ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ 3-0

Ο κόσμος, το πάθος και ο… χαιρετισμός Ζεκίνια

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ: ΔΕΙΝΟΠΑΠΑΣ, ΤΣΙΑΡΑΣ, ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ, ΤΣΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΜΠΑ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2012 3:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:22
 Αν θα θυμούνται αυτό το ματς οι παίκτες που έπαιξαν χθες θα το θυμούνται σίγουρα για το πάθος του κόσμου που τους μετέδωσε άμεσα. Σε αυτό στάθηκαν στις δηλώσεις τους λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης Δεινόπαπας, Τσιάρας, Χασομέρης, Τσίγκας, Τσιμπάμπα. Μάλιστα ο Ζεκίνια ήταν αυτός που μίλησε για «άνοδο στη Σούπερ Λίγκα αν συνεχίσουμε έτσι».
Συγκεκριμένα ανέφερε
-Ήσουν ο άνθρωπος του αγώνα. Πώς νιώθεις;
«Νιώθω πολύ καλά γιατί η ομάδα νίκησε. Για μένα θεωρώ πως δεν ήμουν ο άνθρωπος του αγώνα γιατί έπαιξαν 14 παίκτες στο γήπεδο. Όλοι παίξαμε πολύ καλά. Όχι σαν τις άλλες φορές εκτός έδρας. Είμαι χαρούμενος για τους φίλους μου. Αν αυτή η ομάδα συνεχίσει έτσι θα ανεβεί στη Σούπερ Λίγκα».
Απαντώντας σε ερώτηση για το τι άλλαξε ανέφερε: «Όταν παίζεις στα Γιαννιτσά σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο και δεν μπορείς να κάνεις μια πάσα σωστή και έρχεσαι σε αυτό το γήπεδο να παίξεις είναι πολύ διαφορετικό».
Αρκετά συζητήθηκε εκτός γηπέδου και ο χαιρετισμός του προς την κερκίδα μετά το γκολ. Μιλώντας στην «Ε» τόνισε πως «αυτό σήμαινε πως τους το αφιέρωσα το γκολ στους φιλάθλους μέσα από την καρδιά μου. Ήταν από μένα γι΄ αυτούς».
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΕΙΝΟΠΑΠΑΣ
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Θανάσης Δεινόπαπας. Άλλωστε πέτυχε και το πρώτο γκολ της ΑΕΛ στο χθεσινό ματς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βοήθησα την ομάδα να κατακτήσει το τρίποντο.
-Θεωρείς πως κερδίσατε και τον κόσμο εκτός από τους βαθμούς;
«Αυτό είναι το σημαντικότερο. Πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι, έτσι ώστε να έρχεται και ο κόσμος για να μας βοηθήσει και εμάς».
ΤΣΙΑΡΑΣ: «ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ»
Ο νεαρός Αντώνης Τσιάρας ακόμα και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανιζόταν πολύ παθιασμένος για το συγκεκριμένο ματς. Χθες ήρθε και η νίκη: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα. Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και πήραμε μια νίκη που αξίζαμε. Αν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ο κόσμος να συνεχίσει να πιστεύει σε αυτήν την ομάδα».
ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ: «ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ»
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Χασομέρης ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε όπως το θέλαμε και όπως το περιμέναμε. Ήταν συγκλονιστικό. Πήραμε τους τρεις βαθμούς αλλά κοιτάμε το ματς της Δευτέρας. Εκτός από τους βαθμούς τονωθήκαμε και ψυχολογικά. Μέχρι στιγμής στα εκτός έδρας ήμασταν κακοί και στα δύο και τώρα σε μια δύσκολη έδρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν ανεβαίνεις μόνο με τα εντός έδρας».
ΤΣΙΓΚΑΣ: «ΠΡΟΣΕΞΑΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ»
Στην προσοχή με την οποία είδαν τις κινήσεις των αντιπάλων στάθηκε ο Θανάσης Τσίγκας που δήλωσε: «Φάνηκε από την αρχή το παιχνίδι πως ήταν δύσκολο. Τα δύο γκολ μπήκαν στα τελευταία λεπτά. Παίξαμε με ένα αξιόλογο αντίπαλο. Καταφέραμε να προηγηθούμε και να κρατήσουμε το 1-0 μέχρι το τέλος και μετά να έρθουν άλλα δύο γκολ. Προσέξαμε τις κινήσεις των αντιπάλων.
ΤΣΙΜΠΑΜΠΑ: «ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ»
Όσον αφορά στον Ζοέλ Τσιμπάμπα υπογράμμισε: «Όλα καλά. Τη θέλαμε τη νίκη και την πήραμε και όλα καλά. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και αξίζαμε να κερδίσαμε. Ζητούσαμε τα περισσότερα γκολ μετά το 1-0 και ήρθανε στο τέλος άλλα δύο».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass