ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Συνεργασία Π.Ο.Ε. και Εθνικού Ολύμπου

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2012 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:18
Μετά από συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στον πρόεδρο του Π.Ο.Ε. κ. Αντώνη Λιάνο, μελών, καθώς και προπονητικού τιμ του Εθνικού Ολύμπου στο καφέ-μπαρ «Enjoy» στην Ελασσόνα, αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά πως όταν πρωτοστατούν νέες ιδέες κάτι καλό γεννιέται ακόμη και στα μικρότερα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, καθώς ο Εθνικός Ολύμπου μετά τη συνεργασία του με τον Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας, προχώρησε σε ακόμη μία, για την αξιοποίηση ταλέντων της περιοχής.
Όπως τόνισε μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Αντώνης Λιάνος: «Το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΛ και του 2ου Ομίλου όπου αγωνίζονται οι περισσότερες επαρχιακές μας ομάδες, βρίσκεται σε κομβικό σημείο και η ποιότητά του επίσης, αφού εγκαταστάσεις και συνθήκες δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση. Όμως ο Εθνικός Ολύμπου, με μια διοίκηση που κοιτάζει ψηλά και έχει συγκεκριμένο διοικητικό και αγωνιστικό οργανόγραμμα σε όλα τα τμήματά της, δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί σήμα κατατεθέν συνεργασίας για τον Π.Ο.Ε. Η αξιοποίηση ταλέντων και ο χρόνος συμμετοχής σε αθλητές μας στον Εθνικό θα είναι η αρχή μιας συνεχόμενης παραγωγής ποδοσφαιριστών και επίσης θα είναι ένα καλό παράδειγμα και για άλλες ομάδες της επαρχίας μας, παρόμοιου βεληνεκούς».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Εθνικού Ολύμπου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Είμαστε ένας νεοσύστατος σύλλογος, που θέλουμε να δουλέψουμε σε όσο το δυνατόν πιο επαγγελματικά πρότυπα έτσι ώστε να βοηθηθούμε και να βοηθήσουμε και την ίδια την κατηγορία. Επιδιώκουμε με τη συνεργασία μας με τον Π.Ο.Ε., την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση ταλέντων του επαρχιακού μας ποδοσφαίρου, που είναι πολλά και αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Σαν Εθνικός Ολύμπου έχουμε ως στόχο φέτος, μια καλή πορεία στον 2Ο Όμιλο, της Γ΄ ΕΠΣΛ».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass