Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΡΟΥΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΟΑ ΝΙΚΑΙΑΣ

Κυριάρχησαν στο 4ο Ενωσιακό τένις Κ. Ελλάδας

Δημοσίευση: 14 Νοε 2012 1:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:30
 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Ενωσιακό στις εγκαταστάσεις του Α.Σ.Α.Λάρισας για τις κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια 12 και 16 ετών και του Ο.Α. Τρικάλων στις κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια 14.
Στα Αγόρια 16 ο Βασίλης Γερούκης του Ο.Α. Νίκαιας πέτυχε την 3η φετινή του νίκη (σε 4 τουρνουά) αφού επεκράτησε στον τελικό με 2-0 επί του Στράκα Γ.-Ο.Α.Βόλου και ενώ είχε νικήσει για μια ακόμα φορά στον ημιτελικό τον μόνιμο «αντίπαλο» του Καλαμπάκα Τάσο του ΑΣΑΛ. Στα κορίτσια 16 η Αθανασία Ζαχοπούλου (Ο.Α.Νίκαιας) πέτυχε την 1η της φετινή νίκη στην κατηγορία με 2-0 σετ επί της Παλάσκα Αναστασίας του Ο.Α. Μαγνησίας. Σημαντική επιτυχία επίσης για άλλους δύο αθλητές του Ο.Α. Νίκαιας του Κώστα Νικολούλη (Α16) και της Ζωής Καφφέ (Κ16) που κατέλαβαν την 3η θέση με μεγάλες νίκες επί των Παρασχάκη Ν. (2-0) και Ραπτοπούλου Μ-Χ (2-1) αντίστοιχα και πάλεψαν με αξιώσεις για την είσοδό τους στους τελικούς. Στα Α16 αγωνίστηκαν με επιτυχία και οι μικροί 14άρηδες του Ο.Α.Νίκαιας Μπαλταγιάννης Ν. και Τζιαστούδης Χρ.
Στα αγόρια 12αρια νικητής αναδείχτηκαν ο Κουτσούμπας Δημήτριος (Φ.Σ.Λαμίας) με 2ο τον Μισδραχή Λέανδρο του Λαρισαϊκού Ο.Α. ενώ στα Κορίτσια 12 νικήτρια ήταν η Αντωνίου Νικολέτα του Ο.Α.Βόλου με φιναλίστ την Κρατήρα-Τζίφα Ζωή του Ο.Α.Ιωλκός Βόλου. Από πλευράς Ο.Α. Νίκαιας, στα Αγόρια 12 αγωνίστηκαν και πραγματοποίησαν ωραίες εμφανίσεις οι Παπαγεωργίου Στέφανος, Ρούσσος Μοϊς και ο 10χρονος Νικολούλης Χρήστος.
Στα Κορίτσια 12 η Γιτσοπούλου Μαριαλένα εξέπληξε με την εμφάνισή της αφού παραλίγο να αποκλείσει τη μετέπειτα νικήτρια του τουρνουά Αντωνίου (24, 41, 10-6).
Στα 14άρια οι αθλητές του Ο.Α.Νίκαιας κυριάρχησαν έχοντας 6 στους 8 αθλητές των 2 τετράδων και τους νικητές του τουρνουά. Στα Αγόρια και οι 4 αθλητές των ημιτελικών ήταν από τον ίδιο σύλλογο (Ο.Α. Νίκαιας) γεγονός πολύ σπάνιο. Ο Βασίλης Γερούκης τετραπλασίασε τις νίκες του πετυχαίνοντας φέτος στην κατηγορία του το απόλυτο (4 στις 4 νίκες). Με τις 3 στις 4 επιτυχίες του και στα 16άρια δικαιούται τον τίτλο του κορυφαίου της Ένωσης για το 2012. Σαφή αγωνιστική άνοδο είχε ο Κώστας Νικολούλης που συνοδεύτηκε από την επιτυχή κατάληψη της 2ης θέσης στο τουρνουά αφού κατάφερε να αποκλείσει το Νο 2 Ταξιάρχου Π. (Φθιωτικός ΟΑ) στα προημιτελικά και τον Καλδερών Ζακ (ΟΑ Νίκαιας) στα ημιτελικά. Ο 4ος των ημιτελικών ήταν ο Μπαλταγιάννης Νίκος επίσης του ΟΑ Νίκαιας που αγωνίστηκε θαυμάσια και δυσκόλεψε πολύ τον συναθλητή του στη Νίκαια Γερούκη στον ημιτελικό.
   Από τους αθλητές του Ο.Α.Νίκαιας που προπονούνται στον Όμιλο αγωνίστηκαν και οι Τζιαστούδης Χρ. και Νικολούλης Χρ. που έκαναν καλές εμφανίσεις (πέτυχαν από 1νίκη και αποκλείστηκαν δύσκολα στον 2ο γύρο).
 Στα κορίτσια είχαμε επανάληψη του σκηνικού της κατηγορίας των 16 με την Αθανασία Ζαχοπούλου να επικρατεί και πάλι επί της Παλάσκα Αναστασίας του Ο.Α. Μαγνησίας παρά τη σθεναρή αντίσταση της τελευταίας. Η Ζωή Καφφέ(ΟΑ Νίκαιας) και η Τζιάνη Ουρανία (Ο.Α. Μαγνησίας) κατέλαβαν τις άλλες 2 θέσεις της 4αδας στα κορίτσια.
Τα αποτελέσματα των 4 καλύτερων στα 14αρια έχουν ως εξής:
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Β. Γερούκης(ΟΑ Νίκαιας)-Μπαλταγιάννης Ν. (ΟΑ Νίκαιας): 2-0 (6-3, 6-4)
Κ.Νικολούλης(ΟΑ Νίκαιας)- Καλδερών Ζ. (ΟΑ Νίκαιας): 2-0 (6-3, 7-5)
Α.Ζαχοπούλου(ΟΑ Νίκαιας) – Ο.Τζιάνη (Ο.Α. Μαγνησίας): 2-0 (6-4, 6-2)
Α. Παλάσκα (Ο.Α. Μαγνησίας)- Ζωή Καφφέ(ΟΑ Νίκαιας): 2-0 (6-2, 6-1)
ΤΕΛΙΚΟΙ
Β.Γερούκης(ΟΑ Νίκαιας)- Κ.Νικολούλης(ΟΑ Νίκαιας): 2-0 (6-1,6-2)
Α.Ζαχοπούλου(ΟΑ Νίκαιας) – Α.Παλάσκα (Ο.Α. Μαγνησίας): 2-1 (4-6, 6-0, 6-4)
Τους αθλητές του Ο.Α. Νίκαιας συνόδευαν οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Δημήτρης Μίζιος και Δημήτρης Πατσουράκος που έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την εμφάνισή τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass