ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ:

«Εάν αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες η εικόνα μας θα ήταν καλύτερη»

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2012 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:53
Αμέσως μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Ζιώγας σχολιάζοντας το παιχνίδι επισήμανε τα εξής:
«Είχα πει στους ποδοσφαιριστές μας τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι δηλαδή μία πάρα πολύ καλή ομάδα γιατί είχα έρθει και την είδα στο παιχνίδι με τη Ν. Βόλου. Εμένα δεν με πειράζει το δυνατό παιχνίδι απεναντίας, γιατί μέσα από τέτοια παιχνίδια μέσα σε δυνατές έδρες μπορείς να δεις τι δυνατότητες έχεις σαν ομάδα και τι μπορείς στο μέλλον να προσδοκάς από την ομάδα σου. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες έπαιξαν ίσως σε κάποιες φάσεις υπέρ του δέοντος δυνατά, αλλά έτσι είναι αυτή η κατηγορία. Είχα πει ότι θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Και σ’ αυτήν την κατηγορία πάνω απ’ όλα χρειάζεται πολύ καλή φυσική κατάσταση, δύναμη κι όταν προσθέσεις και την ποιότητα μπορείς να γίνεις πάρα πολύ καλή ομάδα.
Στο α’ ημίχρονο θα μπορούσαμε να κερδίζαμε και 2-0 ή 3-0. Σαφώς στο β’ όταν αλλάζεις 6-7 ποδοσφαιριστές -όχι ότι αυτοί δεν είναι καλοί -απλώς μπορεί να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού γιατί άλλο είναι να είσαι από την αρχή στο παιχνίδι και άλλο μέχρι να βρεις τον ρυθμό σου. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και με την προσθήκη κάποιων παιδιών τα οποία όπως βλέπετε ακόμη δεν είναι έτοιμα θα γίνουμε πάρα πολύ καλοί. Αλλά όπως είπα σ’ αυτήν την κατηγορία πρέπει να είσαι δυνατός, να βάζεις τα πόδια στη φωτιά γιατί μόνο έτσι θα επικρατήσεις. Και έχω πει ότι όπου αγωνίζεται η Λάρισα πάντα το όνομά της προκαλεί δέος.
Στο πρώτο μισάωρο ήμασταν αρκετά καλοί. Αν στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε έμπαιναν γκολ σαφώς η εικόνα του παιχνιδιού θα ήταν καλύτερη. Όμως χρειάζεται δουλειά σ’ αυτόν τον τομέα. Το δυσάρεστο για μας θα ήταν να μην δημιουργούσαμε αυτές τις ευκαιρίες. Από τη στιγμή που κάνουμε ευκαιρίες τα παιδιά θα μπορέσουν μέσα από τη δουλειά να τελειοποιήσουν κάποια πράγματα. Και μην ξεχνάτε ότι δεν έχουν πάρει κανένα ρεπό από τη μέρα που μαζεύτηκαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Όταν θα είναι πιο ξεκούραστοι και πιο φρέσκοι νομίζω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτερα».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass