ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λουκέτο λόγω έλλειψης αερίου

* ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ * ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2012 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:20
Του Κ. Γκιάστα
Ακόμα δεν μπήκε ο χειμώνας και τα προβλήματα ξεκίνησαν για το κολυμβητήριο της Λάρισας. Οι οφειλές του ΕΑΚ Λάρισας προς τη ΔΕΠΑ Θεσσαλίας για το αέριο αποτέλεσαν την αιτία να βγει το κολυμβητήριο της πόλης εκτός λειτουργίας από χθες. Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην πόρτα του αναφέρει πως η έλλειψη αερίου εγκυμονεί κινδύνους όσον αφορά στην υγιεινή και την ασφάλεια όλων των λουόμενων.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ύψος του χρέους μέχρι στιγμής αγγίζει τις 150.000 ευρώ (και φυσικά έχουμε και έναν ολόκληρο χειμώνα μπροστά μας που σημαίνει νέα έξοδα χρήσης). Η συμφωνία που επήλθε πριν από κάποιο διάστημα με την εταιρία αερίου ανάφερε πως μέσα στον Σεπτέμβριο θα καταβάλλονταν οι 40.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα θα ερχόταν από τη ΓΓΑ λόγω της... νέας σκεπής του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ καθώς τα έξοδα για το τελευταίο αυτό έργο τα ανέλαβε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρισας.
Μέχρι χθες το βράδυ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός που βρίσκεται στην Αθήνα βρισκόταν σε συνεχείς επαφές για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα. Κάτι τέτοιο θα συνεχιστεί και σήμερα.
Σήμερα εξάλλου αναμένεται να έχουν συνάντηση όλοι οι σύλλογοι της Λάρισας με σκοπό να αντιδράσουν στη διακοπή της λειτουργίας.
 
Έξαλλοι οι πολίτες της Λάρισας
Αρκετά ήταν τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε η «Ε» από γονείς κυρίως για το συγκεκριμένο θέμα. Ζητάμε άμεση λύση του προβλήματος ήταν το αίτημά τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass