FMS ΑΣΤΕΡΑΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ MORENA ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

Αυτό το ντέρμπι ποιος θα το πάρει;

* ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ (17.00)

Δημοσίευση: 17 Νοε 2012 21:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:31
Του Κ. Γκιάστα
Ένα καθαρό λαρισινό ντέρμπι με παίκτες σχεδόν εξ ολοκλήρου από την ευρύτερη περιοχή θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του μπάσκετ. Σήμερα και ώρα 17.00 (είναι ευκαιρία για να μπορέσουν όλοι να δούνε και την ΑΕΛ στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου που αρχίζει στις 18.30) στο κλειστό του Αλκαζάρ ο FMS Αστέρας υποδέχεται τον Φοίνικα Morena σε ένα ματς που γίνεται στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Από την μία οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν οπωσδήποτε τη νίκη για να πάρουν σημαντική βαθμολογική ανάσα και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από ένα σερί ατυχιών (έκαναν και το ρεπό ενδιάμεσα). Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν θέλουν να χάσουν για δεύτερο αγώνα φέτος καθώς στοχεύουν στην διατήρηση επαφής με την πρώτη θέση. Η κατάσταση στις δύο ομάδες είναι η εξής:
ΜΕΣΑ Ο ΛΑΠΠΑΣ, ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΜΗΛΙΩΝΗΣ
Ευχάριστα είναι τα νέα από το στρατόπεδο του FMS Αστέρα. Ο Γιάννης Λάππας θα παίξει κανονικά και αυτό είναι μια σημαντική είδηση για τον προπονητή Θανάση Μπουλιάκη. Ωστόσο η κατάσταση του Χρήστου Μηλιώνη δεν είναι το ίδιο καλή. Ο έμπειρος παίκτης ταλαιπωρείται από μια θλάση στη γάμπα και αυτό κάνει τη συμμετοχή του αμφίβολη. Πάντως τις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα δεν μπόρεσε να τις βγάλει όλες με την ένταση που θα ήθέλε. Όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή καθώς ο ίδιος θέλει οπωσδήποτε να παίξει σε αυτό το ματς.
Οι Χαιρετίδης, Τσαβές, Πάντος, Μηλιώνης, Κυριακόπουλος, Λάππας, Μπάρμπας, Πασχάλης, Γούλας, Γαλάνης, Μίχος, Καραμουσκέτας και Τριανταφύλλου θα αποτελέσουν την αποστολή του Αστέρα.
«Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τις τυχόν ελλείψεις που θα έχουμε και την απειρία πολλών παικτών σε τέτοια ματς. Αν δείξουμε στο γήπεδο ότι το θέλουμε πολύ θα το κερδίσουμε. Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι στο να είναι μια γιορτή αυτό το παιχνίδι», σχολίασε στην «Ε» ο τεχνικός Θανάσης Μπουλιάκης.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ MORENA
Η μοναδική αμφιβολία στην πλευρά του Φοίνικα Morena λεγόταν Σπύρος Παπαβασιλείου αλλά «έσβησε» και αυτήν και ο πολύπειρος αθλητής τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για το σημερινό ματς.
Όλοι στους «μελανόλευκους» γνωρίζουν πολύ καλά πως για να κρατηθούν κοντά στην κορυφή και να μην χάσουν την επαφή με την υπόθεση άνοδο θα πρέπει να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.
 «Συγκέντρωση και επιθυμία θα δώσουν τη νίκη» τόνισε στην «Ε» ο προπονητής Γρηγόρης Γιασάρης και συνέχισε: «Σεβόμαστε τους αντιπάλους αλλά το μόνο αποτέλεσμα που κοιτάμε εμείς είναι τη νίκη. Αυτό θέλουμε και μόνο αυτό κοιτάμε. Γι αυτό δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα».
Την αποστολή του Φοίνικα Morena θα απαρτίζουν οι εξής παίκτες:
Βλαχούλης, Σαριμπαλίδης, Μανώλας, Τσιαμπαλής, Λιάκος, Τσούμας, Λουβαρης, Αθανασόπουλος, Παπαβασιλείου, Γκαγκανάσιος, Αποστολάκης και Γοργόλης .
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αλκαζάρ 17.00 FMS Αστέρας-Φοίνικας Morena Αργυρού-Μελανίδης (Γκανάτσιος)
Παλαμά 18.00 Τιτάνες Παλαμά-Αργοναύτης Μαντήλας-Νάκας (Τέγα)
Β’ ΔΑΚ Κιλκίς 18.00 Αετός Κιλκίς-Ηρακλής Κοζ. Σιταρίδης-Μαραθιώτης (Δεπούδης)
ΒΑΟ 18.00 Βυζαντινός-Πρωτέας Γρ. Τσουμαχίδης-Ζάχαρης (Μηνοβγιούδης)
ΔΑΚ Αριδαίας 18.00 Αριδαία-ΑΓΣ Ιωαννίνων Πετανίδου-Κατσιάνης (Καλότσης)
ΔΑΚ Κοζάνης 18.00 Διόσκουροι Κοζ.-Άργος Ορεστικό Ρούκας-Ντούρας (Κηπουρίδης)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αργοναύτης    10
Διόσκουροι Κοζάνης 9
Φοίνικας Morena       9
Ηρακλής Κοζάνης     9
Τιτάνες Παλαμά         8
ΒΑΟ    8
Πρωτέας Γρεβενών   8
FMS Αστέρας            7
Αργος Ορεστικό        6
Αριδαία           6
Ιωάννινα          5
Αετός Κιλκίς   5
 
Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΤΕΡΜΠΙ
Θέμα γοήτρου
 
Σε ένα ντέρμπι δεν μετράνε μόνο οι βαθμοί. Υπάρχει και ο παράγοντας γόητρο και γι΄ αυτό θα παλέψουν σήμερα οι δύο ομάδες. Οι παίκτες θα παίξουν μπροστά στους φίλους τους, τους γνωστούς τους και τους συμπολίτες τους. Θέλουν να δείξουν όσο το μπάσκετ παραμένει ζωντανό είναι χάρη στις προσπάθειες αυτών.
Το θετικό στο σημερινό ματς είναι πως αναμένεται αρκετός κόσμος στις κερκίδες του κλειστού και σε αυτό συμβάλει και το χαμηλό εισιτήριο καθώς κοστίζει 5 ευρώ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass