Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Με ένα όνομα για... Α1

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2012 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:55
Του Κ. Γκιάστα
Αν μη τι άλλο το λαρισινό μπάσκετ διαφημιζόταν τα τελευταία χρόνια από την Ολύμπια. Έναν σύλλογο που έφτανε να παίζει στην Ευρώπη και να φέρνει αρκετά παιδιά στο κλειστό της Νεάπολης. Οι αναποδιές όμως ήρθαν... μαζεμένες και αν κάτι διεσώθη αυτό ήταν το γυναικείο τμήμα χάρη στο μεράκι κάποιων ανθρώπων. Με το πείσμα τους λοιπόν κατάφεραν το καλοκαίρι να την ανεβάσουν στην Α2 Εθνική και έτσι όπως χτίζεται δείχνει πως μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα. Γιατί όχι και στην Α1 Εθνική λοιπόν;
Πριν λίγες ημέρες η ομάδα που δεν ξέρει να χάνει (αήττητη πέρυσι) με προπονητή τον Σάββα Αραπατσάνη, συνεργάτη του τον Αχιλλέα Ζυγελόπουλο και γυμναστή τον Άκη Οικονόμου αλλά και αρκετά καλό υλικό ξεκίνησε την προετοιμασία της στο κλειστό της Νεάπολης. Εκεί βρέθηκε η «Ε» για να καταγράψει τις απόψεις των ανθρώπων της.
Πρώτος μίλησε ο τεχνικός που έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής τα τελευταία χρόνια, Σάββας Αραπατσάνης που είπε: «Είναι μια καινούρια χρονιά που μας φέρνει ξανά στην Α2 Εθνική. Πριν από λίγο διάστημα ήρθε μια άνοδος που αποτέλεσε μεγάλη δικαίωση για όλες τις παίκτριες καθώς δεν έχασαν ούτε ένα παιχνίδι τόσο στο πρωτάθλημα της Θεσσαλίας όσο και στα μπαράζ ανόδου. Τώρα έχουμε να προετοιμαστούμε για ένα πρωτάθλημα ακόμα πιο δύσκολο. Έχουμε την πίστη πως θα τα καταφέρουμε να πάμε αρκετά καλά γιατί διαθέτουμε καλό υλικό με έμπειρες παίκτριες αλλά και νεαρές ταλαντούχες. Αυτό που θέλουμε είναι και τη στήριξη του κόσμου για να ανέβουμε λιγάκι ψυχολογικά».
Από την πλευρά του ο Αχιλλέας Ζυγελόπουλος τόνισε:
«Ο δρόμος που πρωταθλήματος θα είναι σκληρός. Εμείς πιστεύουμε πως θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για τους στόχους που είναι η άνετη παραμονή στην Α2. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Οι παίκτριες, οι προπονητές ο γυμναστής. Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό όπως και πέρυσι.
Παράλληλα δίνουμε και ιδιαίτερη βάση στις υποδομές μας.
 
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ
Χιόνα Μπατσιούδη: «Είναι μόλις η δεύτερη εβδομάδα στην ομάδα. Είναι πολύ καλό το κλίμα και πιστεύω πως μπορεί να διατηρηθεί εύκολα στην κατηγορία. Αν πάνε όλα κατ’ ευχήν μπορεί να πάει και για την Α1. Όσον αφορά στους προσωπικούς στόχους εγώ επανέρχομαι μετά από μία διακοπή και γιατί να μην φτάσω ακόμα και στην Εθνική. Ό,τι μπορώ καλύτερο θα κάνω».
 
Μαρία Κυριτσάκα: «Οι στόχοι της ομάδας είναι παραμονή για αρχή και αν είμαστε τυχερές και προσεκτικές μπορούμε να πάμε και για το κάτι παραπάνω. Ο όμιλος στον οποίο είμαστε είναι αρκετά βατός. Εμείς ιδρώνουμε στο γήπεδο αλλά παράλληλα περνάμε καλά σαν σύνολο. Οι νέες κοπέλες που ήρθαν έχουν εγκλιματιστεί πλήρως».
 
Άννα Γοργόλη: «Η Ολύμπια φέτος θα προσπαθήσει να ανέβει κατηγορία αν πρώτα εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της. Το κλίμα είναι υπέροχο και σε αυτό βοήθησαν ακόμα περισσότερο και οι νέες παίκτριες».
 
Το ρόστερ της Ολύμπια
Δήμητρα Καμπουράκη 1
Ζαχαροπούλου Γεωργία               1-2
Μπατσιούδη Χιονία       1-2
Ζιώγου Μαρία 1-2
Αραπακοπούλου Σπυριδούλα   2
Λέκκα Αναστασία           2-3
Τσιριμώκου Μελίνα        2-3
Κυριτσάκα Μαρία           3-4
Γοργόλη Άννα   3-4
Τσιόγκα Μαρία                3-4
Δανιήλ Εύχαρης               3-4
Ντριστέλλα Μαρία         4-5
Ντάνου Αναστασία        4-5
Θεοφανάκη Παρασκευή              5
 
ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αρχή με κύπελλο
Στη μάχη του κυπέλλου θα ριχθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου η Ολύμπια και στο κλειστό της Νεάπολης θα αντιμετωπίσει την Κομοτηνή για την πρώτη αγωνιστική της Α’ Φάσης.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass