ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τη Δευτέρα αρχίζουν οι Ακαδημίες της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2012 20:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:47
Για τη Δευτέρα 20 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών της ΑΕΛ και η διοίκηση του σωματείου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων καθόλα επιτυχημένων ετών, τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 και ώρα 6 μ.μ. στο Πάρκο Αλκαζάρ θα λάβει χώρα η πρώτη συγκέντρωση για την έναρξη προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Καλούνται οι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1996 έως 2001 να προσέλθουν με αθλητική περιβολή και παπούτσια τρεξίματος.
Πιστή στη φιλοσοφία και το σκοπό για υψηλού επιπέδου, εντατική προετοιμασία και ανάδειξη ποδοσφαιριστών που θα έχουν όλα τα φόντα για να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ και να σταθούν επάξια σε επαγγελματικό επίπεδο, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ συνεχίζει και φέτος την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση και ανέβασμα του επιπέδου της.
Στο πλαίσιο αυτό, το προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας φέτος εμπλουτίστηκε με πρόσθετες εξειδικευμένες προπονήσεις ήπιας ενδυνάμωσης, υπό τις οδηγίες της γυμνάστριας κ. Αγγελικής Κουτσιαύτη. Στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας, οι «παλιοί» κ.κ. Νίκος Βλαχούλης (αρχιπροπονητής), Γιάννης Βασιλείου και Θάνος Αγγέλης φέτος πλαισιώθηκαν από τον κ. Χρήστο Μιχαήλ (προπονητή τερματοφυλάκων) και τους έμπειρους προπονητές ποδοσφαίρου κ.κ. Κώστα Γούλα και Θανάση Κυριλλίδη.
- Εξάλλου υπενθυμίζεται, ότι η πρώτη συγκέντρωση για τα τμήματα τζούνιορ, προτζούνιορ και μίνι (γεννηθέντες 2002-2007) είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 5:30 μ.μ. στο DA LUZ (περιφερειακή Τρικάλων).
ΚΑΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΣΤΙΒΟΣ
Εξάλλου η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ αποφάσισε την επαναδραστηριοποίηση του τμήματος στίβου και σχετικά ανακοίνωσε: «Μετά από εντατική προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται η έναρξη της διαδικασίας εγγραφών στην αναδιοργανωμένη ακαδημία Στίβου της μητρικής ΑΕΛ 1964. Φέτος ξεκινάει μία νέα προσπάθεια για να επιστρέψει το τμήμα στις επιτυχίες του παρελθόντος, μιας και ο στίβος της ΑΕΛ αποτελεί τη φυσική συνέχεια του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας. Επίσης, από φέτος θα λειτουργήσει και οργανωμένο τμήμα για προπονήσεις υποψηφίων στρατιωτικών σχολών, αστυνομίας και γυμναστικής ακαδημίας. Από τις 20 Αυγούστου 2012 και καθημερινά από 5 μ.μ. ως 10 μ.μ. οι ενδιαφερόμενοι αθλητές θα μπορούν να πραγματοποιούν τις εγγραφές τους στα γραφεία του σταδίου Αλκαζάρ στη Θύρα 3. Η πρώτη προπόνηση-συγκέντρωση των αθλητών του τμήματος Στίβου της ΑΕΛ για την 27.08.2010 και ώρα 6 μ.μ. είναι προγραμματισμένη υπό τις οδηγίες των προπονητών κ. Χρήστου Γκόλτσιου και Γιάννη Ακριβούλη. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι αθλητές να προσέλθουν εγκαίρως με ενδυμασία προπόνησης στη Θύρα 3 Σταδίου Αλκαζάρ. Όλοι οι αθλητές θα παραλάβουν ρουχισμό και κάρτα εισόδου για τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ στο ΑΕL FC ARENA».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass