ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

Οι παίκτες που ανέλαβαν μια ομάδα

* ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2012 0:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:19
Οι καλοί και αξιόλογοι παράγοντες όσο πάνε και λιγοστεύουν σε μία εποχή, όπου όλα τα πράγματα δυσκολεύουν στην κοινωνία. Στον Εθνικό Λάρισας όμως, που και φέτος θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, δύο πρώην παίκτες της ομάδας, «σήκωσαν τα μανίκια» και έπιασαν δουλειά αναλαμβάνοντας δύο σημαντικά πόστα στην ομάδα.
Ο λόγος για τους Μιχμίζο Δημήτρη και Μπάμπη Σάκαρη, με τον πρώτο να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου και το δεύτερο να βρίσκεται στη θέση του οδηγού της ομάδας ως προπονητής.
Μέλημα όλων είναι το καλό μπάσκετ, σε ένα δύσκολο και αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με ένα κράμα έμπειρων παικτών που έχουν τις παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και νέων που με το πάθος και την όρεξη τους θα δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο.
Η «Ε» βρέθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά όπου η ομάδα προετοιμάζεται με τον προπονητή Μπάμπη Σάκαρη να δηλώνει τα εξής: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση που μου έκαναν την τιμή να αναλάβω την ομάδα του Εθνικού. Αν και η κρίση, που κάθε χρόνο κάνει τα πράγματα χειρότερα σε όλους τους τομείς, το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι πιο δυνατό σε σχέση με άλλες χρονιές, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και πιστεύω θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό για όλους».
Ενώ συνέχισε, αναφερόμενους στους στόχους της ομάδας: «Αγωνιστικά θέλουμε πάνω από όλα να είμαστε υγιείς, να βρισκόμαστε στο γήπεδο και να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ. Δεν στοχεύουμε σε κάποια θέση που θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε στο φετινό πρωτάθλημα. Βασικός μας στόχος θα είναι μία καλή πορεία και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Το τονίζω το σημαντικότερο είναι να ευχαριστιόμαστε όλοι αυτό που κάνουμε».
Τέλος, αναφέρθηκε στη φετινή ομάδα: «Η ομάδα φέτος κράτησε ένα βασικό κορμό που απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες και εγώ μαζί με τη διοίκηση προσπαθήσαμε να φέρουμε κάποια νέα παιδιά στην ομάδα έτσι ώστε να δώσουμε την εμπειρία μαζί με τον ενθουσιασμό των νέων παιδιών. Είμαι αρκετά αισιόδοξος πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».
Τη σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχμίζος Δημήτρης όπου δήλωσε τα εξής: «Στόχοι της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ θα είναι αρχικά μία καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι, φυσικά δεν κοιτάμε απλά την παραμονή, αλλά το κάτι παραπάνω. Μέλημά μας είναι να είμαστε στις ομάδες που θα δείξουν ένα καλό πρόσωπο. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, όσο μπορούμε, σε όλους τους τομείς έτσι ώστε να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σαν ομάδα».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη φιλοσοφία, αλλά και στις νέες προσθήκες,:
«Κάναμε αρκετές προσθήκες από παίκτες που έχουν την εμπειρία και τις παραστάσεις από τη Γ' εθνική, αλλά και το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και φυσικά με νέα παιδιά, που έχουν το πάθος και την όρεξη να παίξουν. Θεωρώ πως έχει δημιουργηθεί ένα καλό και αξιόμαχο σύνολο το οποίο θα χρειαστεί φυσικά και το χρόνο του έτσι ώστε να «δέσει» και να βγάλει το καλύτερο που μπορεί.
Φιλοσοφία της ομάδας είναι να δουλέψει με αυτό το κράμα νέων με έμπειρων παικτών. Ο Εθνικός διαθέτει νέα παιδιά που βρίσκονται χρόνια και μαζί με τους νέους παίκτες που ήρθαν σαν μεταγραφές όπως ο Σουλιώτης και ο Γκόβαρης, αλλά και κάποιους παλιούς παίκτες της ομάδας, έχουν την εμπειρία να βοηθήσουν τους νέους».
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Μία ολόκληρη πεντάδα θα βοηθήσει την προσπάθεια υλοποίησης των στόχων του Εθνικού Λάρισας. Οι παίκτες οι οποίοι ήρθαν είναι οι: Σουλιώτης Αχιλλέας (Αστέρας), Γκόβαρης Σωτήρης (ΕΑΛ), Σκλαβούνος Παναγιώτης (Μέγαρα), Καλαμπούκας Αθανάσιος (ΑΕΛ), Ζορμπάς Σπύρος (Κεραυνός).
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ:
Το καλό κλίμα και η όρεξη για δουλειά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που «βγάζουν» οι παίκτες του Εθνικού στις προπονήσεις για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ας δούμε τι δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών: 
 
Δραγατογιάννης Χρήστος: «Ξεκινάμε αυτή τη χρονιά σαν μια μεγάλη παρέα με τους παλιούς παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα, μαζί με τις προσθήκες των νεαρών. Εμείς θέλουμε να μαζευόμαστε και να ευχαριστιόμαστε το άθλημα. Βασικός μας στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, μέσα από όμορφο μπάσκετ που θα ικανοποιεί και το κόσμο που θα έρθει να μας δει».
 
Γκόβαρης Σωτήρης: «Από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ μία καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Μετά από πολλά χρόνια βρίσκομαι σε νέο σωματείο και βλέπω πως η νέα ομάδα μου λειτουργεί σαν μία μεγάλη οικογένεια. Όλοι οι παίκτες δουλεύουμε καθημερινά και θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία και να παρουσιάσουμε ωραίο μπάσκετ, βέβαια όλα τα αποτελέσματα θα φανούν μέσα στο γήπεδο».
 
Ρούκας Βασίλης: «Μία νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει για τον Εθνικό και αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να είμαστε καλά στην υγεία μας. Από εκεί και πέρα θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία καλή χρονιά, σε ένα δυσκολότερο τη φετινή σεζόν πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, μιας και οι ομάδες έχουν δυναμώσει και ο ανταγωνισμός θα είναι υψηλότερος. Πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά και μέσα από σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας».
 
Ράπτης Ιωάννης: «Προετοιμαζόμαστε και φέτος για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και ελπίζω όλα να κυλήσουν καλά. Στόχοι της ομάδας αρχικά θα είναι η παραμονή σε συνδυασμό με ωραίο μπάσκετ. Το σημαντικότερο για όλους μας φυσικά είναι να περνάμε καλά στο παρκέ. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό μιας και είμαστε όλοι φίλοι και παλιοί και νέοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».
ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΖΙΚΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass