ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ

Ώρα για γυναικεία «καρφιά»

ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ (19.00) ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2012 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:24
 Του Κ. Γκιάστα
 Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας του γυναικείου βόλεϊ αρχίζει σήμερα με ένα λαρισινό ντέρμπι. Στις 19.00 στο κλειστό της Νεάπολης θα παίξουν Φιλαθλητικός και Ελασσόνα στον τρίτο όμιλο της κατηγορίας. Αυτές θα είναι οι δύο από τις τρεις ομάδες του Νομού Λάρισας,καθώς η άλλη είναι η ΕΑΛ η οποία αγωνίζεται αύριο στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.
Και οι τρεις έχουν πολλά όνειρα για τη φετινή σεζόν. Η ΕΑΛ που είναι η πιο παλιά ομάδα στον χώρο δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα και συνέχισε να δίνει βάση στην προώθηση παικτριών από τα τμήματα υποδομής. Προπονητής και για φέτος θα είναι ο Πέτρος Πνάκας.
Ο Φιλαθλητικός δείχνει πιο ενισχυμένος από πέρυσι. Κατάφερε και απέκτησε τη Βάσω Νικούλη και με τεχνικό ηγέτη τον Βασίλη Παπαδημητρίου σύμφωνα με τις προβλέψεις θα πάει πιο καλά από τα προηγούμενα χρόνια.
Η Ελασσόνα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα παίξει στην κατηγορία της Α2 Εθνικής. Φέτος απέκτησε και την Εύη Λίτσιου και ο προπονητής Βάιος Παναγιώτου πιστεύει πως θα τα πάει το ίδιο καλά με πέρυσι.
Η διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι το γεγονός πως τόσο ο Φιλαθλητικός όσο και η ΕΑΛ έφυγαν από το δεύτερο όμιλο και απέφυγαν ταξίδια σε νησιά και σε Πελοπόννησο.
Η κατάσταση των Φιλαθλητικού και Ελασσόνας πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι είναι η εξής:
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
Πρεμιέρα στην έδρα του θα κάνει ο Φιλαθλητικός και αυτό που θα προσπαθήσει είναι σαφώς να μην την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Ο τεχνικός ηγέτης Βασίλης Παπαδημητρίου σήμερα θα γνωρίζει αν θα χρησιμοποιήσει την Τσαντοπούλου η οποία ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο εδώ και τρεις εβδομάδες.
 «Θεωρώ πως είναι δύσκολο ματς. Παίζουν δύο ομάδες που έχουν καλό ρόστερ. Όποιος είναι σε καλύτερη ημέρα θα κερδίσει. Επίσης είναι μια πρεμιέρα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από τον πρώτο πόντο μέχρι τον τελευταίο. Το πρωτάθλημα είναι πονηρό. Το παραμικρό στραβοπάτημα μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες» δήλωσε ο προπονητής του Φιλαθλητικού, Βασίλης Παπαδημητρίου και καταλήγοντας υπογράμμισε: «Ελπίζω και εύχομαι να έρθει αρκετός κόσμος στο κλειστό της Νεάπολης γιατί τον χρειαζόμαστε εμείς σαν ομάδα αλλά και τον χρειάζεται το βόλεϊ της Λάρισας γενικότερα». 
Η αποστολή θα αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Βενέτη, Χαραβελλούλη, Αθανασιάδου, Μπαλδώκα, Αργυροπούλου, Τσαντοπούλου ή Τζαβάρα, Κεραμίδα, Νικούλη, Μπέλλου, Τσαντούλη, Αναγνωστοπούλου και Καλέτσιου
ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΜΠΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Η προετοιμασία της Ελασσόνας ολοκληρώθηκε με το φιλικό που έδωσε η ομάδα στον Άρη. Εκεί έδειξε πολύ καλά στοιχεία και πως είναι έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις.
Η μοναδική αμφίβολη είναι η Σοφία Μπούσια. Λόγω σπουδών δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας αν θα είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας για να αγωνιστεί. «Είναι μια καινούρια χρονιά που ξεκινά με ελπίδες και όνειρα. Έχουμε παρακαταθήκη περσινή χρονιά. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε κατηγορία και ανέβουμε ποιοτικά ένα σκαλί πιο πάνω. Εμείς σαν σύλλογος εκπροσωπούμε μια πόλη, την Ελασσόνα, στην οποία και αποτελούμε την μοναδική ομάδα που συμμετέχει στα Εθνικά πρωταθλήματα, και αυτό μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς, και να φέρουμε όσο το δυνατό πιο πολύ κόσμο στο κλειστό της πόλης μας και να γνωρίσουν το όμορφο αυτό άθλημα» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Βάιος Παναγιώτου.
Μιλώντας για το σημερινό ματς είπε: «Και οι δύο ομάδες έχουν καλό ρόστερ και αναμένεται να γίνει ένα καλό και δυνατό παιχνίδι. Ο πιο συγκεντρωμένος και αυτός που θα το θέλει περισσότερο θα το κερδίσει. Ελπίζω να είναι η Ελασσόνα».
Η αποστολή της Ελασσόνας για το ματς αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Μπούσια Χ., Πλιάκα, Κασσελούρη, Λίτσιου, Ζιάκου, Παπακώστα, Πέτσα, Τζιούργκανου, Κατσαρέ, Παναγιώτου, Δίρβα και Γκαραβέλη.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής είναι το παρακάτω:
Σήμερα Σάββατο 20/10/2012
Αλεξανδρούπολης, 16:00 Νίκη Αλεξ/πολης - Αρίων Πτολεμαΐδας (Παπαδόπουλος Ι. - Παπαχρήστου)
Ευόσμου, 18:00 Αίας Ευόσμου - Ερμής Δράμας (Δημητρίου - Λιοτόπουλος)
Ιωαννίνων, 18:00 Ηρακλής Ιωαν. - ΕΟ Σταυρούπολης (Παπαγεωργίου Ν. - Καρατάσος)
Ασβεστοχωρίου, 18:30 Νέα Γενεά - ΓΑΣ Μεγ.Αλέξανδρος (Γεωργιάδου - Τσιούλα)
Νεάπολης Λαρ., 19:00, Φιλαθλητικός Λ.Σ. - Ένωση Ελασσόνας (Παπαγεωργίου Αχ. - Τσατσάνης)
Αύριο, Κυριακή 21/10/2012
Κλ. Βικελίδης, 15:00 Άρης - ΕΑ Λαρίσης (Παπαδόπουλος Α. - Τσιγκάουε)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass