ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ

«Μπορούμε και ακόμη καλύτερα»

* ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ * ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2012 1:50 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:32
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση ο Τύρναβος 2005 «γεύθηκε» τη χαρά της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2, κερδίζοντας τον Βατανιακό με σκορ 3-1 και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αυτό το αποτέλεσμα είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα του Τυρνάβου κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, διότι δικαιούταν τουλάχιστον ένα βαθμό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ και στο ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα μπορούσε και με λίγη τύχη να κερδίσει.
Η ουσία είναι ότι από δω και πέρα οι παίκτες θα αγωνίζονται με λιγότερο άγχος και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο γυμναστής της ομάδας Κώστας Μαντζιώκας, που επισήμανε τα εξής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, διότι έδειξαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κέρδισαν δίκαια τον Βατανιακό.
Πάντως εμείς που είμαστε στο τεχνικό τιμ ο Τάσος Μπεριτζάς, ο Βρασίδας Κοντοθανάσης και ο Βαγγέλης Τσώτσας, γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυνατότητες που έχουν και ασφαλώς μπορούμε να πάμε καλύτερα.
Η νίκη αυτή θα τονώσει την ψυχολογία τους και αποκτώντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα παίξουν πιο ελεύθερα και θα έρθουν πολύ καλά αποτελέσματα.
Έχουμε εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, αλλά ποτέ δεν πρέπει να γινόμαστε υπεραισιόδοξοι.
Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, καθώς το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και η επιτυχία με την αποτυχία, είναι πολύ κοντά»
-Ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι με τον Οδυσσέα στο Κορδελιό. Μπορεί ο Τύρναβος να πάρει το διπλό;
«Δεν πρέπει να μας ξεγελά πως το Κορδελιό έχει μόνο τρεις βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα, έως τώρα στο πρωτάθλημα. Απέκλεισε στο κύπελλο Ελλάδος τη Δόξα Δράμας στο πρώτο παιχνίδι και στη δεύτερη φάση έχασε στο 88’ από τον Πανσερραϊκό με 2-1, ενώ
αγωνιζόταν με δέκα παίκτες. Επίσης στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με την Καλαμαριά, ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Στην ομάδα αγωνίζονται και παιδιά από τους Νέους του ΠΑΟΚ και γενικά διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σύνολο.
Χρειάζεται λοιπόν για να φτάσουμε στην επιτυχία να είμαστε από την αρχή συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να παίξουμε δυνατά και να είμαστε αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα πάμε καλά στον συγκεκριμένο αγώνα».
ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Σήμερα εν τω μεταξύ και ώρα 3 το απόγευμα, ο Τύρναβος 2005 θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση με τον Π.Ο.Ε. στην Ελασσόνα και ο Τάσος Μπεριτζάς θα χρησιμοποιήσει παίκτες κυρίως που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.
Τέτοια παιχνίδια θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα όταν δεν θα υπάρχουν υποχρεώσεις στο κύπελλο Ελλάδος, καθώς και οι 26 παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αγωνιστούν όταν το κρίνει ο προπονητής τους, στα επίσημα παιχνίδια.
ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΡΙΣΚΑ
Στην Ασιρίσκα, ομάδα Β΄ Εθνικής της Σουηδίας θα δοκιμαστεί ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Νόνης, ο οποίος θα επιστρέψει στον Τύρναβο την ερχόμενη Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και θα υπολογίζεται κανονικά για τον εκτός έδρας αγώνα στο Κορδελιό.
Απών από αυτό το παιχνίδι θα είναι ο Αποστόλης Πολύζος, που αποβλήθηκε στον προχθεσινό αγώνα με τον Βατανιακό και θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α., με μια αγωνιστική.
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του κυπέλλου Ελλάδος, ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου Τυρνάβου 2005-Κέρκυρας που θα διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου στο νησί των «Φαιάκων» θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά.
Όσον αφορά στον πρώτο αγώνα θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass