ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ(4-0)

Τεσ-σάρωσε ο Τύρναβος 2005

*ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΚΥΠΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2012 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:19
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και αποδίδοντας κατά διαστήματα θεαματικό ποδόσφαιρο, ο Τύρναβος 2005 επικράτησε χθες στο δημοτικό στάδιο της πόλης του Πυρσού Γρεβενών σε φιλική αναμέτρηση, με σκορ 4-0.
Ανεξάρτητα του φιλικού χαρακτήρα που είχε το παιχνίδι, οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά αγωνίστηκαν με σοβαρότητα και πάθος, κάτι που ικανοποίησε τόσο την τεχνική ηγεσία όσο και τους λιγοστούς φιλάθλους(100-150) που βρέθηκαν στο γήπεδο και τους χειροκρότησαν στο τέλος του αγώνα.
Και οι τρεις γραμμές λειτούργησαν άψογα, ενώ αν στο πρώτο ημίχρονο αξιοποιούνταν κάποιες από τις ευκαιρίες που δόθηκαν, η νίκη θα είχε πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις απέναντι σε ένα σωματείο της Δ Έθνικής, που ήταν σκληροτράχηλο.
Η ουσία είναι ότι ο Τύρναβος έδειξε μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, βελτιώνεται συνεχώς και μέχρι να αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 14 Οκτωβρίου, η ομάδα θα είναι πανέτοιμη.
Μορφή των νικητών ήταν ο Κώστας Κυπτίου που είχε πολλά κέφια και πέτυχε τρία γκολ, ενώ ξεχώρισαν και οι Μπουσινάκης, Αθανασούλης, Διβανές, χωρίς φυσικά να υστερήσει κανένας καθώς όλοι οι παίκτες είχαν πολύ καλή απόδοση.
Να σημειώσουμε ότι ο Τάσος Μπεριτζάς χρησιμοποίησε 18 παίκτες με τους Αθανασούλη, Κυπτίου, Τσούκαλο και Μπουσινάκη, να παίζουν σε όλο τον αγώνα.
 
ΑΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΔΟΚΑΡΙ Ο ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟ 40΄
 
Ο Τύρναβος μπήκε πολύ ορεξάτος στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο είχε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων.
Μόλις στο 1΄ο Τσούκαλος βρήκε τον Μπόντε, αυτός έπιασε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπο του Τσαρτσαρή και κατέληξε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Κυπτίου και στο σουτ του Μπουσινάκη, η μπάλα κατέληξε άουτ.
Πέντε λεπτά αργότερα στο 6΄, από κόρνερ του Κυπτίου ο Νόνης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι. Σε σουτ του Κυπτίου στο 9΄, η μπάλα έφυγε άουτ.
Νέο σουτ επεχείρησε ο Διβανές στο 17΄και η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 26΄ο Διβανές έβγαλε σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ τον Νόνη, όμως ο τερματοφύλακας κατάφερε και απέκρουσε με υπερένταση την μπάλα, στο πλασέ που επιχείρησε εκείνος.
Στο 36΄ο Μπόντε βρήκε τον Τσούκαλο και στο σουτ που έκανε ο Αθανασόπουλος απέκρουσε την μπάλα, ενώ στο 40΄ο Μπουσινάκης ελίχθηκε όμορφα και σουτ που έκανε η μπάλα βρήκε τη συμβολή των δοκαριών.
Τα Γρεβενά σε όλο αυτό το διάστημα μόνο μια φορά στο 42΄απείλησαν με τον Δούμα που έπιασε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Γούπου.
ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Ο Τύρναβος που ήταν καταιγιστικός στην επανάληψη, άνοιξε το σκορ μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό και σέντρα από δεξιά του Μπουσινάκη στο 50' και πλασέ από κοντά του Κυπτίου(1-0).
Προηγουμένως στο 47΄ από συνδυασμό των Αθανασούλη, Διβανέ και Τσούκαλου, ο τελευταίος έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Νέα ωραία ενέργεια πάλι από δεξιά στο 52' αυτή τη φορά η σέντρα θα γίνει από τον Οικονόμου και ο Κυπτίου με σουτ θα πετύχει, το 2-0.
Στο 68' η σέντρα θα βγει από τον Μεζίνι και ο Γιώργος Κακαβίτσης με κεφαλιά από κοντά σημειώνει το 3-0, ενώ στο 84' ο Κυπτίου θα γίνει αποδέκτης της μπάλας μετά από τη σέντρα του Ρόκα και θα σημειώσει το τρίτο προσωπικό του γκολ και τέταρτο για τον Τύρναβο, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ.Τζιόλας, Προβίδας, Δήμου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005(Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Αθανασούλης, Τζιόλης, Πολύζος, Νόνης, Κυπτίου, Αντωνόπουλος, Μπουσινάκης, Διβανές, Μπόντε, Τσούκαλος.
Στο β' ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Ντάλλας, Σιάτρας, Καλπίας, Μεζίνι, Ρόκα, Κακαβίτσης, Οικονόμου.
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ(Θωμάς Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Τσαρτσαρής, Μπόλος, Ευαγγελόπουλος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Γκέτσιος, Δούμας, Παπαδόπουλος, Κοσμίδης, Καραγιάννης.
Χρησιμοποιήθηκαν στην επανάληψη και οι: Κοτζαντίζογλου, Ρόβας, Γεωργίου, Τζέγκου, Ζολώτας, Τσαρτσιώτης, Μπόζιαλης.
*Από την ΠΑΕ Τύρναβος 2005 ανακοινώθηκε ότι ανέλαβε επίσημα ο επαγγελματίας μασέρ Αθανάσιος Μητούλας που είναι και φυσιοθεραπευτής.
*Αύριο στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League 2 την ομάδα του Τυρνάβου θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρός της Αχιλλέας Δόκος, που χθες παρακολούθησε το παιχνίδι παρέα με τον πρώην γενικό αρχηγό της Α.Ε.Τυρνάβου και επιστήθιο φίλο του, Αλέκο Μπότη.
*Τα επόμενα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια για τον Τύρναβο 2005 είναι με τον ΠΟΕ εκτός έδρας το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και με τον Δωτιέα στον Τύρναβο την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass