ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ (15:00)

Μονόδρομος η νίκη για τον Τύρναβο

*ΚΟΜΠΛΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2012 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:30
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Την χαρά της πρώτης φετινής νίκης στο πρωτάθλημα της Football League 2 θέλει να «γευτεί» την ερχόμενη Κυριακή 18 Νοεμβρίου ο Τύρναβος 2005, ο οποίος θα υποδεχθεί στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης τον Βατανιακό.
Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την τυρναβίτικη ομάδα, η οποία σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος έχει απολογισμό έως τώρα δυο ισοπαλίες με σκορ 1-1 με Αναγέννηση Καρδίτσας και Α.Ο. Κασσιόπης αντίστοιχα, ενώ ηττήθηκε στην Καλαμαριά 1-0.
Οι παίκτες μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Κασσιόπη έχουν «πεισμώσει» και θέλουν να δείξουν στον αγώνα με τον Βατανιακό, ότι έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που αποτυπώνονται έως τώρα στον βαθμολογικό πίνακα.
Αναμφισβήτητα θα είναι ένα δύσκολο ματς καθώς το σωματείο της Κατερίνης έχει ένα αξιόλογο σύνολο που παλεύει σε όλους τους αγώνες και χρειάζεται να αντιμετωπισθεί, με την πρέπουσα σοβαρότητα, για να κατακτηθούν οι τρείς βαθμοί.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Τάσο Μπεριτζά και τους συνεργάτες του είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.
*Χθες έγινε η φωτογράφηση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σε όλους υπάρχει αισιοδοξία για τον αγώνα με τον Βατανιακό.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα παιχνίδια της 4ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Football League 2 που θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου (15:00), θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές: 
*Τύρναβος 2005-Βατανιακός: Τρακαλιάνης, Ζιγκερίδης, Γάδος (Σερρών), 4ος Βρέσκας (Ημαθίας), παρ. Μπάρας (Μακεδονίας)
*Σιδηρόκαστρο-Αιγινιακός: Δράγκος (Χαλκιδικής), Γισγάκης, Κατσικογιάννης (Μακεδονίας), 4ος Γιουλάφης (Μακεδονίας), παρ. Μανάκας (Θράκης)
*Κασσιόπη- Κορδελιό: Παπαργύρου (Πιερίας), Καράμπουλας (Πιερίας), Κακατσίδης (Αιτ/νίας), 4ος Κέκελος (Αιτ/νίας), παρ. Σαράφογλου (Πρέβεζας)
*Δόξα Κρανούλας-Τηλυκράτης: Μακρυπόδης, Τσιμίκος, Σιδέρης (Αχαΐας), 4ος Μαρκαντωνάτος (Ηλείας), παρ.Μαζαράκης (Κοζάνης)
*Καλαμαριά-Ζάκυνθος: Κιγτζής (Θράκης), Νίκζας, Κομισοπούλου (Λάρισας), 4ος Μαστοροδήμος (Λάρισας), παρ. Τσακιρίδης (Σερρών)
*Αναγέννηση Κ.-Οικονόμος: Μολιχιτούδης, Μερκενίδης, Παπαναστασίου (Μακεδονίας), 4ος Γκορτσίλας (Μακεδονίας), παρ. Λουκάς (Φθιώτιδας)
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass