Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΙΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η διοικητική… αναγέννηση του Φοίνικα

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2012 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:17
Του Κ. Γκιάστα
Η… αναγέννηση στο Φοίνικα της Λάρισας φαίνεται πως δεν ξεκίνησε από τις… στάχτες του αλλά από τη διοίκηση. Τα νέα πρόσωπα που βρέθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου δείχνουν πως φέρνουν νέα «πολιτική» και νέα προσέγγιση στο μπασκετικό κοινό της πόλης. 
Αυτό φάνηκε στη βραδιά συνάντησης με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που πραγματοποιήθηκε προχθές στο “Morena” της Νεάπολης. Εκεί ο πρόεδρος Γιώργος Νασιακόπουλος και τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη της λαρισινής ομάδας εξέφρασαν την επιθυμία μιας ομαλής επικοινωνιακής συνεργασίας με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σε μια εποχή που είναι «στείρα» από πλευράς λαρισινών επιτυχιών και μικρού ενδιαφέροντος θα προσπαθήσουν να στρώσουν ένα νέο σχέδιο. Η καινούρια τους στρατηγική θα επικεντρωθεί στο να πλησιάσουν με πιο ζεστό τρόπο το υπάρχον μπασκετικό κοινό αλλά και να δημιουργήσουν ένα καινούριο. Να «πιάσουν» τον σφυγμό δηλαδή από τα νέα παιδιά και να τα πείσουν πως υπάρχει ελπίδα για μια αναγέννηση που θα έρθει με στήριξη στην ομάδα.
Ο πρόεδρος Γιώργος Νασιακόπουλος (δικηγόρος στο επάγγελμα με αγωνιστικό παρελθόν και με μεγάλη αγάπη για τον ΓΣΛ) έχει πολύτιμα «εργαλεία» στη διοικητική του ομάδα και ένα από αυτά λέγεται Χρήστος Τερζούδης. Ο πρώην αντιδήμαρχος Λάρισας είναι ένας άνθρωπος με αθλητικές σπουδές και αγάπη για το μπάσκετ που εκτός από μέλος είναι και υπεύθυνος χορηγικού προγράμματος. Δείχνει πως έχει μεγάλη κοινωνικότητα και αν την εκμεταλλευτούν στο νέο κοινό θα μπορέσουν να έχουν άμεσα οφέλη. Φυσικά πάντα δίπλα είναι ο Δημήτρης Σφόρτσας ως αντιπρόεδρος. Γεμάτος αγάπη για το μπάσκετ και με… πλούσια διαδικτυακή προσφορά (κάτι που επιτάσσει η εποχή). Γενικός γραμματέας είναι ο Παπαστεργίου Δημήτρης, αναπληρωτής ο Στεφανής Βασίλης. Σε ρόλο ταμία ο Περικλής Καζαντζίδης ενώ μέλη είναι οι: Γκουργκούλιας Σπύρος, Χαύδας Βασίλης (επίτιμος πρόεδρος) και ο πρώην πρόεδρος Κώστας Βαλιώτης. Όλοι τους μια οικογένεια.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Σήμερα εν τω μεταξύ ο τεχνικός της ομάδας, Γρηγόρης Γιασάρης θα δει αγωνιζόμενους τους παίκτες σε ένα φιλικό ματς με τη Νίκη Βόλου στη Νέα Ιωνία. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 12.00 και δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Βλαχούλης και Παπαβασιλείου.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass