Ο ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΠΣΛ

Α.Ο. Λάρισα 2012: Μια νέα αθλητική κυψέλη

* Θ. Φλώρος: «Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δημιουργήσω κάτι δικό μου» * Απ. Κορομηλάς: «Είναι αρκετά δύσκολο να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε αλλά θα το πετύχουμε»

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2012 21:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:51
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Στην εποχή της οικονομικής κρίσης όπου η Ελληνική κοινωνία αιμορραγεί και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός ολοένα συρρικνώνεται, υπάρχουν έστω και ελάχιστες εξαιρέσεις που εκπέμπουν μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον. Ο λόγος για τον Α.Ο. Λάρισα 2012, μια νέα αθλητική κυψέλη, ένα προσωπικό δημιούργημα ενός φιλόδοξου ανθρώπου, του Θύμιου Φλώρου, και παράλληλα ένα στοίχημα για τον ίδιο.
Ο νεοσύστατος σύλλογος θα κάνει φέτος την παρθενική του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και φιλοδοξεί να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός για τους ανθρώπους της ομάδας. Το ζητούμενο είναι να αναδειχθούν τα ταλέντα της Ν. Σμύρνης, τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό (στις σκέψεις των διοικούντων είναι και η καλλιέργεια κι άλλων αθλημάτων πλην του ποδοσφαίρου) και να σφυρηλατήσουν χαρακτήρες.
ΘΥΜΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ: ΕΝΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ
«Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάω πάρα πολλά σωματεία που ασχολούνται όχι μόνο με το ποδόσφαιρο αλλά και με άλλα αθλήματα. Πάρα πολλοί άνθρωποι με εμπιστεύονται και ως χαρακτήρα αλλά και μέσα από τη συνεργασία που έχουμε επαγγελματικά. Έτσι έκρινα ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δημιουργήσω και γω κάτι δικό μου. Ήθελα να δημιουργήσω έναν αθλητικό όμιλο που θα συμπεριλαμβάνει και το ποδόσφαιρο αλλά και άλλα αθλήματα» επισήμανε ο ιθύνων νους αυτής της προσπάθειας Θύμιος Φλώρος και συνέχισε:
«Στα σχέδιά μου είναι να αναδειχθούν τα παιδιά της Ν. Σμύρνης και όχι μόνο και όποιος είναι καλύτερος να πάει εκεί που αξίζει. Δεν θα σταθούμε εμπόδιο για κανέναν ούτε θα κάνουμε πράγματα που ακούμε ότι γίνονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».
-Από πού αντλείς κουράγιο;
«Στη μητέρα μου πάντα άρεσε να ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Ήταν ο άνθρωπος που με παρότρυνε να βοηθάω τον κόσμο. Το ίδιο και ο πατέρας μου. Δεν είμαι μόνος μου απλά είμαι ο πρώτος από τα αγόρια, είμαστε έξι παιδιά. Έχουμε έναν καλό καπετάνιο τον κ. Ανδρέα που πρόσφατα έχασε τη σύζυγό του και μάνα μας. Θέλουμε λοιπόν να κάνουμε κάποια πράγματα για τη μνήμη της μητέρας μου. Δηλαδή μέσα από τον αθλητισμό θα βοηθήσουμε παιδιά που έχουν προβλήματα υγείας αλλά και οικονομικά προβλήματα. Έχουμε κάτι στα σχέδιά μας και ήδη προσπαθούμε να το υλοποιήσουμε. Δεινοπαθεί η γειτονιά μας, δεινοπαθεί γενικότερα η ελληνική κοινωνία, γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε όσα μπορούμε περισσότερα».
ΑΠ. ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ
ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στο «τιμόνι» του Α.Ο. Λάρισα 2012 βρίσκεται ο Αποστόλης Κορομηλάς ένας προπονητής που είχε συνεργαστεί πρόσφατα με τον Θύμιο Φλώρο στην ομάδα του Σ.Σ. Ραψάνης. Η επιτυχημένη συνεργασία των δύο ανδρών στο ΣΣΡ ήταν το κριτήριο της νέας τους συνεργασίας στον Α.Ο. Λάρισας 2012.
«Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε από έναν άνθρωπο που αγαπά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που είναι χορηγός σε πολλές ομάδες του νομού. Στόχος μας είναι -επειδή υπάρχουν πολλά παιδιά στην περιοχή της Ν. Σμύρνης- να αξιοποιηθεί όλο αυτό το υλικό» τόνισε ο τεχνικός του συλλόγου και πρόσθεσε:
«Πάρα πολλά παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αυτή τη στιγμή μετράμε περί τα 30 παιδιά στην πρώτη ομάδα και περίπου 60 στα τμήματα υποδομής.
Θέλουμε η ομάδα αυτή να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, σωστό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιούνται πρώτα απ’ όλους οι ποδοσφαιριστές που είναι και οι πρωταγωνιστές και φυσικά ο κόσμος που θα έρχεται να μας δει».
-Πόσο δύσκολο είναι να δημιουργήσεις μία ομάδα από το «μηδέν»;
«Τα περισσότερα παιδιά αγωνίζονται για πρώτη φορά σε ομάδα και σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Απαιτείται πολύς χρόνος και πολλή δουλειά. Είμαστε σίγουροι όμως ότι θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε όρεξη για δουλειά ενώ παράλληλα η διοίκηση είναι πάντα κοντά μας και μας βοηθάει.
Σε ό,τι αφορά στα παιδικά τμήματα κύριο μέλημά μας είναι τα παιδιά να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να αποφύγουν τις παγίδες της κοινωνίας. Θέλουμε να σφυρηλατήσουμε δυνατούς χαρακτήρες και καλούς ανθρώπους. Όποιος φυσικά έχει τις δυνατότητες να πάει πιο ψηλά, η διοίκηση θα τον βοηθήσει».
-Τι πρέπει να έχει μία ομάδα σ’ αυτή την κατηγορία για να πετύχει αυτό που θέλει;
«Σ’ αυτή την κατηγορία απαιτείται πειθαρχία, ομοιογένεια και φυσικά συμμετοχή στις προπονήσεις για να μπορέσεις να χεις διάρκεια».
* * *
Στην προσπάθεια που γίνεται στον Α.Ο. Λάρισα 2012 δεν θα πρέπει να παραλείψουμε τη συμβολή του Αντώνη Κίτσα, ενός παράγοντα με εμπειρία (πρώην προέδρου του Πανιωνίου), ενώ τη θέση του οργανωτικού διευθυντή θα έχει ο Μανώλης Γαραζανάκης.
Τέλος από την πλευρά του ο Θύμιος Φλώρος ευχαριστεί όλους τους παράγοντες και ποδοσφαιριστές της Ραψάνης και πάνω στο χωριό και κάτω στον Σιδηροδρομικό Σταθμό όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και τους εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass