ΜΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ, ΤΑΜΠΟΥΡΛΑ, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ

Απόλλων Λ.: Με όνομα βαρύ σαν ιστορία...

ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΕΖΟΝ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2012 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:44
 Του Κ. Γκιάστα
 
Είναι το καμάρι της Φιλιππούπολης. Η ομάδα της προσφυγιάς από την Ανατολική Ρωμυλία. Περήφανα στέκει εδώ και πολλά χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες. Πάντα καθαρός και αυτόνομος.
Απλά τώρα περνάει μια κάμψη και βρίσκεται στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ. Αυτό δεν αλλάζει όμως την ιστορικότητα και τη σπουδαιότητα του σωματείου που είναι πραγματικό κόσμημα για τη Λάρισα.
Ο Απόλλων Λάρισας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ. Με προπονητή τον Ζόραν Μπάμποβιτς και με την ίδια φιλοσοφία. Δηλαδή να παράγει συνεχώς ταλέντα και να επενδύει σε νεαρούς αθλητές, με όποιο κόστος.
Χθες στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ο Απόλλων έκανε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν μετά τον αγιασμό και εκεί τους περίμενε μια έκπληξη. Δεκάδες νεαροί φίλαθλοι με καπνογόνα, ταμπούρλα και συνεχόμενα συνθήματα στήριξης απέδειξαν πως ο σύλλογος είναι όντως ξεχωριστός καθώς τέτοιες εικόνες δεν είναι συνηθισμένες σε προπονήσεις ομάδων τοπικού πρωταθλήματος.
ΜΠΑΜΠΟΒΙΤΣ: «ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ»
Ο προπονητής του Απόλλωνα Ζόραν Μπάμποβιτς λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης μίλησε στην «Ε» και τόνισε τα εξής: «Εμείς συνεχίζουμε την περσινή μας δουλειά. Βασιζόμαστε περισσότερο σε νεαρά παιδιά που προέρχονται από την εφηβική ομάδα. Οι δύο περσινοί μας καλύτεροι παίκτες οι Μπέης και Μπόντε έφυγαν και καλό είναι να φεύγουν οι παίκτες. Εμείς θέλουμε από τα τμήματα να έρχεται νέο αίμα. Καλό είναι επίσης το γεγονός πως έμειναν στη Λάρισα και θα σπουδάσουν εδώ. Πιστεύω πως αυτή η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Η προσοχή μας να είναι στραμμένη εκεί συνέχεια. Μόνο έτσι ο Απόλλων μπορεί να κάνει κάτι».
Σχετικά με το σχηματισμό της ομάδας τόνισε: «Εμείς μείναμε χωρίς δύο μόνο παίκτες. Εφόσον ήρθε ο Γιάννης Σπυρόπουλος που ήταν παλιά εδώ στον Απόλλωνα και πέρυσι στα Τρίκαλα, πιστεύω πως θα αναπληρώσει το κενό του Μπέη. Τώρα μας μένει να ψάξουμε έναν νεαρό επιθετικό για να καλύψει το κενό του Μπόντε. Ο κορμός θα είναι ο ίδιος απλά θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά πλέον.
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ: «ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ»
Από πλευράς διοίκησης παρών στο γήπεδο το μέλος Δημήτρης Καρβούνης που εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου τόνισε: «Όπως όλα τα χρόνια από όσο θυμάμαι εγώ τον ευατό μου που είμαι στον Απόλλωνα γύρω στα 8 χρόνια η φιλοσοφία είναι η ίδια. Η ομάδα θέλει να μπαίνει μέσα στο γήπεδο να παίζει ωραία μπάλα και να βγάζει νέα ταλέντα. Δεν μας ενδιαφέρει η ηλικία του παιδιού αλλά να υπάρχει ήθος και ο κόσμος να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο που θα έρχεται να βλέπει.
Ο Απόλλων έχει βαρύ όνομα και μεγάλη ιστορία παρά το γεγονός πως βρίσκεται στο τοπικό ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι που τη στηρίζουμε προσπαθούμε όσο μπορούμε. Βέβαια να τονίσουμε πως οι εποχές αυτές είναι δύσκολες για έναν παράγοντα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πόσο μάλιστα όταν βρίσκεται σε ένα σωματείο όπως είναι ο Απόλλων.
Καλώ τον κόσμο που αγαπάει το σωματείο να είναι και φέτος κοντά στην ομάδα και να τη στηρίξει. Επίσης εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία της Λάρισας».
 
 
ΤΙ είπαν οι παίκτες
 
Θεόδωρος Εμμανουήλ: «Πρωταρχικός μας στόχος και φέτος θα είναι να προσπαθήσουμε να προωθήσουμε τα νεαρά παιδιά. Αγωνιστικά τώρα θα επιδιώξουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό θα είναι μια ηθική ικανοποίηση για τους μικρούς και για εμάς τους μεγάλους παίκτες που τους πλαισιώνουμε γιατί στην ουσία εμείς πλαισιώνουμε τους μικρούς και όχι αυτοί εμάς.
 
Σπύρος Ιωαννίδης: «Φέτος με τις μεταγραφές που έχουν κάνει και οι άλλες ομάδες βλέπω πως το επίπεδο του πρωταθλήματος θα είναι αρκετά υψηλό. Θα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε ένα σκαλί πιο πάνω. Αν το καταφέρουμε αυτό θα είμαστε ευχαριστημένοι».
 
Κωνσταντίνος Μπάρδας: «Είμαστε πολλά νέα παιδιά και φέτος. Θα στηριχτούμε σε αυτό το ρόστερ και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρεθούμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα»
 
Κώστας Καρβούνης: «Έχω από αρκετά μικρός στην ομάδα και στα τμήματα υποδομής. Για φέτος ελπίζω και εγώ από την πλευρά μου με σκληρή δουλειά να καταφέρω να πάρω χρόνο συμμετοχής για να βοηθήσω τον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους τους».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass