«ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ» – «ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ»

Νέος πρόεδρος του Π.Ο.Ε. ο Γιώργος Τριανταφύλλου

Δημοσίευση: 08 Νοε 2012 2:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:28
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Εξελίξεις υπάρχουν στον προεδρικό θώκο του Π.Ο. Ελασσόνας, αφού πια πρόεδρος του ιστορικού Π.Ο.Ε. ανέλαβε ήδη ο Γιώργος Τριανταφύλλου. Στο Δημαρχείο Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ομάδας, για την αποχώρηση(λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων) του προέδρου Αντώνη Λιάνου αλλά και για την προσθήκη νέων μελών και φυσικά για την εκλογή νέου προέδρου από το νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο που θα προέκυπτε, αντίστοιχα. Ο νεαρός πρόεδρος της Ελασσόνας, ανακοίνωσε την απόφασή του, να αποχωρήσει από την προεδρία του συλλόγου, στα μέλη της συνελεύσεως (είχε προηγηθεί το διοικητικό συμβούλιο, όπου είχε γίνει αποδεκτή η αποχώρησή του, από τα υπόλοιπα μέλη).
Ο αποχωρών κ. Λιάνος τόνισε στα υπόλοιπα μέλη, πως ο υπερβολικός φόρτος εργασίας του (δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Αναγνώστης» και εκδότης της ηλεκτρονικής εφημερίδας www.elassona-city.gr) δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να κατευθύνει τη φετινή αγωνιστική προσπάθεια του Π.Ο.Ε., με αποτέλεσμα να αφήνει τη θέση του, για να τον διαδεχτεί κάποιο άλλο μέλος, που θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε χρόνο και στις υποχρεώσεις της ομάδας και του διοικητικού συμβουλίου.
Παίρνοντας τον λόγο στη γενική συνέλευση τόνισε τα εξής: «Ανέλαβα την εντολή της γενικής συνέλευσης και του διοικητικού συμβουλίου τέλος Ιουλίου, για να μην καταλήξει η ομάδα στο Πρωτοδικείο. Η ανάληψη της προεδρίας του Π.Ο.Ε. για εμένα, σε τέτοια ηλικία αποτέλεσε ύψιστη τιμή και ευθύνη και μέσα σε αυτές τις 60 μέρες δουλέψαμε εξαιρετικά με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο. Οργανώσαμε μια νεανική ομάδα, με ένα επίσης νεανικό προπονητικό τιμ, με παιδιά από την επαρχία μας και τον Νομό Λάρισας, συσπειρώσαμε τον κόσμο ξανά πίσω στο γήπεδο και η ομάδα παρουσιάζεται πανέτοιμη για το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής. Ο στόχος μας, που δεν είναι άλλος, από το να ανήκει ο Π.Ο.Ε. στο λαό της, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε βάθος χρόνου, καθώς όνειρό μας είναι η ομάδα να έχει λειτουργία λαϊκής βάσεως. Επίσης, ομάδες της επαρχίας μας, έχουν μετά από χρόνια τον Π.Ο.Ε. σαν κεντρικό πυλώνα συνεργασίας, για την παραγωγή ποδοσφαιριστών που θα στελεχώνουν σε βάθος τριετίας το δυναμικό του. Όμως ο υπερβολικός φόρτος εργασίας μου, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να οδηγώ την ομάδα από τη θέση της προεδρίας, για αυτό και ανακοίνωσα την αποχώρησή μου από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και από τη θέση του προέδρου, ώστε να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση κάποιο άλλο μέλος που θα έχει τον απαραίτητο χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ειδικά τους κ.κ. Βασίλη Βαρνά, Γιάννη Δραγατσίκη, Βασίλη Σαμαρά, Λάκη Παπαποστόλου, όλο το προπονητικό τιμ και όλους τους ποδοσφαιριστές για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Τέλος τους κ.κ. Κώστα Σιδηρόπουλο, Χρήστο Θεοχάρη, Γιώργο Χουρίδη και Νίκο Βίτκο για την ηθική και όχι μόνο συμπαράστασή τους και φυσικά τον κόσμο της Ελασσόνας, που αγκάλιασε την προσπάθειά μας. Έκανα το καθήκον μου, όσο μπορούσα και ο Π.Ο.Ε. γύρισε σελίδα, μετά από τιτάνια προσπάθεια όλων μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στα μέλη ολόκληρου του συλλόγου και στον νέο πρόεδρο Γιώργο Τριανταφύλλου, του τονίζω πως θα βρίσκομαι δίπλα του και έχω να σας πω, πως αισθάνομαι μέρος του Π.Ο.Ε. και εγώ ο ίδιος, πιστός φίλαθλος της μεγαλύτερης ομάδας της επαρχίας Ελασσόνας. Τώρα πρέπει να στηρίξουμε όλοι τον νέο μας πρόεδρο, αποδεικνύοντας και σήμερα πως ο Π.Ο.Ε. είναι πάνω από πρόσωπα και ανήκει στον κόσμο της Ελασσόνας». Θα πρέπει να σημειωθεί πως μετά τον αγώνα με τη Λαμία, ο απερχόμενος πια πρόεδρος είχε αποχαιρετήσει ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ στα αποδυτήρια, μέσα σε συγκινητικό κλίμα, προμηνύοντας τις διοικητικές εξελίξεις που ακολούθησαν τις επόμενες μέρες.
Ακολούθησε η προσθήκη νέων μελών της διοίκησης, με τη διαδικασία να οδηγείται σε διοικητικό συμβούλιο και να αναλαμβάνει την προεδρία παμψηφεί ο Γιώργος Τριανταφύλλου.
Έτσι το νέο διοικητικό συμβούλιο που εκλέχτηκε είναι το παρακάτω: Τριανταφύλλου Γεώργιος – πρόεδρος
Ζηρδέλης Μάκης - αντιπρόεδρος Ά
Λυγούρας Θανάσης - αντιπρόεδρος ΄Β
Δραγατσίκης Γιάννης - γενικός γραμματέας/Δημοσίων σχέσεων
Παπαποστόλου Λάκης –ταμίας
Γκουτζουρέλας Βαγγέλης – Α΄ γενικός αρχηγός
Πίπιλας Μάκης - υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων
Βαρνάς Βασίλειος - μέλος
Έξαρχος Δημήτρης - μέλος
Θανάσης Γιώργος - μέλος
Σαμαράς Βασίλειος - μέλος
Νικούλης Ανδρέας – μέλος (υπεύθυνος γραφείου τύπου)
Δατσογιάννης Τάσος - μέλος
Σε δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας υπογράμμισε: «Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία και της προηγούμενης διοίκησης, με πολύ μεγάλη βάση στις ακαδημίες και στα νέα παιδιά γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι η επαρχία δεν έχει κανένα όφελος να είναι η ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο τύπου Β΄ Εθνικής. Δίνουμε βάρος στα νέα παιδιά, να μάθουν σωστό ποδόσφαιρο, να βγουν ταλέντα και αυτό είναι και το βασικότερο κίνητρό μας. Να υπάρχει παραγωγή στον αθλητισμό της περιοχής. Πρέπει ακόμη να βρούμε στέγη για τα γραφεία του συλλόγου, μιας και το θεωρώ απαραίτητο. Ακόμη τα μέλη μας είναι ένα μεγάλο κομμάτι, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μέλη σε όλη την επαρχία, όπου έτσι θα έχουν και ανάλογα προνόμια στο μέλλον. Η νέα ιστοσελίδα της ομάδας θα είναι έτοιμη μέχρι τα Χριστούγεννα, στην οποία θα παραθέσουμε όλο το υλικό, την ιστορία και θα εκεί θα ανακοινώνονται τα νέα πριν και μετά καθώς και οι συνεδριάσεις για πλήρη διαφάνεια. Ο στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει μέσα στην πεντάδα, που θα οδηγήσει στην επόμενη κατηγορία. Η μεγαλύτερη δύναμη είναι ο κόσμος και να έρθουν κοντά οι φίλαθλοι μας. Με ηρεμία και διάλογο όλα θα λύνονται και θα προχωρούμε μπροστά. Οι προπονητές θα παίξουν το ρόλο του σκάουτερ και θα οργώνουν την επαρχία. Η ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποτελείται ως επί το πλείστον από Ελασσονίτες ποδοσφαιριστές της επαρχίας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass