ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ (15:00)

Πανέτοιμος για νίκη ο Οικονόμος

*ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2ΟΟ5 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2012 22:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:28
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά το… διάλειμμα λόγω της 28ης Οκτωβρίου και των αγώνων κυπέλλου, ρίχνονται σήμερα και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος οι ομάδες της Football League 2.
Στον 2ο όμιλο της κατηγορίας όπου υπάρχει και το λαρισινό ενδιαφέρον, οι δύο εκπρόσωποι του νομού Λάρισας, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και ο Τύρναβος 2005, αισιοδοξούν για θετικά αποτελέσματα. Λίγες ώρες πριν τη σέντρα τα νέα από τα δύο σωματεία έχουν ως εξής:
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει ο Οικονόμος, ο οποίος στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη, θα υποδεχθεί τον δυνατό Αιγινιακό.
Οι «Πράσινοι» που στην πρεμιέρα απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία στο Σιδηρόκαστρο, είναι αποφασισμένοι με τη βοήθεια των φιλάθλων να φτάσουν στην επιτυχία και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.
Αγωνιστικά τα προβλήματα εντοπίζονται στον αρχηγό Αποστόλη Τσιανάκα, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του από πέρυσι, στον Αντώνη Πρικάκη, που αποβλήθηκε στον παιχνίδι με τον Τύρναβο και στον Βαγγέλη Φτίκα, ο οποίος είναι τραυματίας. Επίσης, δεν υπολογίζεται και ο Εράλντο.
Στη διάθεση του τεχνικού Γιώργου Καλτέκη θα βρίσκονται οι παρακάτω παίκτες: Μπαχτσιβάνος, Θεοδωρόπουλος, Καραγιάννης, Μάντζιος, Φαρμάκης, Τσετιροκλής, Λιλολάρι, Καράμπελας, Παναγιώτου Ανδ., Παναγιώτου Αντ., Ματούλας, Αγγελίνας, Βούλγαρης, Αγγέλης, Κουλτσιάκης, Μπαλής, Παπακωνσταντίνου, Σιαφαρίκας, Σουμέλας.
*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Τόμπρος (Κέρκυρας), Αυθινός, Μπάλης-Χάρισον (Κέρκυρας), 4ος θα είναι ο κ. Τζοφώλης (Τρικάλων) και παρατηρητής ο κ. Σκαφίδας (Μακεδονίας).
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το θριαμβευτικό 1-4 στο Σιδηρόκαστρο για το κύπελλο Ελλάδος, ο Τύρναβος θα αγωνιστεί στην Καλαμαριά με τον τοπικό Απόλλωνα.
Αναμφισβήτητα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και τελείως διαφορετικό από ό,τι αυτό της περασμένης Τετάρτης για το κύπελλο και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, διότι ο αντίπαλος έχει μια ομάδα έμπειρη και φιλόδοξη.
Φυσικά αν οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, τότε θεωρείται βέβαιο ότι θα πάρουν βαθμοφόρο αποτέλεσμα.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Τάσο Μπεριτζά είναι ότι δεν υφίστανται προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Στην αποστολή που θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί για την συμπρωτεύουσα , συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Γούπος, Ντάλλας, Αθανασούλης, Νόνης, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Διβανές, Κιπτίου, Μπουσινάκης, Τσούκαλος, Οικονόμου, Αλεξίου,, Φλέγγας, Ρόκκα, Σιάτρας, Μπόντε, Σιδηρόπουλος, Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Περήφανος, Τζιόλης.
*Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι κ. Κουλούδης (Λέσβου), Κωτούλας (Σερρών), Μπαλιακά (Λέσβου), 4ος Τρακαλιάνης (Σερρών), παρ. Ζηλούδης (Θράκης).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (15.00)
Κασσιόπη            -              Βατανιακός
Δόξα Κρανούλας             -               Σιδηρόκαστρο
Καλαμαριά        -              Τύρναβος
Τσαριτσάνη       -              Αιγινιακός
Αναγέννηση Κ.                 -              Οδυσσέας Κορδελιού
Τηλυκράτης       -              Ζάκυνθος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 1 αγώνα)
Αιγινιακός          3
Καλαμαριά        3
Οδυσσέας Κορδελιού    3
Τύρναβος 2005                1
Οικονόμος          1
Βατανιακός        1
Δόξα Κρανούλας             1
Σιδηρόκαστρο  1
Αναγέννηση Κ   1
Κασσιόπη            0
Τηλυκράτης        0
Ζάκυνθος            0
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass