ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ

ΕΑΛ: Μια μηχανή παραγωγής ταλέντων

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2012 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:53
Του Κ. Γκιάστα
Πριν από λίγο διάστημα ήταν η σειρά της Αποστολίας Νούσια να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Μια ακόμα αθλήτρια από την ΕΑΛ έπαιρνε τον δρόμο για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη χώρα και αυτόματα άνοιξε και ο δρόμος για την Εθνική γυναικών. Άλλωστε αυτός ήταν πάντα ο ρόλος της ιστορικής αυτής λαρισινής ομάδας και δεν πρόκειται να αλλάξει.
Η ΕΑΛ θα προσπαθεί να βγάζει αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής και με αυτές να στελεχώνει τη γυναικεία ομάδα και εν συνεχεία να τονώνει την Εθνική ομάδα αλλά και τις ομάδες του κέντρου.
Φέτος η ΕΑΛ θα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και θα βασιστεί και πάλι στα δικά της κορίτσια. Πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησε η προετοιμασία στο κλειστό της Νεάπολης και η «Ε» ήταν εκεί για να καταγράψει τις απόψεις των ανθρώπων της.
Πρόεδρος του συλλόγου δεν είναι άλλος από τον κ. Σπύρο Μπαρμπούτη που για μια ακόμα σεζόν θα βρίσκεται στην κεφαλή της διοίκησης. Αρχικά μας είπε: «Θέλω να ευχηθώ η νέα χρονιά να είναι παραγωγική, γεμάτη επιτυχίες και υγεία για το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της ΕΑΛ.
Εύχομαι η νέα χρονιά - στην Α2 - να αποτελέσει εφαλτήριο για μια νέα ανοδική πορεία στην ιστορία των 26 χρόνων του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών και των 44 χρόνων ζωής της ΕΑΛ που αποτελεί ένα μεγάλο και λαμπρό της κομμάτι. Και είμαι βέβαιος ότι έτσι θα συμβεί, αφού το δυναμικό του τμήματος - οι αθλήτριές του - το πιστοποιεί.
Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε και ζούμε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία βιώνει η πατρίδα μας που επηρεάζει τη ζωή όλων μας, άρα και του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αλλά πιστεύω ότι με τις προσπάθειες των κοριτσιών και του προπονητή τους στο γήπεδο και αντίστοιχα με τις ενέργειες της διοίκησης του τμήματος, οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν.
Και φέτος η διοίκηση του τμήματος ακολουθεί τη φιλοσοφία που θέλει σαν στόχο η ομάδα να στηρίζεται στα δικά της κορίτσια, τις δικές της δυνάμεις. Όπως τόσα χρόνια τα τμήματα υποδομής αποτελούν τον ιδανικό «αιμοδότη», τη ραχοκοκαλιά του τμήματος της γυναικείας ομάδας.
Η διοίκηση του τμήματος - για μια ακόμη χρονιά - εμπιστεύτηκε την τεχνική ηγεσία του τμήματος στον κ. Πέτρο Πνάκα, εκτιμώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του, καθώς και την αγάπη του για το άθλημα του βόλεϊ, που όλοι μας υπηρετούμε.
Είμαι βέβαιος - ως διοίκηση - με τις προσπάθειες των κοριτσιών και του προπονητή τους ότι και τη νέα χρονιά η ΕΑΛ θα παρουσιαστεί δυνατή και θα πραγματοποιήσει τους στόχους της».
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πέτρος Πνάκας θα είναι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ΕΑΛ. Λάτρης της σοβαρότητας και της πειθαρχίας ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην «Ε» για τη νέα σεζόν ανέφερε: «Ακόμα μια σεζόν αρχίζει και όλοι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η ομάδα της ΕΑΛ δεν ξεχνάει ποια είναι η δύναμή της και αυτή είναι η υποδομή της. Πάνω σε αυτήν θα δουλέψουμε και φέτος για να βγάλουμε παίκτριες που θα στελεχώσουν τη γυναικεία ομάδα στο μέλλον» ανέφερε και συνέχισε μιλώντας για τους στόχους: «Στόχος της ΕΑΛ για φέτος είναι το πλασάρισμα σε μια καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Πιστεύω πως μπορούμε ακόμα και μέσα στις πρώτες 4 ομάδες να είμαστε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως φέτος το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και οι ομάδες ανταγωνιστικές».
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ…»
Συνεργάτης του Πέτρου Πνάκα θα είναι για μια ακόμα σεζόν ο Σωκράτης Παπαστεργίου που σαν προπονητής οδήγησε μια ανάσα από την πρώτη θέση του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος την ομάδα του 4ου ΓΕΛ Λάρισας. Μιλώντας στην «Ε» τόνισε τα εξής: «Για μια ακόμα χρονιά θα παίξουμε με τα δικά μας κορίτσια. Η ΕΑΛ δεν αλλάζει φιλοσοφία ούτε και ρότα. Είναι δύσκολοι καιροί και δεν υπάρχει η πολυτέλεια για κινήσεις εντυπωσιασμού. Είμαστε και επαρχιακή ομάδα και δεν είναι εύκολο για εμάς να φέρνουμε παίκτριες από τις άλλες πόλεις για τη συγκεκριμένη κατηγορία».
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ: «ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ»
Τιμ μάνατζερ της ΕΑΛ δεν θα είναι άλλη από τη Δήμητρα Τριανταφύλλου μια γυναίκα που δίνει τον περισσότερο από τον προσωπικό της χρόνο για τη συγκεκριμένη ομάδα. Με την εμπειρία της στις «κυανέρυθρες» τόνισε: «Η ΕΑΛ δεν είναι σύλλογος που αλλάζει άποψη από χρόνο σε χρόνο. Παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της και στις βάσεις της. Αυτές οι βάσεις είναι που της δίνουν ελπίδες για το μέλλον. Στόχος της ομάδας είναι να βγάζει αθλήτριες. Να τις δίνει σε μεγαλύτερους συλλόγους και να φτάνουν μέχρι την Εθνική ομάδα. Φέτος η Αποστολία Νούσια κατάφερε να πάει στον Παναθηναϊκό. Του χρόνου ίσως φύγει κάποια άλλη αθλήτρια. Μέσα από αυτή τη δουλειά θα ξαναφτάσει η ΕΑΛ με τις δικές της δυνάμειες στην κατηγορία που της αξίζει. Σε διαφορετική περίπτωση δεν βιάζουμε τις καταστάσεις».
 
 
Η φετινή ΕΑΛ
Ονοματεπώνυμο Θέση Ηλικία
Όλγα Τουσιούδη Διαγώνια    1986
Μαρία Ζαφειρίου πασαδόρος         1986
Ευαγγελία Υφαντή        Ακραία       1991
Ιωάννα Καματσέλου    λίμπερο      1989
Ελίνα Κουτσογιάννη     ακραία        1990
Ευτυχία Κολοβέτσιου   κεντρική     1990
Νικολέτα Τίκα      λίμπερο      1994
Πηνελόπη Παπαστεργίου      πασαδόρος         1995
Ελένη Μπεή         ακραία-διαγώνια 1996
Ειρήνη Μαδένογλου     κεντρική     1996
Χριστίνα Σουλτούκη     κεντρική     1996
Μηλιάνα Τιμπουρλιάγκα κεντρική 1996
Σοφία Καμπέρη ακραία        1997
Δέσποινα Κοντονάσιου         πασαδόρος         1998
Σταυρούλα Καλαμάτα           ακραία        1998
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass