος να πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη στον 2ο όμιλο της Football League 2 και να ξεφύγει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα όπου άδικα βρίσκεται, ο Οικονόμος υποδέχεται σήμερα και ώρα 15:00 στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας», τον πρωτοπόρο και φιλόδοξο Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Είναι ένα παιχνίδι που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για τους «Πράσινους» υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα και είναι η νίκη.
Χαρακτηριστικές και οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Καλτέκη, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Είναι ένας τελικός, μετά από τα δυο πολύ ατυχή αποτελέσματα που είχαμε σε Λευκάδα και Καρδίτσα.
Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τον αγώνα, σεβόμαστε σίγουρα την ιστορία της Καλαμαριάς, αλλά σήμερα θα δώσουμε το κάτι παραπάνω από τον εαυτό μας, για να κερδίσουμε.
Εχουμε αδικηθεί από τα αποτελέσματα, όμως στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν και δεν πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι.
Βρισκόμαστε στην αρχή σχεδόν του πρωταθλήματος και δεν πρέπει να υπάρχει κατήφεια, ούτε υπέρμετρος ενθουσιασμός.
Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει σε όλη την διάρκεια τα παιδιά, ώστε στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια σημαντική επιτυχία».
Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα εντοπίζονται στους τραυματίες Δημήτρη Μπαλή(έχει τράβηγμα στους προσαγωγούς) και Βαγγέλη Φτίκα, που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.
Στην αποστολή βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπαχτσιβάνος, Θεοδωρόπουλος, Τσιανάκας, Καραγιάννης, Μάντζιος, Φαρμάκης, Πρικάκης, Τσετιροκλής, Λιλολάρι, Καράμπελας, Παναγιώτου Ανδ., Παναγιώτου Αντ., Ματούλας, Αγγελίνας, Βούλγαρης, Αγγέλης,, Κουλτσιάκη, Παπακωνσταντίνου, Σιαφαρίκας. Σουμέλας.
*Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς έχει μέχρι τώρα το απόλυτο, καθώς σε τέσσερις αγώνες έχει ισάριθμες νίκες και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Αγωνίζονται στην ομάδα μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Φώτης Κισκαμπάνης, ο οποίος είναι παντρεμένος με την παλιά Λαρισαία βολεϊμπολίστρια των «βυσσινί» Λιάνα Τζίκα και ο πρώην παίκτης του Τυρνάβου 2005, Μάριος Κράββαρης.
Να σημειώσουμε στην κανονική διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος ο Οικονόμος έκανε σπουδαία εμφάνιση στην Καλαμαριά και ισοφαρίστηκε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων σε 1-1.
Σε αυτό το παιχνίδι διοίκηση και φίλαθλοι της Καλαμαριάς επιφύλαξαν θερμή φιλοξενία στην ομάδα της Τσαριτσάνης και μάλιστα ιπποτικά στο τέλος χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Καλτέκη, επιδεικνύοντας ποδοσφαιρικό πολιτισμό.
ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 3-1 επί του Βατανιακού θα αγωνισθεί ο Τύρναβος 2005 σήμερα στο Κορδελιό, με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, διότι το Κορδελιό έχει μια ομάδα με νέους παίκτες που θέλουν να διακριθούν και οφείλουμε να παίξουμε με πάθος» τόνισε ο προπονητής της τυρναβίτικης ομάδας Τάσος Μπεριτζάς, που ανέλυσε χθες στους παίκτες του βίντεο, για το πώς αγωνίζεται ο αντιπαλός τους.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν θα παίξουν ο Αποστόλης Πολύζος που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Βατανιακό και ο Πάρης Μπόντε που δεν αποθεραπεύθηκε ακόμη, από τον τραυματισμό του. Επίσης επέστρεψε από τη Σουηδία όπου δοκιμάσθηκε στην Ασιρίσκα ο αρχηγός Χρήστος Νόνης και θα αγωνισθεί κανονικά.
Στην αποστολή που θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί για τη Θεσσαλονίκη και θα γευματίσει στη Μεθώνη, από τον Τάσο Μπεριτζά, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γούπος, Ντάλλας, Αθανασούλης, Αγριόδημος, Νόνης, Αντωνόπουλος, Διβανές, Κιπτίου, Μπουσινάκης, Τσούκαλος, Οικονόμου, Φλέγγας, Σιάτρας,, Αθανασιάδης, Κακαβίτσης, Περήφανος, Μεζίνι, Παπαγεωργίου, Αλεξίου και Τζιόλης.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League 2 που θα διεξαχθούν σήμερα και ώρα 3 το απόγευμα, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Βατανιακός-Αιγινιακός: Γκορτσίλας, Κούλα, Λιάρης (Μακεδονίας), 4ος Μουχλιανίτης (Μακεδονίας), παρ.Θεοδοσιάδης (Ξάνθης)
*Οδυσσέας Κορδελιού-Τύρναβος 2005: Κωνσταντινίδης (Καβάλας), Δεμερτζής (Πέλλας), Γκαϊταντζής (Σερρών), 4ος Θεολόγου (Πέλλας), παρ.Ανδρούτσος (Έβρου)
*Τήλυκράτης-Σιδηρόκαστρο: Τάσσης (Αθηνών), Σαρλής (Άρτας), Βλάσσης (Κέρκυρας), 4ος Τόμπρος (Κέρκυρας), παρ.Τσακμάκης (Κοζάνης)
*Ζάκυνθος-Κασσιόπη: Κόλλιας (Αργολίδας), Ζώης (Αργολίδας), Μπρεσιάκας (Αιτ/νιας), 4ος Τσιρώνης (Αιτ/νιας), παρ.Κυριακάκης (Ηλείας)
*Αναγέννηση Κ.-Δόξα Κρανούλας: Γκαραγκάνης, Κύφος, Θεοδώρου (Πιερίας), 4ος Βλιώρας (Λάρισας), παρ.Μπίνος (Πέλλας)
*Οικονόμος-Καλαμαριά: Πρασατζής (Θράκης), Μπακλατζής (Καβάλας), Καμπούρης (Σερρών), 4ος Κοτσάνης (Δράμας), παρ.Βλάχος (Γρεβενών)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1.         Καλαμαριά     12
2.         Αναγέννηση Κ.           8
3.         Δόξα Κρανούλας      8
4.         Κασσιόπη      7
5.         Τύρναβος 2005         5
6.         Αιγινιακός       5
7.         Τηλυκράτης    4
8.         Βατανιακός     4
9.         Κορδελιό        3
10.       Σιδηρόκαστρο           3
11.       Ζάκυνθος       2
12.       Οικονόμος      2
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass