ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ενθουσιασμός στην Ελασσόνα

* ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2012 1:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:30
 Ενθουσιασμός επικρατεί στην Ελασσόνα, καθώς η αγαπημένη ομάδα της πόλης ο Π.Ο.Ε., κατάφερε να πετύχει ισάριθμες νίκες, στα τοπικά ντέρμπι της Δ Έθνικής κατηγορίας με τον Δωτιέα (1-0) και τον Πυργετό (2-1), αντίστοιχα.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Ελασσόνας με τη σωστή καθοδήγηση του τεχνικού Νίκου Φώλλα αλλά και την μεγάλη θέληση που δείχνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, βρίσκει σιγά-σιγά τον δρόμο του και αναμένεται η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη.
Επόμενος αντίπαλος για τον Π.Ο.Ε. θα είναι ο Α.Ο.Καρδίτσας και ήδη από χθες ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων που κοστίζουν 5 ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ στην είσοδο του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.
Σημεία προπώλησης: Καφενείο Παραλία, Μικρό Καφέ, καφέ Μονοπώλιο, καφέ-μπαρ ΟΞΥΓΟΝΟ, καφέ Enjoy, καφέ Τσέλιος (Βαρόσι) και στο ψιλικατζίδικο Γκουτζουρέλας. Η διοίκηση του Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους της περιοχής που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, και τους καλεί να τη στηρίξουν στην εντός έδρας αναμέτρηση, με τον Α.Ο. Καρδίτσας, ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, ώστε να τη βοηθήσει, να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Μεθαύριο Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, αντιπροσωπεία του Π.Ο. Ελασσόνας, με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Βαγγέλη Γκουτζουρέλα, αλλά και ποδοσφαιριστές της ομάδας θα επισκεφθούν σχολεία της Ελασσόνας, όπου και θα μοιράσουν εισιτήρια στους μαθητές ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας ματς με τον Α.Ο. Καρδίτσας και θα ενημερώσουν καθηγητές, δασκάλους και μαθητές για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου σε κάθε παιχνίδι της ομάδας.
ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
Προχθές το απόγευμα, Π.Ο.Ελασσόνας και Δολιχιακός έδωσαν φιλικό αγώνα στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας, όπου αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και Α1' ΕΠΣ Λάρισας αντίστοιχα. Νικήτρια η ομάδα του Π.Ο.Ε με 3-0. Και τα τρία γκολ επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και τα πέτυχαν οι Σεμερτζίδης, Σισμανίδης και Βάλλας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass