ΠΕΤΥΧΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (2-4)

Νίκη με χατ-τρικ του Χρήστου Αλεξίου

* ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2012 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:16
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Νίκος Σιούμκας
Με χατ-τρικ του Χρήστου Αλεξίου που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τύρναβος 2005 νίκησε σε φιλική αναμέτρηση χθες τον Αμπελωνιακό με σκορ 4-2.
Οι νικητές έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος που τελείωσε ισόπαλο 1-1 και στην επανάληψη ήταν πιο αποτελεσματικοί, σημειώνοντας τρία ακόμη τέρματα.
Από την πλευρά του ο Αμπελωνιακός κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες και είναι χαρακτηριστικό ότι δυο νεαροί παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Δομολιός με τον Λάιο, που παραχωρήθηκαν δανεικοί από την τυρναβίτικη ομάδα.
Ο Αμπελωνιακός προηγήθηκε στο 27’ 1-0 με κεφαλιά του Λάιου, μετά από σέντρα του Δημολιού και κεφαλιά-πάσα του Μπίκου.
Προηγουμένως, ο Δημολιός με σουτ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κατσίβελου.
Άμεση ήταν η απάντηση από τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 30’ ο Περήφανος έβγαλε μπροστινή μπαλιά στον Νίκο Τσούκαλο, αυτός απέφυγε και τον τερματοφύλακα, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Για το γκολ υπήρξαν διαμαρτυρίες προς τον πρώτο επόπτη κ. Χατζηλιόντα για οφσάιντ, από την πλευρά του Αμπελωνιακού.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Παπαγεωργίου (8’), Κακαβίτση (16’, 21’, 45’), Σιδηρόπουλο (22’, 37’, 44’).
Στην επανάληψη ο τεχνικός του Τυρνάβου Τάσος Μπεριτζάς χρησιμοποίησε διαφορετική ενδεκάδα και το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Λαμιώτης σεντερ φορ, Χρήστος Αλεξίου, που σκόραρε τρεις φορές.
Στο 47’ ο Διβανές επιχείρησε το σουτ και ο Παπαδόπουλος απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Διβανές, επικράτησε σύγχυση στην άμυνα του Αμπελωνιακού και ο Αλεξίου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2.
Έξι λεπτά αργότερα, στο 53’, ο Ντάλας δεν απομάκρυνε την μπάλα όπως έπρεπε όμως ο Λάιος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δόθηκε.
Από θαυμάσια σέντρα του Αθανασούλη στο 56’ ο Αλεξίου πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-3, ενώ στο 76’, από όμορφο συνδυασμό των Διβανέ, Μπουσινάκη και πάσα του τελευταίου στον Αλεξίου, εκείνος με πλασέ σημείωσε το 1-4.
Προηγουμένως οι Τυρναβίτες είχαν δυο πολύ καλές στιγμές, στο 70’, όταν ο Μπουσινάκης (εξαιρετικός ποδοσφαιριστής) έκανε την σέντρα, αυτός έστρωσε την μπάλα στον Διβανέ που σούταρε άουτ και την ίδια τύχη είχε ένα σουτ του Διβανέ στο 71’, μετά από ασίστ του Μπουσινάκη.
Ο Αμπελωνιακός του Βασίλη Νάρη προσπαθούσε φιλότιμα και στο 81’ από εντυπωσιακή ενέργεια του Δημολιού και γύρισμα της μπάλας στον Αλεξανδρή, αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
Τον αγώνα διηύθυνε με άνεση ο Αντώνης Βαλιώτης, που είχε συνεργάτες τον κ. Χατζηλιόντα και την κ. Κομισοπούλου.
Στο 85’ «πάγωσαν» όσοι ήταν στο γήπεδο του Αμπελώνα, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αμπελωνιακού Λάιος σε μια ανύποπτη φάση βρέθηκε στο έδαφος και αμέσως ο διαιτητής κ. Βαλιώτης διέκοψε τον αγώνα, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Κι ενώ αρχικά δεν φαινόταν σοβαρός ο τραυματισμός, παίκτες και των δύο ομάδων κάλεσαν βοήθεια στη συνέχεια από τους δυο πάγκους, καθώς ο παίκτης ζαλιζόταν.
Ευτυχώς ο Λάιος συνήλθε μετά από ένα δίλεπτο και μέσα σε χειροκροτήματα από τους ποδοσφαιριστές και από τους φιλάθλους, μεταφέρθηκε στον πάγκο του Αμπελωνιακού και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Νάρης): Παπαγιάννης (46’ Παπαδόπουλος), Αλεξόπουλος (57’ Μαυρίδης), Τζιαρτζιάνης, Μπουροζίκας, Πασχαλίδης, Μπίκος, Αλεξανδρής, Τσιάλτας (46’ Καρυππίδης), Λάιος, Σιαμαντούρας (28’ λ.τ. Κομισόπουλος), Δημολιός.
* Δεν αγωνίσθηκαν ο τραυματίας Τσούτσας και ο Παραφέστας που αποχώρησε στο 70’ περίπου από τον πάγκο, αντιδρώντας γιατί δεν τον χρησιμοποιούσε ως αλλαγή στο παιχνίδι ο προπονητής του.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Τάσος Μπεριτζάς): (α’ ημ.). Κατσίβελος (31’ Ντάλλας), Περήφανος, Ρόκκα, Σιάτρας, Καλπίας, Παπαγεωργίου, Αγρόδημος, Κυπτίου, Σιδηρόπουλος, Κακαβίτσης, Τσούκαλος.
(β’ ημ.)Ντάλλας (62’ Γούπος), Αθανασούλης,Τζιόλης, Πολύζος, Νόνης, Αντωνόπουλος, Φλέγκας, Μπουσινάκης, Διβανές, Μπόντε, Αλεξίου.
* Επόμενο φιλικό παιχνίδι θα δώσει ο Τύρναβος 2005 το ερχόμενο Σάββατο και ώρα 16:30 στο γηπεδό του, με τον Α.Ο. Καρδίτσας (ομάδα Δ’ Εθνικής κατηγορίας).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass