ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΟΡ ΣΕ ΤΕΡΨΙΘΕΑ, ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΛΕΡΙΑ

«Βροχή» τα γκολ στα χθεσινά φιλικά παιχνίδια

* ΜΕ 3-0 Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ ΣΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑ *ΜΕ 1-0 Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΜΕΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2012 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:49
 Τα φιλικά παιχνίδια έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες με τις ομάδες να προετοιμάζονται πυρετωδώς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μεγάλα σκορ είχαμε χθες σε Τερψιθέα και Μακρυχώρι όπου οι τοπικές ομάδες επιβλήθηκαν με 4-0 των ΠΑΟΛΑ και Ομορφοχώρι αντίστοιχα, ενώ ο Τύρναβος πέρασε με 3-0 από τη Μελιβοία. Με 6-1 η Δήμητρα Γιάννουλης νίκησε τα Βούναινα και με 8-0 ο Τοξότης πέρασε από τα Δελέρια.
Αναλυτικά:
ΣΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑ
Μία ακόμη εκτός έδρας φιλική νίκη πέτυχε ο Τύρναβος 2005. Οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά μετά το ματς με τον Φαλανιακό κατάφεραν να φύγουν νικητές και από τη Μελιβοία κερδίζοντας τον τοπικό Φιλοκτήτη με σκορ 0-3.
Το 0-1 έκανε ο Τσούκαλος στο 40’, στο 67' ο Τζιόλης θα κάνει το 0-2 ενώ λίγα λεπτά πριν τη λήξη ο Αλεξιου διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ (Ζιάκας): Γεωργούλας, Πενίκης, Σουλιώτης, Καραμπούζης, Χριστίδης, Σελήνης, Λούγκος, Λίταινας, Παπαχρήστος, Σπανός, Σιμσιρής ενώ έπαιξαν και οι Νούσιος, Κορδαλής, Πλατσάς, Καραντώνης, Κατσιάνος.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Μπεριτζάς) (α' μέρος): Κατσίβελος (35' Ντάλλας), Πολύζος, Καλπίας, Περήφανος, Αθανασιαδης, Φλέγκας, Μεζίνι, Τσούκαλος, Κακαβίτσης, Ρόκα, Μπόντε. (β' μερος): Ντάλλας (65' Γούπος), Σιάτρας, Νόνης, Αθανασούλης, Νικολίτσης, Αντωνόπουλος, Λάιος, Διβανές, Σιδηρόπουλος, Αλεξίου, Τζιόλης,
ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ
Σε καλό ρυθμό δείχνει πως βρίσκεται η προετοιμασία του Μαχητή Τερψιθέας. Ο Κώστας Τσιουτσιούμης με τον συνεργάτη του Αχιλλέα Στεργιάκη είδε τους παίκτες του να κερδίζουν τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ με σκορ 4-0. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν με τη σειρά οι Σαββίδης, Μάτος, Αθανασίου, Κουρούκας.
Επόμενο φιλικό για τον Μαχητή θα είναι αύριο Σάββατο με τον Ηρακλή Χάλκης στην Τερψιθέα (18.00). Την ίδια μέρα το φιλόδοξο συγκρότημα του Κώστα Κολομητρούση θα παίξει στα Φάρσαλα με τον Αχιλλέα (18.00).
ΜΑΧΗΤΗΣ (Τσουτσούμης): Μπρέλλας, Τσιαντούλης, Τάτσιος Γ., Χασιώτης, Αθανασίου, Παυλόπουλος Α., Σαββίδης, Μολάς, Μάτος, Κυριάκος, Αποστόλου ενώ έπαιξαν και οι Σχοινάς, Βλησσαρούλης, Μόρφος, Μάρκου, Βαβίτσας, Κουρούκας, Τσιτρουτζής, Αγγελής, Τζουρμακλιώτης.
ΑΒΕΡΩΦ (Κολομητρούσης): Τζουζέπε, Ελευθέρογλου Γ., Καζκακούδης, Καφφές, Κλεισιάρης, Γκουτζιούδης, Παππάς, Ευσταθιάδης, Ταρταμπούκας, Φουσίκας, Ανυφαντής, ενώ έπαιξαν και οι Μιχαήλ, Ντούγκος, Παπαναστασίου, Μάρκου, Παπαγιάννης.
ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ
Εύκολη νίκη σε φιλική αναμέτρηση σημείωσε χθες ο Αετός Μακρυχωρίου επί της Δόξας Ομορφοχωρίου με σκορ 4-0. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Σκέντζας (2), Μητσογιάννης και Καρασίμος.
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Λιάπης): Μόσιαλος, Παπαηλίας, Χριστιανίδης, Στογιάννης, Σουπεκιώτης, Γκομοσίδης, Φουσίκας, Τίκος, Σκέντζας, Τέας, Μητσογιάννης, ενώ έπαιξαν και οι Μπιτσαράς, Γεωργόπουλος, Γωγάκος, Χρόνης, Σουπεκιώτης Κ., Καρασίμος, Κυρίτσης, Τζίκα.
ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ (Ρακιτζόγλου): Μπίτης, Χριστοδούλου Κ/Γ., Μωραίτης, Φαρμάκας, Καπετάνιος Γ., Βιλανάκης, Τζαλαμπύρας, Ασήκογλου, Σαπουνάς, Καπετάνιος Α., Φιλιππίδης, ενώ έπαιξαν και οι Χριστοδούλου Κ., Χριστοδούλου Ρ., Σινάπαλος, Καμπουρογιάννης, Παπαδόπουλος. * Το Μακρυχώρι θα παίξει το επόμενο φιλικό αύριο Σάββατο με το Βλαχογιάννι στις 18.00. Επόμενο φιλικό για το Ομορφοχώρι θα είναι την Τρίτη με το Αβέρωφ στις 18.00
ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ
Στο γήπεδο Φαλάνης ο Σμόλικας πήρε τη νίκη με 1-0 ωστόσο η ομάδα της Μελίας κέρδισε τις εντυπώσεις. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Θοδωρή Εμμανουήλ έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία και ότι θα είναι ένα από τα φαβορί στη Β’ ΕΠΣΛ τη νέα χρονιά. Στο 20’ ο Χατζυμπύρος κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος όμως ο Καλογιάννης επενέβη σωτήρια και κράτησε το 0-0. Τελικά το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε λίγο αργότερα στο 26’ ο Πατσής με σουτ.
Ντεμπούτο με τις δύο ομάδες έκαναν χθες δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές ένας για κάθε ομάδα. Πιο συγκεκριμένα από τον Σμόλικα ο 16χρονος επιθετικός Λιάκος που αποκτήθηκε από την Ακαδημία Τυρνάβου και από τη Μελία ο Φιτσόπουλος.
Την ερχόμενη Κυριακή ο Σμόλικας θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Λάρισας (18.00), ενώ η Μελία την επόμενη Τρίτη θα μεταβεί στο Συκούριο όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον τοπικό Κίσσαβο (18.00).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Δανιλούλης): Καλογιάννης, Ρούμπος, Κουλμεζόγλου, Μπουφίκος, Κουκούλης, Χατζηγιάννης, Μαλαμάς, Λιάκος, Πατσής, Λόζος, Κακαβίτσης (Στυμονιάρης, Γραβάνης, Βοριάς, Τανάιας Γ., Ντίστας, Μανδραβέλης).
ΜΕΛΙΑ (Εμμανουήλ): Τέρπος, Χασιώτης, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιαδήμος, Αθανασίου, Νάτσιουλας, Παγονόπουλος, Βάρσος, Χατζημπύρος, Θεοδωρόπολυος, Ντόβας (Αγγελακόπουλος Κ., Ζησόπουλος, Εμμανουήλ, Τέγος, Μπακάλης, Ιακωβάκης).
ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
Στο 3ο για εφέτος φιλικό παιχνίδι η Δήμητρα Γιάννουλης κέρδισε με 6-1 στο γήπεδό της τα Βούναινα, σε μια αναμέτρηση όπου ο τεχνικός Θανάσης Τσώτσος έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν πολλά νέα παιδιά, που δεν είχαν ικανό χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα φιλικά (με Δήμητρα Αγιάς και Φιλοκτήτη Μελιβοίας).
Το πρώτο μέρος κύλησε σε μέτριο ρυθμό καθώς επηρέασε τους παίχτες και των 2 ομάδων ο πολύ ζεστός καιρός. Στην επανάληψη παίχθηκε καλύτερο ποδόσφαιρο με περισσότερη κυκλοφορία της μπάλας και με σαφή υπεροχή την γηπεδούχων, περνώντας σαν αλλαγές βασικοί παίχτες, οι οποίοι έδωσαν άλλον αέρα στο παιχνίδι.
Τα τέρματα πέτυχαν οι Δαούλας (2), Μπαρούτας Θ. (2) και Σαΐτης (2) για λογαριασμό της Γιάννουλης, ενώ από τα Βούναινα το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Χατζηλιάδης.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Χρ. Χατζηλιάδης.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Τσώτσος): Παναγιωτόπουλος, Μάλτζαρης, Φατούρας, Σαπάκος, Θώμος, Ζηρδέλης, Μπαρούτας Ν., Πασιός, Μαλαβιέζος, Δαούλας, Γκαλγκανόπουλος (Μπαρούτας Θ., Σαΐτης, Μανάκας, Τασιός, Κουρούτσαλης, Κικκίδης, Τέλιος, Δαλακόνης).
Α. Ε. ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Τσαπράζης): Μητσάκης, Αγγλόπουλος Γ., Καραποστόλης, Ακρίβος, Ευαγγέλου, Γκρίμπας, Καρυπίδης, Γεωργόπουλος, Μερτζανίδης, Χατζηθεοδώρου, Χατζηλιάδης (Αγγλόπουλος Δ., Τσαπράζης Στ., Ματούλας, Αγγλόπουλος Κ., Λαζαρίδης, Τιχταπανίδης, Τσαπράζης Κ., Ζήκος, Καρυπίδης).
*Το επόμενο φιλικό για τη Δήμητρα Γιάννουλης είναι αύριο Σάββατο (25/8) εντός έδρας με αντίπαλο τον Αμπελωνιακό.
ΣΤΑ ΔΕΛΕΡΙΑ
Εύκολα ο Τοξότης Λάρισας επιβλήθηκε στα Δελέρια της τοπικής ομάδας με 8-0. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Μπαλογιάννης 2, Κάνος 2, Τάκε, Σαμαράς, Τσανάς, Παππάς Ν.
Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Τοξότη η απόκτηση του 15χρονου επιθετικού από τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης, Γιάννη Μπαλογιάννη ο οποίος είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων του νομού.
ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γκάτας): Μπρούτσος, Παππάς, Τσακνάκης, Δάλλας, Παπαδημητρίου, Παγκαρλιώτας, Τάκε, Παππάς, Τσανάς, Μπαλογιάννης, Σαμαράς (Ρούσος, Ευαγγέλου, Σπαρτής, Μαύρος, Νανούλης, Γκαραβέλης, Τσαπατόρης, Βαϊόπουλος, Κάνος).
* Εν τω μεταξύ σε μια ακόμα χθεσινή φιλική αναμέτρηση η Αναγέννηση Φαρσάλων επιβλήθηκε του Πρωτέα Αχιλλείου με σκορ 4-0. Οι σκόρερ ήταν οι εξής: Μακρής, Ζαγγανάς, Βότσης και Πατσιούρας.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass