ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ κ. ΝΤΑΒΑΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ κ. ΒΛΑΓΚΑ-ΝΙΤΣΑ

Ένταση στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣΛ

ΣΤΙΣ 15.00 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 15.30 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2012 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:29
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ένταση επικράτησε στην προχθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ με ανταλλαγή «πυρών» μεταξύ του κ. Βασίλη Νταβαρούκα και των κ. Στέλιου Νίτσα και Γιάννη Βλάγκα.
Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όταν το μέλος της πλειοψηφίας του Δ.Σ. κ. Νταβαρούκας ζήτησε να εξέλθουν από την αίθουσα συνεδριάσεων το μέλος της Ε.Δ. κ. Νίτσας και της Π.Ε. κ. Τηλιός. Ο προεδρεύων κ. Σταυρός Πουλαράκης απάντησε στον κ. Νταβαρούκα ότι τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα παρευρίσκονται κατόπιν σχετικής απόφασης του Δ.Σ. Ο κ. Νταβαρούκας αντέδρασε ζητώντας αρχικά να επαναληφθεί η ψηφοφορία για το συγκεκριμένο θέμα ενώ στη συνέχεια έστρεψε τα πυρά του προς τον κ. Νίτσα τον οποίο κατηγόρησε ότι είναι υπεύθυνος για τη διαμορφωθείσα κατάσταση στο χώρο της λαρισινής διαιτησίας. Παρενέβη στη συνέχεια ο κ. Βλάγκας με τον οποίο ο κ. Νταβαρούκας είχε μια έντονη αντιπαράθεση για να ηρεμήσουν κατόπιν τα πνεύματα και να συνεχιστεί η προγραμματισμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
Ερωτηθείς επί του θέματος ο κ. Γιάννης Βλάγκας σχολίασε τα εξής:
«Σίγουρα μας στενοχωρεί το θέμα της διαιτησίας. Πιστεύω όμως ότι γρήγορα θα επανορθώσουν τα πράγματα. Δεν πρέπει να υπάρχει κόντρα μεταξύ μας για το ότι ο πρόεδρός μας ήταν με την παράταξη Γκαγκάτση. Η ΕΠΣ Λάρισας έχει δείξει δείγματα άριστης γραφής στις σχέσεις της με τα κεντρικά όργανα του ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι η κατάσταση θα διορθωθεί. Προσωπικά δεν θέλω να ασχοληθώ με το θέμα της διαιτησίας αλλά με τα σωματεία. Πρέπει να ρίξουμε το βάρος στα σωματεία που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση λόγω της κρίσης» κατέληξε ο κ. Βλάγκας.
Από την πλευρά του και το μέλος της μειοψηφίας του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Παπαγεωργίου προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Δεν ήμουν στη χθεσινή (προχθεσινή) συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ αλλά πληροφορήθηκα τι έγινε. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι μέσα στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. παραμένει μόνο ο πρόεδρος της ΕΔ που είναι και μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΛ.
Αυτά που λέει η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΠΔΛ ότι επιτρέπει την παρουσία σε οποιονδήποτε είναι αρεστός σ’ αυτήν ενώ έχει απαγορεύσει την είσοδο σε δημοσιογράφους ή σε άλλους που έχουν σχέση με το χώρο, δηλαδή η κατ’ εξαίρεση επίτρεψη σε όσους αυτοί θέλουν, αποτελεί φασιστικό καθεστώς και είναι απόρροια των «ηγεμονίσκων» και «καισαρίσκων» και που έχουν μετατρέψει την ΕΠΣΛ ιδιωτικό φέουδο και σπίτι πράγμα αδιανόητο και απαράδεκτο».
Επίσης ο κ. Παπαγεωργίου σχολίασε και τα όσα έγιναν στις συγκεντρώσεις των διαιτητών:
«Για λόγους αποκλειστικά δικούς τους έχουν αφιερώσει όλη τους την ποδοσφαιρική δραστηριότητα στους διαιτητές και μάλιστα μέλη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ με συνοδεία φίλων τους πάνε στις συγκεντρώσεις των διαιτητών οι οποίες είναι καθαρά τεχνικού διαιτητικού περιεχομένου. Μπορεί ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ όπως και ο πρόεδρος της ΕΔ να πάνε μία φορά για να δουν τι γίνεται αλλά δεν μπορούν συνέχεια να παρευρίσκονται σε επιμορφωτικού χαρακτήρα συγκεντρώσεις. Τι θέλουν να μάθουν; Τους κανόνες πεδιάς;».
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Κατά τη συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης συζήτησε και αποφάσισε για τα παρακάτω θέματα:
Τα παιχνίδια του προσεχούς Σαββατοκύριακου των Α΄, Α1 και Β΄ κατηγοριών, θα έχουν σαν ώρα έναρξης την 15.00 αντί της 15.30, όπως και αυτά της Γ΄ κατηγορίας.
Ο αγώνας της 10/11/2012 μεταξύ των ομάδων Άρης Χαράς – Ολυμπιακός Αμπελιάς θα γίνει αντί του γηπέδου Ζαππείου στο γήπεδο της Χαράς.
Ο αγώνας Χαραυγή – Α.Ε. Λύκων θα γίνει το Σάββατο 10/11/2012 στις 15.00 στο γήπεδο «Θεσσαλικό».
Ο αγώνας Μυραϊκός – Κοιλάς Κοιλάδας θα γίνει στο γήπεδο Διλόφου στις 11/11 αντί της 10/11/ 2012.
Ο αγώνας Άρης Λάρισας – Μύτικας Καλυβίων ορίστηκε στο γήπεδο Νεάπολης Β΄ στις 16/11 αντί 15/11/2012.
Σχολή προπονητών Ποδοσφαίρου θα λειτουργήσει από την ΕΠΟ στη Λάρισα, από 25 Ιανουαρίου 2013 έως 10 Φεβρουαρίου 2013. Ειδοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι να φοιτήσουν σ΄ αυτή και οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, να προσέλθουν μέχρι την 10η Δεκεμβρίου 2012 στη Γραμματεία της Ένωσης, προκειμένου να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να εξοφλήσουν το σχετικό παράβολο συμμετοχής τους. Διευκρινίζεται ότι ο υπεύθυνος της Σχολής κ. Τέλης Μπατάκης προσδιόρισε τον αριθμό των υποψήφιων προπονητών που θα φοιτήσουν στην εν λόγω σχολή, στο 40.
Δεν έγινε δεκτή η αίτηση της ομάδας Α.Σ. Πυργετού για εξαίρεσή της από τη συμμετοχή στο Ταμείο Αρωγής, αφού η συμμετοχή όλων των ερασιτεχνικών ομάδων του Νομού είναι υποχρεωτική, σύμφωνα πάντα με την απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass