ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η σεζόν

Δημοσίευση: 09 Νοε 2012 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:29
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στις 20 και 21 Οκτωβρίου διεξήχθη το τοπικό πρωτάθλημα δρόμου ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής για όλες τις κατηγορίες.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λάρισας συμμετείχε με το σύνολο των αθλητών του και ανακοίνωσε τα εξής: «Στο χρονόμετρο τις καλύτερες θέσεις στην κατηγορία Μίνι την έλαβε ο Καρατσιβής Παναγιώτης ο οποίος κατέλαβε και την τρίτη Θέση και στην κατηγορία Ανδρών ο Τσοπούρογλου Βασίλειος την δεύτερη θέση. Την Κυριακή στο αγώνισμα αντοχής πήρε πάλι την τρίτη θέση στην κατηγορία Μίνι ο Καρατσιβής Παναγιώτης και στην κατηγορία Ανδρών – Εφήβων ο Δοξαράς Ευάγγελος πήρε την πρώτη θέση και ο Διομήδης Παναγιώτης την τρίτη. Αναλυτικά ο Σύλλογος συμμετείχε με τους παρακάτω αθλητές που όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα και κατάφεραν να τερματίσουν όλοι στην πρώτη εικοσάδα.
Στην κατηγορία Μίνι: Δοξαρά Αθανασία, Δοξαρά Μαρία Ελένη, Δοξαράς Ευάγγελος
Παμπαίδων:Τσάτσαβος Σταύρος
Πανκορασίδων: Τσάτσαβου Γεωργία
Κορασίδων: Τσοπούρογλου    Σοφία
Παίδων: Χελιδώνης Δημήτριος
Γυναικών: Καπέλλα Φανή
Ανδρών – Εφήβων: Μπαξεβάνος Αλέξανδρος, Γιαννίκης Κωνσταντίνος, Παπαδημητρίου Νέστορας, Πέτρου Ευάγγελος, Μόσχος Νίκος, Μπαταλογιάννης Χρήστος, Αδάμος Απόστολος, Καλότυχος Χαρίλαος, Δοξαράς Γεώργιος
Το Δ.Σ. του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στην αγωνιστική περίοδο 2012, τον προπονητή κ. Χίο Δημήτριο και όπως όλα δείχνουν, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της γενικής κατάταξης των σωματείων από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ο Σύλλογος πρέπει να είναι μέσα στον στόχο που είχε θέσει στην αρχή της σεζόν, δηλαδή να βρίσκεται εκ των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδος.
Επίσης ευχαριστεί θερμά όσους φορείς συνετέλεσαν σε αυτή την προσπάθεια, τα μέλη του Συλλόγου, τους γονείς των αθλητών, τους χορηγούς της ομάδος, την εταιρία BOSCH CAR SERVICE Υγραεριοκίνηση Τσάκαλου-Τσιούτσια και το κατάστημα ποδηλάτων ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ του Γώγου Πέτρου και ευελπιστεί να τους έχει κοντά του και συνοδοιπόρους και τη νέα αγωνιστική περίοδο».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass