ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μπλοκ... αντιθέσεων στην Ελασσόνα

* Η ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΑΛ (19.00) *ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΟΥΣΙΑ Χ. ΚΑΙ ΟΛΓΑ ΤΟΥΣΙΟΥΔΗ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2012 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:26
Του Κ. Γκιάστα
Από τη μια βρίσκεται η φιλόδοξη και ενισχυμένη Ελασσόνα που για δεύτερη χρονιά θα παίζει στην Α2. Από την άλλη η ΕΑΛ που έχει γράψει μεγάλη ιστορία στον χώρο της Α1. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν και αυτό θα γίνει σήμερα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών.
Στις 19.00 στο κλειστό της Ελασσόνας λοιπόν θα γίνει το δεύτερο συνεχόμενο λαρισινό ντέρμπι με την Ελασσόνα να έχει την ψυχολογία με το μέρος της μια και στην πρεμιέρα κέρδισε στο Κλειστό της Νεάπολης τον Φιλαθλητικό. Η ΕΑΛ που προέρχεται από ήττα στη Θεσσαλονίκη θέλει να φύγει με τη νίκη από τη δύσκολη αυτή έδρα.
ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥΣΙΑ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Με τη Σοφία Μπούσια να προετοιμάζεται κανονικά θα παίξει σήμερα η Ελασσόνα. Μάλιστα η άλλη Μπούσια η Χάιδω που είναι και αρχηγός της ομάδας δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό για μας ,όπως άλλωστε και τα επόμενα, αφού η ιδιαιτερότητα και το βαθμολογικό ενδιαφέρον του πρωταθλήματος, καθιστά κάθε αγωνιστική μοναδική. Εμείς, μετά από την νίκη μέσα στη Λάρισα, θέλουμε να εμφανίσουμε και μέσα στην πόλη μας και την έδρα μας, τον καλύτερο μας αγωνιστικό εαυτό, να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κοινό μας, που μας ακολούθησε στη Λάρισα και να αποδείξουμε, πως η νίκη στην πρώτη αγωνιστική μόνο τυχαία δεν ήταν. Γι αυτό, αφήσαμε στην άκρη το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής και όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σοβαρά και θέλω να πιστεύω, πως αυτό θα βγει μέσα στον αγώνα, Στην ομάδα επικρατεί θαυμάσιο κλίμα, οι μεγάλες μαζί με τις μικρότερες, έχουμε δημιουργήσει μία εποικοδομητική χημεία μεταξύ μας και βασική μας επιδίωξη είναι σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ό,τι βγει. Εξάλλου, παίζουμε με μία ομάδα, με τεράστια ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ , τη σεβόμαστε, αλλά δεν τη φοβόμαστε και θεωρώ, πως θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι».
Ο προπονητής Βάιος Παναγιώτου θα έχει στη διάθεσή του τις εξής αθλήτριες: Μπούσια Χ, Δίρβα, Πλιάκα, Μπούσια Σ., Λίτσιου, Ζιάκου, Κασσελούρη, Πέτσα, Παπακώστα, Κατσαρέ, Τζιούργκανου και Παναγιώτου.
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΕΑΛ
Χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψει η ΕΑΛ στην Ελασσόνα και ο Πέτρος Πνάκας θα έχει στη διάθεσή του τις παρακάτω παίκτριες: Τίκα, Μαδένογλου, Παπαστεργίου, Κουτσογιάννη, Σουλτούκη, Τουσιούδη, Καματσέλου, Μπέη, Κολοβέτσιου, Καλαμάτα, Καμπέρη και Κοντονάσιου.
Η αρχηγός της ΕΑΛ, Όλγα Τουσιούδη μίλησε στην «Ε» για το ματς αυτό και είπε τα εξής: «Ένα τοπικό ντέρμπι έχει τις ιδιαιτερότητές του πάντα. Έτσι και αυτό στην Ελασσόνα. Εμείς γνωρίζουμε τις περισσότερες παίκτριες της Ελασσόνας και με κάποιες έχουμε υπάρξει και συμπαίκτριες στο παρελθόν»,
όσον αφορά στο αποτέλεσμα είπε: «Αυτό θα κριθεί από το πόσο συγκεντρωμένη είναι μια ομάδα. Όποια είναι περισσότερο συγκεντρωμένη πιστεύω πως θα κερδίσει. Εμείς παίζουμε εκτός έδρας. Αυτό θα μας επηρεάσει λίγο στο σερβίς αλλά θα το ξεπεράσουμε γρήγορα».
Τέλος σχετικά με τους στόχους ανέφερε: «Είμαστε μια νεανική ομάδα και είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Στόχος μας είναι να βγάζουμε αυτά που έχουμε κάνει στην προπόνηση και μέσα στον αγώνα». 
 
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πολίχνης 16.30, ΕΣΟΠ Επίκουρος - ΜΑΣ Νέα Γενεά, Παπαδόπουλος Α.-Γεωργιάδου
Γιαννιτσών 16.00, ΓΑΣ Μεγ.Αλέξανδρος - ΑΠΣ Αίας, Τσαμουρτζής – Αντωνούλης
Δ. Κραχτίδη 15.00, ΣΦΒ Ερμής - ΓΣΓ Νίκη, Τσιούλα – Μαυρίδης
Πτολεμαϊδας 18.00, ΦΣ Αρίων - ΑΟ Ηρακλής Ιωαν., Πορτοκαλίδης – Σωμαράκης
ΔΑΚ Σταυρούπολης 17.00, ΕΟ Σταυρούπολης - ΑΣ Αρης, Λιοτόπουλος – Τσιγκάουε
Ελασσόνας 19.00, ΓΣ Ενωσης Ελασσόνας - ΕΑ Λαρίσης, Παρασκευάς – Παπαγεωργίου Α.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Νίκη      3
Αίας Ευόσμου  3
Σταυρούπολη    3
Νέα Γενιά           3
Άρης      3
Ελασσόνα           2
Φιλαθλητικός    1
ΕΑΛ        0
Μ. Αλέξανδρος 0
Ηρακλής Ιωαννίνων       0
Ερμής Δράμας   0
Αρίων   0
 
 
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΑΛ
Η περίπτωση... Εύη Λίτσιου
 
Δεν είναι μόνο πως η ΕΑΛ θα παίξει για πρώτη φορά με την Ελασσόνα σε τέτοιο επίπεδο υπάρχει ακόμα ένα ιδιαίτερο στοιχείο στο σημερινό ματς. Η Εύη Λίτσιου που υπήρξε ταυτόσημη - έννοια με την ΕΑΛ για πολλά χρόνια θα τεθεί για πρώτη φορά στη ζωή της αντίπαλος.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass