Α.Ο. «ΕΛΠΙΣ» ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ:

Νέα αρχή με πολλές προσδοκίες

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2012 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:21
 ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Ένα νέο ξεκίνημα αποφάσισε να κάνει η ποδοσφαιρική ομάδα «Ελπίς» Μεσοχωρίου μετά από τριετή απουσία από τα αθλητικά δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο νομό μας.
Αρωγοί αυτής της προσπάθειας είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της «Ελπίδος», αλλά πολύ περισσότερο μια παρέα νεαρών, φίλων της ομάδας, που ανέλαβαν να την αναστήσουν μέσα από τις στάχτες της.
Με συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να συσπειρώσει τον φίλαθλο κόσμο διοργανώνοντας χοροεσπερίδα, ενώ σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας επισκευάστηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις.
Σε ό,τι αφορά το αθλητικό μέρος, επέστρεψαν όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε όμορες ομάδες, ενώ το ρόστερ εμπλουτίστηκε και με πολλές μεταγραφές ταλαντούχων παικτών.
Σκοπός της ομάδας είναι μια αξιοπρεπή πορεία μέσα στα αθλητικά πλαίσια, στο τοπικό πρωτάθλημα. Στόχος της επίσης είναι να παρακινήσει τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, με ομαδικό πνεύμα, προστατεύοντάς τους από άλλες περίεργες ενασχολήσεις.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Για το νέο ξεκίνημα της «Ελπίδος» Μεσοχωρίου δήλωσαν:
Γκέκας Δημήτρης πρόεδρος: Η προσπάθειά μας είναι να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική στο τοπικό πρωτάθλημα με ήθος και αξίες γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός.
Γιώργος Σδράνης προπονητής: Μέσα από τη δουλειά την οποία γίνεται, πιστεύω πως θα κάνουμε μια ομάδα με καλή λειτουργία σ΄όλες τις γραμμές. Κοιτώντας κάθε αγώνα ξεχωριστά θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο ψηλά γίνεται. Είμαστε αισιόδοξοι.
Τσιάρας Αθανάσιος ποδοσφαιριστής: Η ομάδα που δημιουργήσαμε πιστεύω πως θα έχει μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα γιατί η εμπειρία των παλαιών παικτών εμβολιάσηκε από την όρεξη και το μεράκι των νέων και ταλαντούχων παικτών.
Φράντζας Ραφαήλ 16 ετών: Είμαι αρκετά αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας μας και αυτό απορρέει από το ρόστερ της το οποίο κατά μεγάλο ποσοστό προέρχεται από μεγαλύτερες ομάδες. Περισσότερα στο γήπεδο...
Η ομάδα
Πατσιτός Δημήτρης, Αληπρασίτης Μάρκος, Τσιάρας Ηλίας, Τσιάρας Αθανάσιος, Σδράνης Γιώργος, Καλογιάννης Νικόλαος, Χρόνης Ευριπίδης, Αθανασούλης Βαγγέλης, Γκαμπέτας Αστέριος, Ζαρλαδάνης Φώτης, Μούσιος Ζήσης, Νακούλας Βασίλης, Νακούλας Γιώργος, Κυργιανης Ανδρέας, Πατσιτός Μαργαρίτης, Μαρκούγιας Νίκος, Φράντζας Ραφαήλ, Κανής Θεόδωρος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass