ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

Τρίτος ο Τυρναβίτης Βαγγέλης Σαπουνάς

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2012 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:22
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου έγινε στην πίστα των Σερρών ο 4ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών με συμμετοχή ομάδας από τον Τύρναβο Tirnavos Racing Team με οδηγό τον Βαγγέλη Σαπουνά, μηχανικό και υπεύθυνο της ομάδας του Αποστολή Γκαργκα, και τον Ηρακλή Καρτέλα. Στη χρονομέτρηση πηρέ μέρος στην κατηγορία ΟPEN η οποία συγκέντρωσε για ακόμη μια φορά τις περισσότερες συμμετοχές.
 Το Σάββατο στα χρονομετρημένα κάνοντας χρόνο 1:25.651 βρέθηκε να έχει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο ανάμεσα από τους 26 αναβάτές της κατηγορίας και έτσι στον αγώνα θα ξεκινούσε από την 2η θέση στη σχάρα εκκίνησης.
Την Κυριακή στον αγώνα κάνοντας μια καλή εκκίνηση μπόρεσε να κρατηθεί στο γκρουπ των τεσσάρων πρώτων και μετά από μια μάχη για γερά νεύρα για τους 13 από τους 14 γύρους του αγώνα με τον πολύ γρήγορο και έμπειρο αναβάτη Σταύρο Κρεμάλα και κάνοντας τον εκπληκτικό χρόνο για την κατηγορία στο 1:24.166 κατάφερε να τερματίσει με διαφορά 5 δευτερολέπτων από τον πρώτο και 2 από τον δεύτερο στην 3η θέση και να ανεβεί στον βάθρο των νικητών κερδίζοντας και το κύπελο του ταχυτέρου γύρου του αγώνα.                                             
 Μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Σαπουνάς δήλωσε: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για μένα γιατί είχα να οδηγήσω τη μοτοσικλέτα από πέρυσι και δεν περίμενα να κινηθώ σε τόσο γρήγορους χρόνους, μετά από μετρικούς γύρους που έκανα στα πρώτα χρονομετρημένα για να πάρω την αίσθηση της μοτοσικλέτας και του καινούριου ασφαλτοτάπητα τις πίστας και βλέποντας ότι έχω βρει πολύ γρήγορα έναν καλό ρυθμό κατάλαβα ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν πολύ κοντά με τους πρώτους. Έτσι κάνοντας κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις ο Αποστόλης Γκαργκας με τη βοήθεια του πολύ έμπειρου σε αυτά τα θέματα κ. Άκη Μεστή καταφέραμε να έχω ένα πολύ καλό set-up στον αγώνα όπου μπορούσα να πιέσω και να οδηγήσω πολύ γρήγορα καταφέρνοντας έτσι να ανεβούμε στο βάθρο των νικητών. Τέλος, θα ήθελα πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ και να αφιερώσω το αποτέλεσμα σε όσους μπόρεσαν και ήρθαν στον αγώνα και στους χορηγούς της ομάδας μας με πρώτο φυσικά τον μέγα χορηγό μας εδώ και 5 χρόνια: Ι.Κ.Τ.Ε.Ο Ζερβός, και επίσης τους: Ασφάλειες Εξάρχου και Επιγραφές Μύτιλης – Ζαραγκότας» .
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass