ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Μείωση 50% στις αμοιβές των διαιτητών

ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2012 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:25
 Συνέλευση είχε χθες η Ένωση Β΄ εθνικής κατηγορίας με την ΑΕΛ να εκπροσωπεί ο γενικός αρχηγός Μίμης Τσακμακίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης συζήτησαν τέσσερα «καυτά» θέματα τα πρόστιμα για τα επεισόδια, τα χρήματα από ΟΠΑΠ, τα χρήματα από τηλεοπτικά και οι μειώσεις στις αμοιβές των διαιτητών.
Το πρώτο θέμα ήταν οι αμοιβές των διαιτητών όπου αποφασίσθηκε να ζητηθεί μείωση κατά 50% στις αμοιβές αλλά και στα εξοδολόγιά τους. Η ΕΠΟ δείχνει θετική στη μείωση των εξοδολογίων αλλά όχι των αμοιβών. Πάντως είναι η μόνη κατηγορία ... «επαγγελματιών» που δεν έχει θιγεί μέχρι τώρα από τη κρίση.
Στη συνέχεια έγινε συζήτηση για τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ όπου θα μοιρασθούν ισόποσα σε όλες τις ΠΑΕ (21) αλλά δεν έχουν φθάσει ακόμα στα ταμεία των ομάδων.
Για τα τηλεοπτικά η κάθε ομάδα θα πάρει 90.000 ευρώ (αν μεταδώσει δύο εντός έδρας παιχνίδια) και 12.000 ευρώ για κάθε επιπλέον παιχνίδι που θα μεταδίδει τηλεοπτικά. Τα χρήματα αυτά θα τα πάρουν 18 ΠΑΕ και δεν θα τα λάβουν Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής και Καβάλα.
Η συζήτηση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν για τα πρόστιμα σε περίπτωση επεισοδίων. Σε περίπτωση που μια ομάδα τιμωρηθεί με 10000 ευρώ πρόστιμα θα κρατούνται ισόποσα χρήματα από τον ΟΠΑΠ για την ομάδα που θα της επιβληθούν κυρώσεις.
Είδηση βγήκε και για το πρωτάθλημα νέων όπου θα ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου και οι ομάδες θα χωριστούν σε δυο ομίλους και θα είναι τόσο από τη Β΄ εθνική όσο και από τη Γ΄ εθνική κατηγορία.
Σχετικά με το πρόγραμμα της Β΄ εθνικής θα υπάρχουν αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές και το μεγάλο πρόβλημα θα έχε η τέταρτη ομάδα που θα ανέβει μέσω πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα καθώς θα τελειώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 20 Ιουνίου και θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 10 Ιουλίου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass