ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Από το όνομα και μόνο βλέπει…ψηλά

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2012 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:46
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το όνομα και μόνο του Αχιλλέα προσδίδει μια άλλη οντότητα στο ιστορικό σωματείο των Φαρσάλων, που είναι καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται και να δίνει σκληρές μάχες για να φτάσει ψηλά.
Πόσο μάλλον τώρα περισσότερο που προετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας, όπου θα επιδιώξει να έχει μια πολύ καλή παρουσία και να διεκδικήσει ό,τι μπορεί περισσότερο σε σχέση με την περσινή χρονιά.
Όλοι στην ομάδα είναι συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τις υπάρχουσες δύσκολες οικονομικές καταστάσεις, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.
Όμως υπάρχουν και παράθυρα αισιοδοξίας στον Αχιλλέα, που θα στηριχθεί σε ένα κορμό έμπειρων παικτών οι οποίοι με τα νέα παιδιά που είναι στο ρόστερ, μπορούν να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα προσελκύσει με το παιχνίδι του τους φίλους της ομάδας.
Η προετοιμασία συνεχίζεται σε πολύ καλό κλίμα και όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να δώσουν τον καλυτερό τους εαυτό στις προπονήσεις, γνωρίζοντας ότι όσο περισσότερο κουραστούν αυτή την περίοδο, τόσο και τα αποτελέσματα θα είναι ευεργετικά όταν αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
ΜΕ ΤΡΙΑΝΑΤΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι συναισθηματικά δεμένος με τον Αχιλλέα και για τρίτο συνεχόμενο χρόνο βρίσκεται στο τιμόνι του, ενώ έχει δουλέψει και άλλες φορές στο παρελθόν, καθώς αποτελεί τον καλύτερο   και ίσως τον πιο πιστό στρατιώτη του, που πάντα έδινε και την καρδιά του γι΄ αυτό το σωματείο.
Σεμνός, σοβαρός και μετρημένος, ο τεχνικός ηγέτης της φαρσαλινής ομάδας, επισήμανε στις δηλώσεις του τα εξής: «Φέτος ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια, πιο «ιδιαίτερη» θα ΄λεγα από τα προηγούμενα χρόνια. Το έμψυχο υλικό ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό, αφού δουλεύουμε με πολλά νέα παιδιά που έχουν στόχους και φιλοδοξίες. Η ομάδα μας πριν λίγο καιρό πέρασε δύσκολες στιγμές μέσα από δύο συνελεύσεις, με ελάχιστη συμμετοχή. Όσοι είμαστε σήμερα εδώ το κάνουμε γιατί σεβόμαστε τη μεγάλη ιστορία της και στην προσπάθεια που γίνεται τα δυο τελευταία χρόνια, ώστε να λειτουργήσει σε πρότυπα συλλόγου μεγαλύτερης κατηγορίας.
Το οργανωτικό κομμάτι βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Στο αγωνιστικό μέρος κρατήσαμε ένα κορμό έμπειρων παικτών με νοοτροπία νικητή και αυτή τη νοοτροπία προσπαθούμε όλοι μας να εμφυσήσουμε στα νέα παιδιά. Και όσο γρηγορότερα το πετύχουμε, τόσο πιο ανταγωνιστικοί θα παρουσιαστούμε. Προχωράμε βήμα-βήμα με διάθεση και συνέπεια σε ότι κάνουμε, διεκδικώντας κάθε αγωνιστική το καλύτερο δυνατό, χωρίς μεγάλα λόγια και δηλώσεις, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.
Δεν θα παίζουμε μόνοι μας και θα έχουμε αντιπάλους καλές ομάδες που έχουν τους δικούς τους στόχους, σε ένα αξιόλογο πρωτάθλημα.
Εύχομαι υγεία σε όλους, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με όσο γίνεται καλύτερο θέαμα και κυρίως με υγιή και θεμιτό ανταγωνισμό».
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΜΠΑΣ
Ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις του και ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» Γιάννης Μπούμπας, που τόνισε τα εξής: «Τα οικονομικά όχι μόνο έχουν στενέψει, αλλά δεν υφίστανται καν. Οι πόροι είναι μηδαμινοί και δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά.
Πιστεύω θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά, όχι μόνο για τον Αχιλλέα αλλά και για όλες τις ομάδες του νομού. Ειδικά δε για όλους αυτούς που έχουν την «τρέλα» και ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Όσο αφορά στο μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στον κόσμο των Φαρσάλων γι΄αυτή τη νεανική ομάδα είναι ότι πρέπει να βοηθήσουν πολύ περισσότερο και αυτή την έκκληση κάνω εδώ και δύο χρόνια. Αντιλαμβάνομαι απόλυτα ότι αυτός ο κόσμος είχε συνηθίσει τον Αχιλλέα σε μεγαλύτερες κατηγορίες, όμως εμείς τον παραλάβαμε από το μηδέν και ξαναχτίζουμε μια καινούργια ομάδα. Χρειάζεται να μας βοηθήσουν, διότι οι πολλοί σώζουν τον ένα, ενώ ο ένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αν δεν υπάρξει η ανάλογη συμπαράσταση, τότε το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο για το ποδόσφαιρο των Φαρσάλων. Δεν γνωρίζω πόσο υπομονή θα κάνουμε ακόμη, στην περίπτωση που δούμε να υπάρχει παντελής αδιαφορία».
Τι δήλωσαν οι παίκτες
Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται στις δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που ξέρουν ότι κουβαλάνε ένα βαρύ φορτίο, αλλά δουλεύουν για να είναι έτοιμοι όταν πρέπει και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Να τι δήλωσαν λοιπόν τέσσερις εξ αυτών, λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο των Φαρσάλων:
ΑΛΚΗΣ ΝΙΚΟΥΛΗΣ: «Κατ΄ αρχάς εύχομαι καλή χρονιά, σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πάνω από όλα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Ο Αχιλλέας είναι ιστορική ομάδα, φέτος έχουμε στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, υπάρχει από πέρυσι ο ίδιος σχεδόν κορμός και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Γνωρίζουμε φυσικά ότι υφίστανται αρκετές δυσκολίες όπως σε όλες τις ομάδες, όμως με καλή διάθεση και πολλή δουλειά, πιστεύω ότι θα πάμε καλά».
ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: «Κάνουμε μια καινούργια αρχή, με μια νέα ομάδα. Ο κορμός είναι ο περσινός, ήρθαν και νέα παιδιά που έχουν όρεξη όπως βλέπω στις προπονήσεις. Ευελπιστώ ότι η ομάδα θα πάει εξίσου καλά όπως πέρυσι και θα κοιτάξουμε το καλύτερο, παραμένοντας πάντα σοβαροί και προσγειωμένοι».
ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Υπάρχουν οι παίκτες που έχουν εμπειρία και μπορούν να βοηθήσουν τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος στον σύλλογο.
Αν και είναι αρχή ακόμη στην προετοιμασία, δείχνουν όλοι οι συμπαίκτες μου διάθεση και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε μια καλή πορεία, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ: «Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά από τον προπονητή μας Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που είναι ο καλύτερος και αισιοδοξούμε για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά. Όλα θα πάνε καλά και ο Αχιλλέας στοχεύει πάντα ψηλά. Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα, που να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να χαίρεται να την βλέπει ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο».
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
18/8 Αχιλλέας-Ηρακλής Βόλου
21/8 Τερψιθέα-Αχιλλέας
25/8 Αχιλλέας-Ν.Αγχίαλος
 
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Στην ομάδα του Αχιλλέα ήρθαν με μεταγραφή οι Ξυνογαλάς (από Βαμβακού), Ζητούνης (από Βρυσιά) και Πέτσας (από Ακαδημία Αχιλλέα), ενώ στην προετοιμασία συμμετέχουν από την Ακαδημία του Αχιλλέα οι Καραμπέρης, Δημακόπουλος, Ανυφαντής, Μαλέσκα, Μπουλούτσος, Κατσανάκης, Παλιούρας Δημ.
Κάποιοι από αυτούς θα αποκτηθούν.
Έφυγαν από την ομάδα των Φαρσάλων οι Παπαδόπουλος (Βρυσιά), Ανδρεόπουλος (Βρυσιά), Θεοδωρόπουλος (για επαγγελματικούς λόγους).
Για διαφόρους λόγους δεν παίρνουν μέρος στην προετοιμασία οι Τασιόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ζαφειρούλης, Νταφόπουλος.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass