Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ (18.00)

Η νίκη τον κρατάει κοντά στην κορυφή

* ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ * ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2012 22:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:33
Του Κ. Γκιάστα
Τη νίκη που θα τον κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση (διότι ο Αργοναύτης μόνο με θαύμα θα χάσει σήμερα από τον Αετό Κιλκίς στην Καλαμαριά) του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ θέλει σήμερα ο Φοίνικας Morena. Στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η λαρισινή ομάδα υποδέχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά τους Τιτάνες Παλαμά και με τον κόσμο στο πλευρό της ευελπιστεί να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Την ίδια ώρα η άλλη λαρισινή εκπρόσωπος στον πρώτο βόρειο όμιλο της κατηγορίας ο FMS Αστέρας ταξιδεύει στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομώνυμη και συνενωμένη ομάδα. Πρόκειται για ένα ματς ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς αν περάσει νικηφόρα από εκεί τότε θα βάλει γερές βάσεις για την παραμονή. Η κατάσταση των δύο ομάδων έχει ως εξής:
ΓΙΑΣΑΡΗΣ: «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ»
Μέχρι στιγμής ο Φοίνικας έχει πέντε νίκες σε έξι ματς. Η μοναδική ήττα ήταν στην Κοζάνη από τους Διόσκουρους. Ο πρώτος στόχος των μελανόλευκων είναι να διατηρήσουν το αήττητο στην έδρα τους και από εκεί να παίρνουν δύναμη για τη συνέχεια.
Ο σημερινός αντίπαλος που είναι οι Τιτάνες Παλαμά έρχεται με νέο προπονητή τον Λευτέρη Χατζιάρα. Ο Δημήτρης Αρχοντούλης που είχε για τεχνικό διευθυνή και συνεργάτη τον Περικλή Γερόπουλο (γνωστό από της θητεία του σε αρκετές λαρισινές ομάδες) παραιτήθηκαν μετά την ήττα από τον Αργοναύτη στον Παλαμά. Έτσι κανείς δεν γνωρίζει πώς θα παρουσιαστεί ο Παλαμάς.
«Στόχος μας είναι να κρατήσουμε το απόλυτο στην έδρα μας. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα από τις τελευταίες μας νίκες και θεωρώ πως μόνο με τους δύο βαθμούς θα έχουμε ανάλογη συνέχεια. Ο Παλαμάς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και όχι βιασύνη. Πιστεύω πως με τον κόσμο στο πλευρό μας θα τα καταφέρουμε» τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής Γρηγόρης Γιασάρης.
Αγωνιστικά δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και οι: Βλαχούλης, Σαριμπαλίδης, Μανώλας, Τσιαμπαλής, Λιάκος, Τσούμας, Λούβαρης, Αθανασόπουλος, Παπαβασιλείου, Γκαγκανάσιος, Αποστολάκης, Γοργόλης θα μπορούν να αγωνιστούν σήμερα.
ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΒΛΕΠΕΙ... ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ
Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην έβδομη αγωνιστική ωστόσο στο μυαλό των ανθρώπων του FMS Αστέρα είναι η παραμονή (υποβιβάζονται τέσσερις πιθανότατα) και όσο πιο νωρίς έρθει τόσο το καλύτερο. Αν νικήσει σήμερα η ομάδα θα πλησιάσει αρκετά στον στόχο της.
Στα Γιάννενα αντιμετωπίζει την τοπική ομώνυμη ομάδα που πρόσφατα συγχωνεύτηκε. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή σημείωσε και την πρώτη της νίκη στην Αριδαία και ανέβηκε τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά.
Οι παίκτες του Θανάση Μπουλιάκη έχουν καταλάβει την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αγώνα και είδαν με ποιον τρόπο θα πρέπει να αγωνιστούν καθώς παρακολούθησαν σχετικό βίντεο με τους αντίπαλους.
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα καθώς τόσο ο Λάππας όσο και ο Μηλιώνης ξεπέρασαν εξ όλοκλήρου τον τραυματισμό τους και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την περασμένη αγωνιστική. Επίσης δεν εμπνέει ανησυχία και η κατάσταση του Γούλα που ταλαιπωρήθηκε μέσα στην εβδομάδα από ένα τράβηγμα.
Χαιρετίδης, Τσαβές, Πάντος, Μηλιώνης, Κυριακόπουλος, Λάππας, Μπάρμπας, Πασχάλης, Γούλας, Γαλάνης, Μίχος, Καραμουσκέτας και Τριανταφύλλου θα αποτελέσουν την αποστολή του Αστέρα.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αγ. Θωμά Λάρ. 18.00 Φοίνικας Morena-Τιτάνες Παλαμά Πολυχρονιάδης-Μοσχοτόγλου (Βαρνάς)
ΔΑΚ Καλαμαριάς 18.00 Αργοναύτης-Αετός Κιλκίς Αγορογιάννης-Καρακώστας (Ζεκερίδης)
ΔΑΚ Κοζάνης 18.00 Ηρακλής Κοζ.-Βυζαντινός Ταρενίδης Κ-Ελευθεριάδης (Κηπουρίδης)
ΔΑΚ Γρεβενών 18.00 Πρωτέας Γρ.-Διόσκουροι Κοζ. Δεληγιαννίδης-Τζιβελεκίδου (Βόντζας)
ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 18.00 ΑΓΣ Ιωαννίνων- FMS Αστέρας Τσιομπάνος-Γαζέτας (Στάθη)
Άργους Ορεστικό 18.00 Άργος Ορεστικό-Φο Αριδαίας Δαμίγος-Παπαδόπουλος Χ (Μπαταούλα)
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αργοναύτης    12
Φοίνικας Morena       11
Διόσκουροι Κοζάνης 11
Ηρακλής Κοζάνης     11
Πρωτέας Γρεβενών   10
Τιτάνες Παλαμά         9
ΒΑΟ    9
FMS Αστέρας            8
Ιωάννινα          7
Άργος Ορεστικό        7
Αριδαία           7
Αετός Κιλκίς   6
 
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ
Περιμένουν πολύ κόσμο
Λίγο η νίκη της περασμένης εβδομάδας στο ντέρμπι της Λάρισας, λίγο ο ενθουσιασμός για την καλή φετινή πορεία και συν το γεγονός πως δεν αγωνίζεται η ΑΕΛ στο ποδόσφαιρο εκείνη την ώρα οι άνθρωποι του Φοίνικα περιμένουν πολύ κόσμο στο σημερινό ματς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass