ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Πρότυπο σεμινάριο Kyokushin στη Λάρισα

Δημοσίευση: 13 Νοε 2012 1:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:30
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1st AUTUMN SEMINAR IN LARISA της KSK UNION HELLAS στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Τη διοργάνωση ανέλαβε ο Α.Σ. KYOKUSHINKAI KARATE Λάρισας υπό τη σκέπη πάντα του Δήμου Λαρισαίων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας (Ε.Ο.Α.), με τη συμμετοχή περίπου 90 αθλητών από συλλόγους της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα από Παλαμά, Καλαμπάκα, Αγχίαλο, Ευξυνούπολη και του διοργανωτή συλλόγου της Λάρισας, όπου βρίσκεται η έδρα της πανελλήνιας οργάνωσης KYOKUSHIN SCHOOLS OF KARATE.
Ο λαρισινός σύλλογος συμμετείχε με 22 αθλητές που είναι οι εξής: Γαλλιός Γεώργιος, Αντωνίου Μαρία, Αντωνίου Αντωνία, Κακαράντζας Αθανάσιος, Καράς Ιωάννης, Κόρακας Αλέξης, Παναγοπούλου Γιούλα, Μπαλανός Στάθης, Χατζής Σωτήρης, Γκράβα Εβελίνα, Παπαγιάννη Κατερίνα, Τζουβάρα Γεωργία, Δαλαμάγκας Αλέξανδρος, Χατζηστάμου Ανδρέας, Τζήμας Γεώργιος, Γαλάνης Σπύρος, Νάκας Μιχαήλ, Βούντας Άγγελος, Πατσιωτός Αθανάσιος, Πετρόπουλος Αλέξης, Κατσακούλης Δημήτριος και Γεωργουλοπούλου Σπυριδούλα.
Ο Α.Σ. Λάρισας θα προσπαθήσει να κάνει θεσμό την εκδήλωση αυτή προβάλλοντας και κατατάσσοντας την πόλη της Λάρισας στις πρώτες πόλεις με τόσο μεγάλη αθλητική δραστηριότητα πανελληνίως.
Το σεμινάριο αυτό είχε ως σκοπό τη γνωριμία, τη δημιουργία σχέσεων και αθλητικής άμιλλας ανάμεσα σε αθλητές από διαφορετικά σωματεία που ανήκουν στην KSK UNION HELLAS. Στο σεμινάριο δίδαξαν οι επικεφαλής της KSK UNION HELLAS κ. Γαλλιός Κων/νος 4 Dan, Παπαπούλιος Ιωάννης 3 Dan, Λεωνίδας Αντώνης 3 Dan και οι εκπαιδευτές του Α.Σ Λάρισας κ. Τζήρας Αθανάσιος 2 Dan και Δαλαμάγκας Γεώργιος 2 Dan.
Το πρόγραμμα περιείχε τεχνικές παραδοσιακού Kyokushinkai, αυτοάμυνας, αυτοάμυνας με χειρισμό αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως «όπλα», αγωνιστικού Kyokushinkai (Knock Down) καθώς και Kumite πλήρους επαφής. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σεμινάριο έγινε και η απονομή των διπλωμάτων από την παγκόσμια οργάνωση και η παράδοση της μαύρης ζώνης στους τέσσερις αθλητές που προήχθησαν με επιτυχία στις εξετάσεις των μαύρων ζωνών τον περασμένο Ιούλιο. Οι νέες μαύρες ζώνες της KSK Union είναι οι εξής: 2ο Dan Πουλικαράκος Αθανάσιος, 1ο Dan Ευφραιμίδης Βάιος, Γουλιανός Γεώργιος και Μπαγλατζή Ειρηλένα μεγαλώνοντας έτσι την οικογένεια των μαύρων ζωνών της KSK UNION HELLAS.
Ο Α.Σ KYOKUSHINKAI KARATE Λάρισας ευχαριστεί τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κώστα Τζανακούλη, την πρόεδρο της ΔΗΠΕΘΕ κ. Κοτάκου Μαρία και τη σύμβουλο του δημάρχου κ. Οικονόμου Βασιλική για την υποστήριξή τους.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass