ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ... ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ

Ο Αντώνης Νικοπολίδης αύριο στη Λάρισα

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ» (19.00)

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2012 3:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:18
 Ένας μεγάλος Έλληνας αθλητής θα βρίσκεται αύριο στη Λάρισα θέλοντας να μιλήσει για τον... αγώνα της ζωής του. Ο διεθνής τερματοφύλακας και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, Αντώνης Νικοπολίδης, θα βρίσκεται την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ., στο «Χατζηγιάνειο» Πνευματικό Κέντρο όπου θα παρουσιάσει την αυτοβιογραφία του που τιτλοφορείται «Ο αγώνας της ζωής μου». Ο πολύπειρος τερματοφύλακας θα είναι εκεί, να μιλήσει στο κοινό της Λάρισας, να ανταλλάξει απόψεις, να φωτογραφηθεί και να υπογράψει το βιβλίο του, σε μια εκδήλωση που επιμελούνται ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Επιστημών Λάρισας σε συνεργασία με το γυμναστήριο Sprinter Λάρισας και το Nonna Rossa (italian food & style). Ερωτήματα που αφορούν στην καριέρα του, στην πορεία της ζωής του, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό την Εθνική ομάδα, για το πιο αδύνατο σημείο του, την χειρότερη ήττα της ζωής του, την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη στιγμή της διαδρομής του, όλα βρίσκουν απαντήσεις μέσα από τις σελίδες της αυτοβιογραφίας του.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πρόκειται για τον πρώτο από τους ήρωες του Euro 2004 και κατά συνέπεια τους σούπερ σταρ της νέας γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δοκιμάζει να καταγράψει την κοινωνική και αθλητική διαδρομή του μέσα από μία αυτοβιογραφία.
Το βιβλίο «Αντώνης Νικοπολίδης - Ο αγώνας της ζωής μου» εκδίδεται από την MVPublications, μία εκδοτική εταιρία που αποκλειστικό στόχο έχει να καλύψει το χώρο της αθλητικής αυτοβιογραφίας (και σε δευτερεύοντα ρόλο της βιογραφίας) σε ελληνικό επίπεδο, μέσα από ένα διαφορετικό ύφος, όπου ο κοινωνικός ρόλος του εκάστοτε αθλητή, αναδεικνύεται ισάξιος της αθλητικής οντότητάς του. Διότι οι μεγάλοι Έλληνες άνθρωποι των σπορ, έχουν πολλά να διδάξουν στους διαδόχους τους μέσα από προσωπικά βιώματα και στάσεις ζωής, που ίσως να μην αφορούν αποκλειστικά σε αθλητικούς άθλους.
Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα διατεθούν, για τη ζωή ενός φίλου του Αντώνη και συγκεκριμένα του Δημήτρη Χαλαστάρα, για τον οποίο είναι και αφιερωμένη η συγκεκριμένη παρουσίαση, και φιλοξενείται στο κέντρο αποθεραπείας «ΑΡΩΓΗ» στη Νίκαια Λάρισας, όπου επί δώδεκα χρόνια μετά από ένα σοβαρό ατύχημα είναι πρωταθλητής ζωής και παλεύει όχι για ένα μετάλλιο αλλά για να σταθεί στα πόδια του.
Την παρουσίαση και την οργάνωση της εκδήλωσης επιμελείται η Μαρία Μπέλτσιου (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Sprinter).
Τον συντονισμό της παρουσίασης έχει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Βουλάγκας.
Για το βιβλίο του Αντώνη Νικοπολίδη και για την πορεία του θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Κέλλας.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6938225370 κ. Μπέλτσιου Μαρία.
Χορηγοί της παρουσίασης είναι: Νonna Rossa (Italian food & style) Σκυλοσόφου 9 – Λάρισα, Sprinter Γυμναστήριο – Ακαρνανίας 2 & Φαρσάλων 77-Λάρισα, ΥΑΔΕΣ facility services Νικηφόρου Φωκά 2Α – Λάρισα, Bar – Restaurant ΟΞΥΓΟΝΟ – Σίφνου 14 Πλ. Προφήτη Ηλία, Καλογιάννης Catering
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass