ΣΚΛΗΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΜΠΑΖΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ FMS ΑΣΤΕΡΑ

Τα «άκουσαν» από τον πρόεδρο

Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ MORENA ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Δημοσίευση: 22 Νοε 2012 1:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:32
Του Κ. Γκιάστα
Η ήττα στο λαρισινό ντέρμπι της Κυριακής ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της... οργής στη διοίκηση του FMS Αστέρα. Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Μπαζάκης βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ και μίλησε στους παίκτες με πολύ «σκληρή» γλώσσα. Τους είπε πως τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ και πως το «διπλό» στα Γιάννενα θα πρέπει να κατακτηθεί με κάθε τρόπο. Κόντρα στον Φοίνικα Morena ήρθε η ήττα με πανομοιότυπο τρόπο όπως και στα άλλα ματς (καλή η ομάδα στο πρώτο μέρος, κατάρρευση στο δεύτερο). Επίσης τους τόνισε πως συνεχίζει να στηρίζει τον προπονητή Θανάση Μπουλιάκη και πως του δίνει εν λευκώ την πρωτοβουλία των κινήσεων και των αποφάσεων. Εν ολίγοις έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου για να μην έρθουν χειρότερα.
Εν τω μεταξύ την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και ώρα 21.00 στο κέντρο Palladium θα πραγματοποιηθεί η επίσημη χοροεσπερίδα του συλλόγου όπου θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις.
ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Ενώ αυτά γίνονται στον Αστέρα FMS στην άλλη ομάδα της πόλης τον Φοίνικα Morena υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ήδη οι «μελανόλευκοι» βρίσκονται μια ανάσα από τον πρωτοπόρο Αργοναύτη Καλαμαριάς και περιμένουν ένα στραβοπάτημά του. Αυτήν την Κυριακή στο κλειστό του Αγίου Θωμά υποδέχονται τους Τιτάνες Παλαμά που είχαν εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Ο προπονητής Δημήτρης Αρχοντούλης και ο τεχνικός διευθυντής Περικλής Γερόπουλος υπέβαλαν την παραίτησή τους μετά την ήττα από τον Αργοναύτη Καλαμαριάς. Στη Λάρισα το πιο πιθανό είναι να έρθει η Παλαμιώτικη ομάδα με υπηρεσιακό προπονητή τον Λευτέρη Χατζάρα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass