ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (15:00)

Μάχη Αμπελωνιακού-Δωτιέα

*ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2012 2:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:31
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με το τοπικό ντέρμπι Αμπελωνιακού-Δωτιέα ανοίγει σήμερα στις 3 το απόγευμα η αυλαία της 5ης αγωνιστικής, στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Είναι ένα παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες, που θέλουν για λογαριασμό τους τη νίκη, προκειμένου να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση και να ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Αμπελώνα στους δυο εντός έδρας αγώνες που έχει δώσει, κέρδισε τον Αίολο Καρπενησίου 2-0 και παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Ρήγα Φεραίο.
Στη σημερινή αναμέτρηση αναζητά το…τρίποντο και υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα ότι μπορεί αυτό να το πετύχει, αν δείξει αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.
Από την άλλη πλευρά ο Δωτιέας μακριά από την Αγιά δεν είναι μέχρι τώρα ουσιαστικός και έχει ισάριθμες ήττες σε Λαμία και Ελασσόνα.
Στόχος του σήμερα είναι να αποσπάσει βαθμοφόρο αποτέλεσμα και να ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια.
Μεγάλος αριθμός φιλάθλων αναμένεται να παρακολουθήσουν τον αγώνα και τα νέα από τις δυο ομάδες που θα συναντηθούν φέτος για δεύτερη φορά μετά τον τελικό του Σούπερ ΚΑΠ όπου ο Δωτιέας επικράτησε στα πέναλτι 4-2, έχουν ως εξής:
 
O ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Χωρίς προβλήματα και με πίστη ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο του θα αγωνιστεί ο Αμπελωνιακός. Το ευχάριστο για τον προπονητή Βασίλη Νάρη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και η ομάδα του Αμπελώνα θα παίξει κομπλέ, με τους παίκτες να είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι να δώσουν τη χαρά που θέλουν οι φίλαθλοι του.
 Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Παπαγιάννης, Παπαδόπουλος, Μαυρίδης, Τζιαρτζιάνης, Σιαμαντούρας, Μπουρουζίκας, Πασχαλίδης, Μπίκος, Αλεξανδρής, Τσιάλτας, Καρυπίδης, Λάιος, Κομισόπουλος, Δημολιός, Τσούτσας, Παραφέστας, Τασούλης, Βούκιας, Χατζούλης
 
Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ
Με όλους τους παίκτες να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα ο Δωτιέας θα επιδιώξει κάτι να πάρει από το γήπεδο του Αμπελώνα, κάτι που ασφαλώς θεωρείται αρκετά δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο.
Πλην από τον τραυματία Ρέντζα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα και έτσι ο τεχνικός του Δωτιέα Κώστας Μάγγος θα παρατάξει μια ισχυρή ενδεκάδα.
Την αποστολή που συγκροτήθηκε, απαρτίζουν οι Καραναστάσης, Ανδρίτσος, Τσένος, Φουκαλάς, Τσαγκαλάς, Τζίκας, Πολύζος, Κοταρέλας, Τσακάλι, Βαΐτσης, Ριζούλης, Ντακούλας, Σιμούλης, Κουβελάς, Τσατσαλίδης, Τζιόλας, Κωστούλας, Συκιώτης.
*Το σημερινό ντέρμπι θα διευθύνουν οι κ. Βουρνέλης, Παπακύπης, Λιάρης (Μακεδονίας), ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Παπαδόπουλος Αντ. (Κοζάνης)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
Λαμία   12           4-0
Π.Ο.Ε.   4-4          6
Δωτιέας               3-2          6
Α.Ο.Καρδίτσας 4-3          6
Αμπελωνιακός 3-2          5
Αχιλλέας              Δομοκού              4-3          5
Γραβιά 4-3                          5
Ρήγας   Φεραίος              3-2          4
Πυργετός            3-3          4
Α.Ε.Λεονταρίου               3-5          3
Αίολος 0-8          0
* Α.Ο. Γραβιάς , Α.Σ. Πυργετού, Αχιλλέας Δομοκού και Ρήγας Φεραίος, έχουν κάνει το ρεπό τους
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass