Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΑΤΑ

Στα βήματα του Καραπιάλη και του Γκέκα...

ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΥΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2012 20:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:47
Του Κ. Γκιάστα
Από τη συγκεκριμένη ομάδα αναδείχθηκαν κατά το παρελθόν δύο σπουδαίοι Έλληνες ποδοσφαιριστες. Ο ένας είναι ο Βασίλης Καραπιάλης και ο άλλος είναι ο Φάνης Γκέκας. Και οι δύο από τον Τοξότη, πήγαν στην ΑΕΛ, έπειτα σε μεγάλη ομάδα του κέντρου και ήταν βασικότατα στελέχη της Εθνικής Ελλάδας. Μάλιστα ο Γκέκας κυνηγάει εδώ και χρόνια την τύχη του στο εξωτερικό με μεγάλες επιτυχίες.
Στα χνάρια τους θέλουν να πατήσουν οι νέοι παίκτες του Τοξότη. Να περάσουν από τα ίδια βήματα και να φτάσουν ψηλά και ακόμα πιο ψηλά. Γιατί οι στόχοι και τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ. Ειδικά μάλιστα όταν αναφερόμαστε σε Λαρισαίους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν από πείσμα και θέληση.
Με νέα παιδιά στη σύνθεσή του και πίστη στην παράδοση που θέλει να δουλεύει με ταλέντα ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Τοξότης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την τύχη να διαθέτουν έναν σοβαρότατο προπονητή γεμάτο υπομονή και όρεξη για δουλειά με νεαρούς αθλητές, τον Χρήστο Γκάτα.
Μάλιστα ο Χρήστος Γκάτας (ένας άνθρωπος με άποψη για το ποδόσφαιρο) μιλώντας στην «Ε» τόνισε τα εξής: «Νομίζω πως δεν αλλάζει τίποτα για εμάς άσχετα αν ανέβηκε κατηγορία. Το όραμα αυτής της ομάδας είναι να συνεχίζει να λειτουργεί μέσα από τις ακαδημίες της. Ο Τοξότης θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και παράλληλα να αναδείξει τους νεαρούς του παίκτες στην ποδοσφαιρική σκάλα της χώρας και όχι μόνο. Αυτό έγινε με τον Δημήτρη Καλπία (σ.σ. ο νεαρός παίκτης πήρε μεταγραφή στον Τύρναβο) και με την ευκαιρία να του ευχηθούμε είναι δυνατός και να έχει κάθε επιτυχία στην καριέρα του».
Όσον αφορά γενικότερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σχολίασε: «Ξεκίνησε μια διαδικασία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για να επανέλθει στις αρχικές του βάσεις. Τα δεδομένα αλλάζουν. Βλέπουμε πως η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει σημαντικά το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει όλοι να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον αυτό να δώσει μια ώθηση και να βάλουμε γερές βάσεις για το μέλλον.
ΜΕ ΑΛΕΞΗ ΠΑΓΚΑΡΛΙΩΤΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ
Φέτος στην ομάδα θα βρίσκεται και ένας αθλητής με μεγάλη εμπειρία. Ο Αλέξης Παγκαρλιώτας όμως εκτός από παίκτης έχει επωμιστεί και έναν σοβαρό ρόλο, αυτό του προπονητή των ακαδημιών του συλλόγου. Μιλώντας και αυτός με τη σειρά του σχολίασε αρχικά τους στόχους της νέας σεζόν: «Ο βασικότερος στόχος της ομάδας δεν είναι ούτε να ανεβαίνει κατηγορίες ούτε να παίρνει με το ζόρι πρωταθλήματα. Ο ουσιαστικός στόχος του Τοξότη είναι να δουλεύουμε με τα νεαρά παιδιά. Πιστεύω πως γίνεται καλή δουλειά με τον κ. Γκάτα».
Για την πρώτη του επαφή με την προπονητική τόνισε: «Ευελπιστώ πως θα τα πάω καλά. Το να ασχολείσαι με τα μικρά παιδιά είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με ό,τι κάνεις. Θα δουλέψω όσο μπορώ περισσότερο για να τα βοηθήσω».
ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ»
Πάντα δίπλα στους παίκτες και το προπονητικό τιμ βρίσκεται η διοίκηση του συλλόγου. Εκεί βρήκαμε τον Αργύρη Σπαρτή που είναι γενικός αρχηγός του Τοξότη και υπογράμμισε: «Η ανάδειξη ταλέντων είναι ο βασικότερος στόχος του Τοξότη. Έχουμε έναν ικανότατο προπονητή τον κ. Γκάτα και πάνω σε αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε.
Σε σχέση με τη Β’ ΕΠΣΛ ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος. Σίγουρα οι ομάδες είναι πιο δυνατές και σε καλύτερο επίπεδο. Αυτό όμως εμάς δεν μας αγγίζει καν. Εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε μια καλή πορεία και πάνω από όλα η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν μας ενδιαφέρει αν πάμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές και με μεγαλύτερη εμπειρία και να χάσουμε. Εμείς κοιτάμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ο κόσμος που θα το δει να φύγει με αυτήν την εντύπωση. Φυσικά έχουμε στο μυαλό μας την παραμονή αλλά αν προκύψει μια ακόμα καλύτερη πορεία δεν θα πούμε όχι ακόμα και για στην άνοδο».
 
 
Φιλικά
Ο Τοξότης θα παίξει στις 18 Αυγούστου ένα φιλικό στα Δελέρια ενώ το πρόγραμμα όλων των υπόλοιπων φιλικών αναμετρήσεων θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα του Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης.
 
Τι είπαν οι παίκτες
Νίκος Παππάς: «Βασικά θα πρέπει να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία να έχουν υγεία οι ποδοσφαιριστές τους. Φέτος η ομάδα μας σαν στόχο έχει μια καλή πορεία με νέους ποδοσφαιριστές και έναν σημαντικό προπονητή τον κ. Γκάτα. Προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ το σύνολο».
 
Ραφαήλ Τσακνάκης: «Σίγουρα είναι μια διαφορετική κατηγορία η Α1 ΕΠΣΛ. Πιο δύσκολη και καλύτεροι οι αντίπαλοί μας. Στόχος του Τοξότη είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό έχουμε και βλέψεις για άνοδο. Κακά τα ψέματα. Είναι και ιστορικό το όνομα του Τοξότη».
 
Αλέξανδρος Τάκε: «Από τη στιγμή που ανεβήκαμε ανεβαίνει και ο δείκτης δυσκολίας. Ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομαδας. Είμαστε δεμένο σύνολο ωστόσο και θεωρώ πως μπορούμε να έχουμε μια καλή πορεία μέσα από το σωστό ποδόσφαιρο. Όπως ήρθαν και πέρυσι οι επιτυχίες ελπίζω πως θα έρθουν και φέτος».
 
 
Έκαναν ένα γήπεδο στη Γιάννουλη
Την κατάσταση στα χέρια τους πήραν οι άνθρωποι του Τοξότη όσον αφορά στο γηπεδικό πρόβλημα. Δεν έβρισκαν χώρο ικανό και διαθέσιμο να κάνουν τις προπονήσεις τους όπως θα ήθελαν και έτσι αποφάσισαν να δράσουν. Πήγαν λοιπόν στη Γιάννουλη και διαμόρφωσαν έναν χωράφι σε γήπεδο και μάλιστα αξιόλογο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass