ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Ο Γιάννης Μπουρνάκας στο τιμόνι της Δήμητρας

*ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2012 3:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:22
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Την τεχνική ηγεσία της Δήμητρας Γιάννουλης ανέλαβε χθες ο Γιάννης Μπουρνάκας, που απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση της ομάδας.
Είναι ο τρίτος σταθμός στην προπονητική του καριέρα, καθώς δούλεψε τα προηγούμενα χρόνια στον Ηρακλή Χάλκης όπου έχει αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής και πέρυσι στον πρωταθλητή της Α΄ ΕΠΣΛ, Δωτιέα Αγιάς.
Συνεργάτης θα είναι ο Βασίλης Μπακογιάννης και το δίδυμο αυτό θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας.
Ντεμπούτο στο πάγκο θα κάνουν Μπουρνάκας και Μπακογιάννης στο αυριανό παιχνίδι με την Δόξα Αργυροπουλίου, που θα διεξαχθεί στις 16:30 στο γήπεδο της Γιάννουλης.
Τον Γιάννη Μπουρνάκα και τον Βασίλη Μπακογιάννη παρουσίασε στους παίκτες πριν τη χθεσινή προπόνηση ο πρόεδρος του σωματείου Ηλίας Κουλουψούζης. Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα ενσωματώθηκε στη διοίκηση της Δήμητρας και ένα καινούριο μέλος, ο Δημήτρης Καρκατσέλας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΣΩΤΣΟΥ
Κοινή συναινέσει λύθηκε η συνεργασία με τον τεχνικό Θανάση Τσώτσο, ο οποίος πήγε προχθές και χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου ευχόμενος να ολοκληρώσουν ό,τι «χτίσανε» από το καλοκαίρι.
Ο κ. Τσώτσος ευχαριστεί τόσο τη διοίκηση όσο και τους παίκτες για την άψογη συνεργασία που είχαν μέχρι τώρα, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, στις μεταξύ τους σχέσεις Η ομάδα όπως ανέφερε είναι μέσα στους στόχους της καθώς στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ έχει σε τέσσερα παιχνίδια τρεις νίκες και μια ήττα, ενώ προχωρά και στο κύπελλο όπου έχει κερδίσει τρεις αγώνες.
Εύχεται λοιπόν να πετύχεουν τους στόχους που έχουν θέσει οι διοικούντες και παράλληλα καλή επιτυχία στο έργο του, στον νέο τεχνικό Γιάννη Μπουρνάκα.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass