ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ

«Ο δρόμος θα είναι δύσκολος και ανηφορικός»

* «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ» * ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΕΛ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2012 20:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:50
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Τύρναβος 2005, που ουσιαστικά έχει μια νέα ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν, η οποία θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί δυνατή τόσο στο πρωτάθλημα της Football League 2 όσο και στο κύπελλο Ελλάδος.
Οι διοικούντες στην ΠΑΕ θέλουν το οικοδόμημα να «κτιστεί» πάνω σε γερές βάσεις και την εντολή αυτή έχουν δώσει στον Τάσο Μπεριτζά, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Α.Ε. Τυρνάβου πέντε χρόνια (σ.σ. δύο στην Γ΄ Εθνική) και σίγουρα γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος, το πόσο μεγάλες είναι οι ευθύνες που έχει αναλάβει.
Γι΄ αυτό άλλωστε και κρατά χαμηλούς τόνους, τονίζοντας συνεχώς στους παίκτες του ότι για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα , χρειάζεται και οι ίδιοι από την πλευρά τους να κάνουν πολλές θυσίες, γιατί ο δρόμος προς την καταξίωση είναι δύσκολος και ανηφορικός.
Πάντως μέχρι τώρα είναι ικανοποιημένος από τη θέληση και τη διάθεση που δείχνουν και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε χθες στην «Ε»: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος και ανηφορικός. Βρισκόμαστε περίπου στη μέση της προετοιμασίας. Όλο το τεχνικό τιμ και η διοίκηση πιστεύει πολύ στην ποιότητα και τις ικανότητες όλων των νέων παιδιών, καθώς το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η φιλοδοξία και τα όνειρα να σταδιοδρομήσουν στο ποδόσφαιρο σε μεγάλες κατηγορίες και σε μεγαλύτερες ομάδες τόσο στη χώρας μας όσο και στο εξωτερικό. Η ομάδα του Τυρνάβου, κατά ομολογία του Δ.Σ., τους παρέχει αυτό το βήμα για να το πετύχουν, φτιάχνοντας συγχρόνως μια ομάδα υγιή και διαχρονική με γηγενείς ταλαντούχους παίκτες, που πάντα όμως θα έχουν την ανάγκη λίγων έμπειρων παικτών ως πρότυπα τόσο στον χαρακτήρα τους όσο και στην αγωνιστικότητά τους. Τέτοιοι παίκτες ήδη έχουν επιλεγεί για τη φετινή χρονιά. Θέλουμε λίγη πίστωση χρόνου από τον απαιτητικό φίλαθλο κόσμο του Τυρνάβου, που δικαιολογημένα είναι απαιτητικός γιατί στο παρελθόν έχει γευτεί ιστορικές στιγμές και παρακολούθησε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, να είναι σίγουρος πως όλοι μαζί (διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές) θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να τους τα προσφέρουμε.
Η πειθαρχία και η σκληρή δουλειά στο γήπεδο θα είναι τα μόνα μας όπλα για να αντεπεξέλθουμε στους στόχους μας. Έχουν επιλεγεί να είναι στην ομάδα νέα παιδιά που έχουν την υποδομή και την υπομονή να τα εφαρμόσουν.
Η διοίκηση συνειδητά έχει επιλέξει αυτό το εγχείρημα με νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες κυρίως από την περιοχή, για αυτό παρέχει σ΄ αυτούς που διψάνε για σκληρή δουλειά και διακρίσεις ολοκληρωμένο προπονητικό τιμ για την καλύτερη και εξειδικευμένη προπόνησή τους, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή τους.
Φυσικά στην ομάδα έχουν επιλεγεί και 2-3 έμπειρα παιδιά πάρα καλοί παίκτες και εξαιρετικοί χαρακτήρες που θα ηγηθούν αυτής της προσπάθειας.
Η πρώτη φάση των φιλικών είναι κυρίως με ομάδες του νομού μικρότερων κατηγοριών για τους εξής δύο λόγους: Πρώτον να δώσουμε λίγο χρόνο σε αυτά τα νέα παιδιά έτσι ώστε σιγά-σιγά να συνειδητοποιήσουν πού βρέθηκαν ξαφνικά διορθώνοντας τα λάθη, αφού θεωρητικά πάντα αυτοί οι αγώνες είναι πιο εύκολοι, και χρόνο συμμετοχής ίσο σε όλους γιατί το προπονητικό τιμ τους εμπιστεύεται όλους (το δικαιούνται άλλωστε).
Δεύτερον, να δώσουμε τη δυνατότητα στα νέα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτές τις ομάδες να δουν πως η Γ΄ Εθνική δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο, και επίσης πως η διοίκηση και η ομάδα του Τυρνάβου έχει κάνει στροφή πραγματικά προς αυτά τα νέα παιδιά και στο μέλλον τα υπολογίζει πάρα πολύ για το ρόστερ καθώς και στη συνεργασία όλων των ερασιτεχνικών ομάδων του νομού και θα επενδύσει πάρα πολύ σε αυτό.
Η δεύτερη φάση των φιλικών (ΑΟΚ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ, ΑΕΛ, ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ) θα είναι δυνατά τεστ για να βγάλουμε πιο ασφαλές συμπεράσματα για το πού βρίσκονται αυτά τα παιδιά μετά από τα εύκολα (πάντα θεωρητικά γιατί στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο, εύκολο το κάνεις εσύ με την απόδοσή σου), και αυστηρά πλέον να διορθώσουμε ή να βελτιώσουμε όλοι μαζί τις ατέλειες έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο δυνατοί γίνεται από το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος». 
 
ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΙ
 
Στο τρίτο του φετινό φιλικό παιχνίδι καθώς προηγήθηκαν αυτά με τον Φαλανιακό και τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ο Τύρναβος 2005 θα παίξει σήμερα και ώρα 6 το απόγευμα στο Διμήνι του Βόλου με την τοπική ομάδα, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Θεσσαλίας. Ο τεχνικός της τυρναβίτικης ομάδας Τάσος Μπεριτζάς θα χρησιμοποιήσει συνολικά 20 παίκτες, συν τους τρεις τερματοφύλακες (Γούπος, Κατσίβελος, Ντάλλας) και περιμένει να δει μια καλή αγωνιστική εικόνα. Η αποστολή του Τυρνάβου 2005 θα αναχωρήσει στις 3 το μεσημέρι, για την πόλη της Μαγνησίας.
 
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Τα νούμερα που θα φορούν οι παίκτες του Τυρνάβου 2005 κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 είναι:
Κώστας Γούπος        1
Χρήστος   Κατσίβελος          71
Χρήστος Ντάλλας      29
Χρήστος Νόνης         20
Δημήτρης Σιάτρας     4
Γιάννης   Αντωνόπουλος      6
Αποστόλης Πολύζος            5
Περικλής Μπουσινάκης        10
Νικόλαος Τσούκαλος           9
Δημήτρης Δημολιός 19
Δημήτρης Καλπίας    26
Χρήστος Αλεξίου       7
Ερμής Μεζίνι 8
Πάρης Μπόντε           69
Χρήστος Φλέγκας     17
Γιώργος Κακαβίτσης            40
Δημήτρης Παπαγεωργίου    27
Πέτρος Διβανές         11
Χρήστος Αγριόδημος           23
Γρηγόρης Περήφανος          25
Βασίλης Αθανασιάδης          21
Σάββας Σιδηρόπουλος        90
Κώστας Οικονόμου  77
Ευθύμιος Αθανασούλης       15 
Φίλιππος Τζιόλης     18
Γεώργιος Ρόκκα       99
Βασίλης Λάιος            24
 ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
 Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Α. Ο Τύρναβος 2005 για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013. Για ακόμη μια χρονιά, η ομάδα καλεί τον κόσμο κοντά της, για να βοηθήσει και να στηρίξει την προσπάθειά της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
«Η αγάπη και η στήριξη στον Τύρναβο 2005 είναι το κίνητρο για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να ανεβάσουμε όλοι μαζί την ομάδα στο πιο ψηλό επίπεδο. Ο Τύρναβος 2005 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στη Football League 2 και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σας καλεί να βρεθείτε στο πλευρό της. Σε ένα νέο και φιλόδοξο ξεκίνημα, σε μια νέα αρχή που σκοπό έχει η ομάδα της πόλης μας να είναι επάξια της ιστορίας του τόπου μας. Η αγωνιστική περίοδο 2012-2013 μας βρίσκει εν μέσω μια οικονομικής κρίσης η οποία και γίνεται άμεσα κατανοητό πως επηρεάζει τον καθένα μας ξεχωριστά. Με γνώμονα λοιπόν το γεγονός αυτό, η ΠΑΕ Α.Ο Τύρναβος 2005, αποφάσισε να μειώσει φέτος το κόστος των εισιτηρίων διαρκείας για να δώσει τη δυνατότητα να τα προμηθευτούν όλοι, με την τιμή να ανέρχεται στα 100 ευρώ», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η ΠΑΕ Τύρναβος 2005
*Βασικός χορηγός των εισιτηρίων διαρκείας είναι η Vodafone, με τη συμβολή και βοήθεια του υπεύθυνου κ. Δημήτρη Καλλιαρδού. Το κατάστημα βρίσκεται στην Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass