ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

«Εξηντάρης» αλλά πάντα… Μαχητής

* ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΣΕΖΟΝ ΑΛΛΑ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2012 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:25
 Του Κ. Γκιάστα
Φωτ. Κ. Τσάντζος
 
Μπορεί να έγινε εξήντα ετών (ιδρύθηκε το 1952) αλλά παραμένει ακόμα και σε αυτή την ηλικία πραγματικός… Μαχητής. Το ποδοσφαιρικό καμάρι της Τερψιθέας που φέτος είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο της Α’ ΕΠΣΛ πραγματοποίησε χθες στο AEL FC Arena μια όμορφη εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν οι χορηγοί και παρουσιάστηκαν οι εμφανίσεις της νέας σεζόν.
«Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσεις και να πεις αυτά που νιώθεις σε μια τέτοια βραδιά. Τις ημερομηνίες πρέπει να τις θυμόμαστε και να τις φυλάμε. Το 1952 είναι πολύ σημαντικό έτος για την Τερψιθέα καθώς τότε ιδρύθηκε ο Μαχητής. Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου έγινε ο «νονός» αυτής της ομάδας» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Μαχητή, Ηλίας Κωφός και συνέχισε: «Η αναγνώριση έρχεται με τΝ χρόνο και πρέπει να υπάρχει υπομονή. Η ομάδα μας είναι γεμάτη αξιοπρέπεια και ήθος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που τόσα χρόνια στηρίζουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας αλλά και στους φιλάθλους μας. Τέλος σε εσάς τους παίκτες θέλω να πω πως δίνεται η ευκαιρία να πάτε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».
Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας ο κ. Απόστολος Μπόμπολας ιδιοκτήτης της Εταιρίας Φωτοβολταϊκών που από την πλευρά του τόνισε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε χορηγοί σε μια τέτοια προσπάθεια. Την αγαπάμε αυτήν την ομάδα και πιστεύουμε πως φέτος θα πάρει το πρωτάθλημα».
Στον μεγάλο χορηγό δόθηκε αναμνηστική φανέλα με το όνομα της εταιρίας στην μπροστινή πλευρά κάτι που έγινε και με τους παρακάτω χορηγούς: Χαλατσής, Αποκέντρωση, Αρτοπειρασμοί, Γεωργικά Φάρμακα Σακκάς, Γεωργικά Εφόδια Θεοχάρης και Φωτάκης Οικιακός Εξοπλισμός. Επίσης η διοίκηση ευχαρίστησε όλους τους υποστηρικτές της σεζόν.
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ... ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκε ένα βίντεο με φωτογραφίες των ομάδων του Μαχητή από το 1952 μέχρι και σήμερα. Επίσης προβλήθηκε βίντεο - παρουσίαση των παικτών της φετινής ομάδας αλλά και του προπονητικού τιμ. Ακόμα παρουσιάστηκαν και τα εισιτήρια διαρκείας ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο κομμάτι των γυναικών καθώς τονίστηκε πως φέτος τα εισιτήρια διαρκείας των γυναικών θα είναι δωρεάν.
ΤΟ... ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΙΑΖΙΑ
Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Λαρισαίος ιστοριοδίφης Γιώργος Ζιαζιάς. Ήταν αυτός άλλωστε που με τη στήλη του «Χρονολόγιο» στην «Ε» έριξε φως στην ίδρυση του Μαχητή από το μακρινό 1952 με ένα κείμενο της εποχής. Ουσιαστικά αποτέλεσε και την αφορμή της εορτής των 60 ετών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ κ. Τσακίρης, ο αντιδήμαρχος κ. Γαλάτος, ο πρόεδρος της κοινότητας Φαλάνης κ. Λυγούρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Τερζούδης και κ. Μπατζιλιώτης, ο τοπικός σύμβουλος κ. Τζιλάκας, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κ. Γεωργαντζάς, ο διοικητικός της ΕΠΣΛ κ. Νταβαρούκας.
Φυσικά από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει ο άνθρωπος που έχει δώσει τόσα πολλά στον Μαχητή αλλά και γενικότερα στο τοπικό ποδόσφαιρο ο δημοτικός σύμβουλος και παράλληλα διοικητικός της ΕΠΣΛ κ. Βάιος Κυριτσάκας. Τον Σύνδεσμο Προπονητών Λάρισας εκπροσώπησαν οι κ. Ανδρέου, Κορομηλάς, Νεμπεγλέρας και Μπάρδας. Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο πρώην προπονητής της Μικτής ΕΠΣΛ κ. Ηλίας Σελιώνης.
Χαιρετισμό απέστειλε και η αντιπεριφερειάρχης κ. Καραλαριώτου. Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Βάσω Τέγου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass