ΣΕ ΕΝΑ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΜΕ 4-2

Στον τελικό ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ

* ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΗΞΕ ΙΣΟΠΑΛΟ 2-2

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2012 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:55
Του Χρίστου Τζίκα
Ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ πήρε μετά από ένα χορταστικό ματς την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», με 4-2 στα πέναλτι (κ.α. 2-2).
Μοιρασμένο το παιχνίδι καθώς η ομάδα του Αβέρωφ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με δύο τέρματα. Στο 11’ λεπτό ο Ντούγκος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Γ. Ελευθέρογλου και με όμορφο πλασέ, στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα Θάνου, άνοιξε το σκορ.
Ο Ελευθέρογλου, όμως «ετοίμασε» και άλλο ένα τέρμα για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, όταν στο 35ο λεπτό πραγματοποίησε συρτή σέντρα από τα δεξιά με τον Καφφέ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα με σουτ «κεραυνό» στο δεξί παράθυρο της ομάδας του Τοξότη.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα άλλαξαν με την ομάδα του Χρήστου Γκάτα να αναλαμβάνει τα ηνία του αγώνα. Έτσι μόλις στο 48’ ο Τσάνας μείωσε το σκορ σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Άμεσα προσπάθησε να απαντήσει η ομάδα του Αβέρωφ, αλλά ο Μπιρμπιλούση ήταν παρών και στα δύο τετ α τετ του Γ. Ελευθέρογλου στο 50’ και 51’ και με εκπληκτικές αποκρούσεις κράτησε το σκορ στο 2-1.
Η ισοφάριση ήρθε για τον Τοξότη στο 59’ όταν ο Τσανάς έβγαλε όμορφη κάθετη στον Βελίδη με τον τελευταίο να «κρεμάει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να διαμορφώνει το σκορ σε 2-2.
Έτσι η αναμέτρηση κατέληξε στη διαδικασία των πέναλτι καθώς στα εναπομείναντα λεπτά δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς φάσεων.
Εύστοχοι από τα 11 μέτρα από πλευράς Αβέρωφ ήταν οι Καφφές, Μιχαήλ, Κολομητρούσης και Ανυφαντής, ενώ από το Τοξότη οι Τσανάς και Τσεμπερλίδης και αστόχησαν οι Θάνος (απόκρουση) και Σπαρτής (άουτ).
Μέτρια η απόδοση του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Μουτζουρούφη που είχε για βοηθούς τους Φακή και Ελευθέρογλου.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Κολομητρούσης): Τζουζέπε, Λισγάρας, Κασνακούδης, Μιχαήλ, Ευσταθιάδης, Κολομητρούσης, Τσιρβούλης, Καφφές, Ελευθέρογλου Τ., Ντούγκος, Ελευθέρογλου Γ.
Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Μπαλασούλης, Φουσίκας, Φανακίδης, Κυρανούδης, Παζάνας, Αποστολόπουλος, Γκουτσιούδης, Πλης, Ανυφαντής, Τσάντζαλης
ΤΟΞΟΤΗΣ (Γκάτας): Θάνος, Παπαδημητρίου, Τσακνάκης, Δάλλας, Γκουγκουλέτσιος, Τάκε, Παππάς, Παγκαρλιώτας, Βελίδης, Μπαλογιάννης, Σαμαράς
Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Μπιρμπιλούση, Σπαρτής, Ευαγγέλου, Τσανάς, Κανός, Γκαραβέλης, Τσεμπερλίδης, Τσαπατώρης, Κουρούμαλος
* Τον αγώνα παρακολούθησε και ο ενωσιακός προπονητής Μάκης Αλεξούδης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass