ΚΑΙ ΜΕ 33 ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

«Κλείνει» με 17 ομάδες η Α1 Ερασ.

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α’, Α1 ΚΑΙ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ *ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 13.45 ΣΤΗΝ ΕΠΣΛ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2012 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:50
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Το σενάριο που θέλει 17 ομάδες στην Α1 ΕΠΣΛ και 33 στη Β’ για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά- όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου -φαίνεται ότι είναι το επικρατέστερο και μάλλον προς αυτήν την κατεύθυνση οδηγούμαστε. Η προγραμματισμένη για χθες κλήρωση των σωματείων της πόλης της Λάρισας για τη συγκρότηση των ομίλων στη Β’ ΕΠΣΛ αναβλήθηκε για σήμερα το μεσημέρι γεγονός που σημαίνει ότι η διοίκηση της Ένωσης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει απόφαση που να ευνοεί και τις τέσσερις ομάδες (Ατρόμητοι/Θύελλα, Δολιχιακό, Πελασγιώτιδα, Δυναμό) σχετικά με το πώς θα καλυφθούν τα κενά από την άνοδο του Δωτιέα Αγιάς στη Δ’ Εθνική.
Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής θα μετέχουν 17 ομάδες (αφού θα παραμείνουν οι Ατρόμητοι/Θύελλα και παράλληλα θα ανέλθει ο Δολιχιακός) γεγονός που συνεπάγεται ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 34 αγωνιστικές (με ρεπό) δηλαδή θα υπάρξει επιμήκυνση της αγωνιστικής περιόδου αλλά και αύξηση κατά μία των ομάδων που θα υποβιβασθούν δηλαδή από 4 σε 5 συνολικά.
Παράλληλα αλλαγές θα σημειωθούν και στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ (αφού θα παραμείνει η Πελασγιώτιδα και παράλληλα θα ανέλθει η Δυναμό) το οποίο θα διεξαχθεί με 33 ομάδες (ένας όμιλος με 16 και ένας με 17 ομάδες). Ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβασθούν θα αυξηθεί και εδώ από 7 σε 9 συνολικά.
Μέχρι χθες το βράδυ η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ εξέταζε τις δυνατότητες για εμβόλιμες αγωνιστικές προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλη απόκλιση στα χρονικά περιθώρια διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ αλλά και του ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ που θα έχει 17 ομάδες.
Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση κάτι που αναμένεται να γίνει στη σημερινή Γ.Σ. της ΕΠΣΛ λίγο πριν δηλαδή την κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α’, Α1 και Β’ ΕΠΣΛ.
Η Γ.Σ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ
ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Σήμερα στις 7 το απόγευμα σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος» θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΛ, με κύρια θέματα συζήτησης τον διοικητικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό του 2013.
Μετά τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει η κλήρωση των αγώνων των πρωταθλημάτων Α΄, Α1 και Β΄ κατηγοριών.
Εν τω μεταξύ σήμερα το μεσημέρι και ώρα 13.45, στα γραφεία της Ένωσης, από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, θα γίνει ο διαχωρισμός των ομάδων της Β’ κατηγορίας σε 2 ομίλους, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012 - 2013.
Στο διαχωρισμό των ομάδων και στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί, μπορούν να παρευρεθούν και οι εκπρόσωποι των ενδιαφερομένων σωματείων.
ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΕΤΙΝΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
Από την ΕΔ/ΕΠΣΛ καλούνται όλοι οι διαιτητές να βρίσκονται την ερχόμενη Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 21.00 στα γραφεία του ΣΔΠΛ στην οδός Πανός στον 4ο όροφο στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση της φετινής περιόδου κατά την οποία θα μοιρασθούν τα Φ.Α. των αγώνων της πρεμιέρας του κυπέλλου. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.
Επισημαίνεται ότι τυχόν κωλύματα πρέπει να υποβληθούν στη γραμματεία της ΕΠΣΛ μέχρι αύριο Τετάρτη το μεσημέρι.
ΕΙΔΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την εκπόνηση του Εθνικού Αθλητικού Σχεδιασμού, στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου μητρώου αθλητικών σωματείων, ζητάει από όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία, μέσω των Ενώσεών τους, να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη διατήρηση της ειδικής αθλητικής τους; αναγνώρισης.
Τα δικαιολογητικά αυτά βρίσκονται στη διάθεση του κάθε σωματείου στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. (www.gga.gov.gr / αθλητική αναγνώριση / δικαιολογητικά για την αθλητική αναγνώριση. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τη Γραμματεία της Ένωσης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass