ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

Δάκρυα και συγκίνηση για τον Νίκο Τζήκα

* TO ΟΝΟΜΑ TOY ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2012 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:53
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Πλήθος κόσμου συνέρρευσε την περασμένη Κυριακή στο Μεσοχώρι της Ποταμιάς, να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Τζήκα, το όνομα του οποίου δόθηκε στο αθλητικό κέντρο του χωριού. Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθησαν παρουσία της συζύγου του άτυχου ποδοσφαιριστή, των παιδιών του, γονέων και άλλων συγγενών και φίλων.
Στην πρόσκληση του Α.Ο. «Ελπίς» Μεσοχωρίου ανταποκρίθηκαν επίσης πολλοί παλιοί φίλοι του Νίκου, ενώ απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στη σύζυγό του.
Στην αρχή της εκδήλωσης και με αφορμή του αγιασμού της ομάδας και της μετονομασίας του γηπέδου σε «Αθλητικό Κέντρο Νικόλαος Τζήκας» έγινε αναφορά στον εκλιπόντα ο οποίος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από την ομάδα του χωριού σε αρκετά μικρή ηλικία.
Λόγω του ταλέντου του, έκανε μια ενδιαφέρουσα αθλητική πορεία διά μέσου των ομάδων «Ολοσσών», Φαλάνη, «Οικονόμου» Τσαριτσάνης, «Ηρακλή» Λάρισας, Α.Ε. Τρικάλων, Νέας Αρτάκης, κ.λπ., φτάνοντας, στη «Μάχη» Μαραθώνα, όπου ήταν και η τελευταία του ποδοσφαιρική στέγη.
Ο Νίκος Τζήκας, καθόλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του διαδρομής, υπήρξε ένας υποδειγματικός αθλητής, καλός οικογενειάρχης και πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Άτομο με πίστη και ιδανικά και βαθιά θρησκευόμενος.
Η διοίκηση της ομάδας του χωριού σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας και το τοπικό συμβούλιο θέλοντας να αποδώσει ένα ελάχιστο φόρο τιμής στον υπέροχο αυτό αθλητή αποφάσισε να ονομάσει το γήπεδο του Μεσοχωρίου σε «Αθλητικό Κέντρο Νικολάου Τζήκα».
Πριν τον φιλικό αγώνα μεταξύ των ομάδων «Ελπίς» Μεσοχωρίου και Α.Ε. Στεφανόβουνου – Γαλανόβρυσης ο οποίος έληξε με σκορ 4 – 1 υπέρ του Στεφανόβουνου οι αρχηγοί των δύο ομάδων Γιώργος Σδράνης και Κων. Τσιανάκας κατέθεσαν από κοινού ανθοδέσμη στη μνήμη του Νίκου Τζήκα, ενώ δόθηκε τιμητική πλακέτα στη σύζυγό του Ειρήνη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελασσόνας κ. Γεώργιος Πετσέτας, Δημοσθένης Φακίτσας και Γιάννης Σαπουνάς. Από μέρους της ΕΠΣΛ οι κ. Βασίλης Νταβαρούκας και Βασίλης Μητροδήμος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass