ΥΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπάρχει αστείρευτο ταλέντο στη Λάρισα

* ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ * ΤΙ ΤΟΝΙΣΑΝ ΟΙ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ-ΠΑΤΣΗΣ

Δημοσίευση: 23 Νοε 2012 1:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:33
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η αντίστροφη μέτρηση για τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ άρχισε. Στις 12 Δεκεμβρίου τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του νομού μπαίνουν στη μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, στις κατηγορίες Παίδων και Νέων αντίστοιχα για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 (η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου ωστόσο η ΕΠΣΛ έχει ρεπό) με στόχο να διατηρήσουν την παράδοση που θέλει τις λαρισινές ομάδες να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Κοινή διαπίστωση των Ενωσιακών προπονητών Μάκη Αλεξούδη και Άρη Πατσή είναι ότι το επίπεδο των Λαρισαίων ποδοσφαιριστών στις κατηγορίες γεννηθέντων τα έτη 1996 έως και 2000 είναι αρκετά υψηλό γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη την προεπιλογή εκείνων που θα πλαισιώσουν τις Μικτές ομάδες αφού οι διαφορές είναι πολύ μικρές.
«Πέρασαν περίπου δυόμισι μήνες από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία και όλο αυτό το διάστημα είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε περί τα 180 παιδιά. Υπάρχει πολύ καλό υλικό κι αυτό μας δυσκολεύει στη συγκρότηση της 18άδας καθώς αυτοί που θα κληθούν είναι στο ίδιο επίπεδο με πολλά από τα υπόλοιπα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση ούτως ώστε να ικανοποιηθούν όλα τα παιδιά» δήλωσε ο τεχνικός της Μικτής Νέων Μάκης Αλεξούδης και πρόσθεσε:
«Όλοι οι παίκτες έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και ζήλο κι αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο για μας. Η χρονιά θα είναι δύσκολη γιατί οι αντίπαλοί μας γνωρίζουν ότι η Λάρισα θέτει πάντα υψηλούς στόχους και θέλουν να μας ανταγωνιστούν. Άρα αν δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσοχή να συνεχίσουμε την παράδοση που έχει ο νομός μας.
Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣΛ (Βλάγκας, Μητροδήμος, Λεωνιδάκης) και πρέπει φυσικά να ευχαριστήσουμε όλα τα σωματεία που βοηθούν όπως και τον ΔΟΠΑΕΛ για την παραχώρηση των γηπέδων.
Θα δώσουμε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στη Νεάπολη προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε πάλι εκεί την έδρα μας» κατέληξε ο κ. Αλεξούδης.
«ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»
Για τον προπονητή της Μικτής Παίδων, Άρη Πατσή η ουσία είναι η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό μέσα από το καλό ποδόσφαιρο.
«Θέλουμε να προσελκύσουμε φιλάθλους αλλά και ομάδες που ενδιαφέρονται για ταλέντα. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος. Οι μικροί πρέπει να απορροφηθούν από μεγάλους συλλόγους για να αξιοποιηθούν. Άρα στοχεύουμε μ’ άλλα λόγια στο να κάνουμε πρωταθλητισμό μέσα από το καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να δώσουμε τη ευκαιρίες σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Η πόρτα της Μικτής θα είναι πάντα ανοικτή» επισήμανε από την πλευρά του ο Άρης Πατσής και συνέχισε:
«Είδαμε πάρα πολλά παιδιά και μπορώ να πω ότι υπάρχει άφθονο ταλέντο στο νομό μας. Έχουμε κατασταλάξει στον βασικό κορμό αλλά συνεχίσουμε να βλέπουμε κι άλλα παιδιά. Σ’ αυτές τις ηλικίες τα παιδιά δεν έχουν σταθερή απόδοση κι αυτό είναι ένα στοιχείο που το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη γι’ αυτό λέμε ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε κι άλλα παιδιά».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass