ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Η 11άδα του 4ου ομίλου

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2012 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:51
Με 11 ομάδες όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Όπως προέκυψε από τις συμμετοχές που έφτασαν στα γραφεία της ΕΠΟ αυτές θα είναι οι εξής:
ΠΟ Ελασσόνας, Πυργετός, Αμπελωνιακός, Δωτιέας Αγιάς (Λάρισας), ΑΟ Καρδίτσας, ΑΕ Λεονταρίου (Καρδίτσας), Αίολος (Ευρυτανίας), Ρήγας Φεραίος (Θεσσαλίας), Αγρότης Λιανοκλαδίου/Λαμία, Αχιλλέας Δομοκού (Φθιώτιδας), ΑΟ Γραβιάς (Φωκίδας).
Η διαφοροποίηση σε σχέση με πέρσι στον 4ο όμιλο έχει να κάνει με την τοποθέτηση του ΑΟ Γραβιάς, σε αντίθεση με τον όμιλο που είχε συμπεριληφθεί η τελευταία ομάδα της ΕΠΣ Φωκίδας, που είχε λάβει μέρος στο πρωτάθλημα δηλαδή ο Απόλλων Ευπαλίου στον 5ο όμιλο.
Το πλάνο του νέου πρωταθλήματος με τους 10 ομίλους σχεδιάστηκε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι το οριστικό. Αντιθέτως, θα τεθεί προς ψήφιση στο προσεχές Δ.Σ. της ΕΠΟ, που θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα). Κατά πάσα πιθανότητα, το πλάνο θα υπερψηφιστεί από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ωστόσο σε ένα καλοκαίρι που έχουν ανατραπεί νόμοι και κανονισμοί, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ως ενδεχόμενο.
Όσον αφορά στη... σέντρα, το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τις εκλογές της ΕΠΟ, δηλαδή στις 6-7/10 ή στις 13-14/10. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τις εκλογές θα τεθεί επί τάπητος η συζήτηση για την κατάργηση της Δ' Εθνικής και τον τρόπο με τον οποίο θα σχεδιαστούν οι υπόλοιπες κατηγορίες.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass