Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ «ΑΛΚΑΖΑΡ» ΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΡΙΣΑΓΙΟ

Τίμησαν τη μνήμη του «Καλαμάρα»

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2012 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:23
 Η ΑΕΛ στην περίπου πενηντάχρονη ιστορία της (48 για την ακρίβεια...) θρήνησε θύματα που έφυγαν σε νεαρή ηλικία και ανάμεσα σ’ αυτά και ένα φίλαθλο που τη «χρυσή» δεκαετία της ομάδας (1980-1990) ήταν ο εμψυχωτής της κερκίδας, ο άνθρωπος που έδινε τον παλμό και ανέπνεε μόνο για την ομάδα.
Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαϊωάννου (γνωστό ως «Καλαμάρα») που όλοι όσοι τον έζησαν τον θυμούνται ανεβασμένο στα κάγκελα ή στο κέντρο του γηπέδου πριν τον αγώνα να δίνει το σύνθημα μιας εντυπωσιακής κερκίδας.
Ο θάνατός του στις 11 Οκτωβρίου 2003 ήρθε ξαφνικά και ο σύνδεσμος φιλάθλων «Αλκαζάρ» πήρε μια πρωτοβουλία να τιμήσει τη μνήμη του χθες στη Θύρα-3 του γηπέδου Αλκαζάρ τελώντας τρισάγιο.
Μια κίνηση που έδειξε ότι και οι συνδεσμίτες σέβονται αυτούς που πρόσφεραν στην οργάνωση της κερκίδας που πάντα ήταν ο 12ος παίκτης της ΑΕΛ και η λαρισινή ομάδα έχε κύριο χαρακτηριστικό τον παθιασμένο κόσμο με την ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι στην πόλη δεν δημιουργήθηκε κανένας σύνδεσμος άλλης ομάδας.
Στην τέλεση του μνημοσύνου παρόντες ήταν τα μέλη του ΣΦ Αλκαζάρ, ορισμένοι συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος (συγκινητική η στιγμή για τον Σπύρο Θεοχαρίδη τον φίλο και συνοδοιπόρο γα πολλά χρόνια του Γιάννη Παπαϊωάννου) και ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ Αντώνης Γραββάνης.
Γα να τιμάται η μνήμη του ο ΣΦ «Αλκαζάρ» κατασκεύασε και μια μαρμάρινη στήλη.
 
 
.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass